Dobrý deň, chcela by som sa spýtať že či mi nevie niekto povedať o aké vyrážky ide... Neviem či ide o svrab alebo niečo iné. Mám ich po celom tele. Nátieram si výťažky masťou INFECTOSCAB ale vôbec mi to nemizne :( neviem čo mám robiť. Prosím poraďte mi... Ďakujem vopred.
@dextella14 mozem ta poprosiť? Ďakujem
@petra36p treba ist koznemu doktorovi
Moja kožná nerobí až do 8.1.2020. A bola som aj dnes u doktora (už tretí krát) a povedal mi že buď to je alergia alebo svrab.
Vyzerá to ako kusance od Plostic
Áno svrbí ale už menej. Natierala som si to masťou Infectoscab. Vyše dvoch týždňov mám tie vyrážky a nie a nie zmiznúť
@petra36p plostice nepripustas ale svraba áno, svrab sa nachádza v domácnostiach s velmi nízkym hygienickým štandardom, plostice sa v poslednom čase zacali vyskytovať u nás častejšie, ludia si ich dovážajú v batožine z dovoleniek a potom stačí v bytovke napadnutý jeden byt a potom to ide... Tie tvoje vyrážky vypadaju na alergiu. Reakcia na niečo nové, s čím bolo tvoje telo konfrontovane :kozmetika, čistiace prostriedky, pracie prachy, jedlo. Každopádne treba zájsť ku koznemu.
Vyrážky už pomaly miznú len ich mám ako popáleniny a keď sa mi na ne prichytí textil tak to dosť boli 🙂 ale tak snáď zmiznú úplne čoskoro...
@petra36p ahoj, stará téma ale vieš nakoniec čo to bolo?
no hádaj čo asi, treba ísť na kožné