Čo ste vykonali totálne nesebecky?

moni73
19. jan 2015

Inspirovala ma novozalozena tema "fajcenie v tehotenstve". Uz dlho rozmyslam nad tym, ci vlastne nieco robim z nesebeckych dovodov 😉 a myslim, ze ani nie. Ak vas napadne nieco, co ste vykonali totalne nesebecky, napiste.... Pozrela som si vykladovy slovnik a mudrejsia z toho zrovna nie som...

natalym
19. jan 2015

Dobrá téma. Chcela som napísať: nesebecky obskakujem manžela. Ale figu sebecky, lebo aby dal pokoj. 😀

janickacrazy
19. jan 2015

@moni73 Podla mna celé tehu, porod a starostlivost o malé bábatko je vcelku nesebecké, nemyslíš? Teda samozrejme v tom prípade, ked sa jedná o normálnu mamičku, ktorá na to dietatko myslí, lebo už som videla všeličo napr. tehotnú, ktorá s kludom Angličana a bez výčitiek popíjala pivečko v miestnej zafajčenej putike.

stefka33
19. jan 2015

Mňa napadlo čo totálne nesebecky robím pre manžela keď mám svoje dni. 😀 Ale to je nepublikovateľné. 😀

moni73
autor
19. jan 2015

@janickacrazy aj tu si podla mna "sebecka", chces dieta, chces zdrave dieta, chces.... v konecnom dosledku to udpokojuje teba... 😉

@stefka33 nooo, prve som ti to chcela "zozrat", ale ja sa nedam. robis to pre seba, robis mu radost, aby si mala radost, alebo aspon ten pokoj.... 😎

natalym
19. jan 2015

No takže všetko robíme pre niečo.

janickacrazy
19. jan 2015

@moni73 No tak napr. ja som pri prvom dietatku otehotnela neplánovane, partner ma opustil kvoli tomu, posielal ma na potrat, takže u mna to určite nebolo sebecké rozhodnutie. Na všetko som bola sama, mama sa so mnou nerozprávala, bola naštvaná, atd. nebudem to tu všetko rozoberat. No ved áno chceš dieta, ale musíš preto kadečo obetovat, čo určite nie je sebecké podla mna. Najma ked je to maličké bábo a nemá nikoho okrem teba ako to bolo v mojom prípade.

karinkinamamicka
19. jan 2015

Ja napríklad už pol dňa hypnotizujem cokoladu. Čakám kým príde domov mm, aby mal aspoň šancu dať si z nej kúsok 😅

svetluska82
19. jan 2015

Podporujem dieta v afrike. Totalne nesebecky

beatkazvenuse
19. jan 2015

@karinkinamamicka no ja som ju zase prave celu nesebecky zozrala aby sa nikomu z mojich neuslo! Ved viem ako cukor skodi. 🙂

domak2
19. jan 2015

Myslim, ze vsetko robime aspon pre ten dobry pocit ked uz nic ine. 🙂

nikuskanikuska
20. jan 2015

neviem, či prosím o radu, alebo sa len potrebujem "vyrozprávať". Som dospelá, pracujúca a zabezpečená žena. Avšak v partnerských vzťahoch som mala smolu. Až to septembra, keď som sa stretla s ním. My sme sa už síce poznali, ale to len bolo na úrovni pozdravenia. Ale stretnutie s ním prebudilo vo mne niečo, čo doteraz nedokážem opísať. Začalo to písaním, stretávaním a bolo z toho niečo. Bola som šťastná, tak šťastná, ako v živote ešte asi nikdy. Verila som a dúfala. Ale skončilo moje šťastie. Okolo 10. decembra som dostala email z neznámej adresy, čo ja som si myslela, že píše nejaký študent ohľadom zadania. Ale ten email bol neviem od koho, ale pointa celého bola v tom, že som sa dozvedela o nej, o jeho bývalej priateľke, o ktorej mi od začiatku tvrdil, že sa nestretávajú a nekomunikujú spolu. A rozbehla som "pátranie" a zistila som, že naozaj je, pracuje u nás (aj on pracuje u rovnakého zamestnávateľa). Je to rozvedená žena a mama dvoch detí, pokladníčka s nízkym príjmom. Samozrejme a ani neviem prečo, bola som ticho, až keď jeden večer som videla, ako mu pípol telefón a opäť sa mu ozvala ONA. Ale bola som ticho. Na Štedrý večer prišiel k nám domov a bola som šťastná. Ale v noci hovoril jej meno a ja som už nemohla. Opýtala som sa, ale on mi tvrdil, že nie je to pravda. Poprosila som ho, aby mi ukázal mobil a tam to bolo všetko, celá ich konverzácia, z jej strany vyznania o hlbokej láske atď. Samozrejme, úplne som stratila rozum a nasledoval plač, hystéria a podobne. Nakoniec som uverila, že naozaj nič nebolo. Avšak moja povaha nie je taká a nedokázala som to len tak hodiť za hlavu. Urobila som podlosť a napísala som email v duchu, že píše ONA. Nakoniec zistil, že nebol žiadny email a rozišiel sa so mnou. A som tehotná. Tehotná aj preto, lebo som verila jeho slovám, neber tabletky, a čo by bolo, keby si bola tehotná a podobne. Ja som myslela, že je to správne. Síce raz som krvácala, odviezla som sa na pohotovosť a hlupáci mi tvrdili, že som vraj potratila. Zavolala som mu, nezáujem a opäť som videla, ako si píše s ňou. Potom som nakoniec skočila u svojej doktorky, ktorá mi len potvrdila moje tehotenstvo a plus tri cysty :(. Najprv som mu nechcela nič povedať a vlastne som hovorila v tom duchu, že nie je bábätko, ako sme sa posledný krát stretli. A potom to prišlo. Napísal mi (na moje naliehanie, nech sa vyjadrí), že je koniec, lebo ja som klamárka (pre ten email, áno to uznávam, bola to chyba). Ale je tu bábätko. Napísala som email, v ktorom som mu to povedala a jeho reakcia - nič, ignorácia. Ako sa môže niekto zachovať takým spôsobom. Bolí ma to, veľmi...

ivivaiveta
20. jan 2015

@svetluska82 nie, robis to pre SVOJ dobry pocit
@moni73 nepozerala som vykladovy slovnik, ale podla mna taka vec ani neexistuje...
vsetko je pre nieco, aj dychas, aby si nezomrela, cize pre seba...

ivivaiveta
20. jan 2015

@nikuskanikuska preco si si nezalozila temu?..
za mna takto...ja by som ho teraz nechala..nepocul by o mne, ani odo mna ani slovo..
zobranim o zaujem sa ti bude viac vzdalovat...aj on ma v hlave gulas, uz nech ste pokaslali ktokolvek,cokolvek...

moni73
autor
20. jan 2015

@nikuskanikuska 😕 😕 😕

moni73
autor
20. jan 2015

@ivivaiveta presne takto som to myslela 😉 takze asi cisto nesebecka vec neexistuje... to mi je celkom luto 😒

ivivaiveta
20. jan 2015

@moni73 neviem, co pise mudry pan Google, ale podla mna nie... 😕