Ahojte. Nie som prvã ani posledná komu sused vynadal. Žijeme v domčeku v spoločnej ulici. Náš milovaný sused je dôchodca bývalý policajt. Terorizuje nás už asi 20 rokov teda mňa kratšie privydala som sa sem len pred 6 rokmi. Mojej svokre,ktorá s nami býva sa vyhrážal aj zabitím. Stále niečo na nás skúša niečo nám ukradne niečo poničí v spoločnej časti pozemku sa chová ako keby len on bol jeho pánom a otituloval nás už všetkých kadejakými nadávkami. Keď niečo nám vyvedie nieleže sa neospravedlní nielenže poničenú vec neopraví ešte mám aj nadá do ... Okrem toho,že nadáva nãm už sa púšťa aj do iných ľudí,ktorí k nám prídu vyhadzuje ich a nadáva. Len zvažujem ako sa zachovať. S manželom uvažujeme o trestnom oznámení..viac menej sme rozhodnutí ho podať. Ako ste riešili podobný problém?
@jajkaa83 ako bolo povedane, s takym tazko nieco porobis, on zije este v tom, ze je pan policajt tak si dovoluje...neviem aka si povaha, ale ja by som mu nalozila, kolko sa do neho zmesti, ake pozicaj take vrat, neviem ako to riesite vy, ale ludia si casto dovoluju kolko mozu, a take poriadne od pluc nezaskodi...
Ked som byvala na bytovke,tak tam som mala 2 takych susedov-exotov 😠 Ten starsi bol tiez byvaly policajt 😀 a byval oproti mne 😎 no a ten druhy bol mladsi odo mna asi o 5 rokov a byval rovno nad nami 😠 Policajt sa hned do nas pustil ked sme sa nastahovali 🙂 lepsie povedane do mojho manzela "vraj" aby mi odkazal....a povedal mu aky ma problem. Tak ma to vytocilo,ze som vyletela ako raketa,zabuchala som im na dvere,otvorila mi jeho zena a tak som jej povedala,ze nech "laskavo" odkaze svojmu muzickovi,ze ked ma so mnou problem,tak nech to riesi so mnou a nech mi neposiela odkazy po druhych...na to policajt vyletel,zacal mi nadavat...ani sa to tu slusne neda napisat,tak som mu pleskla nasimi dverami rovno pred nosom a mala som nachvilku pokoj....potom sme mali my sukromny problem,ktory som musela riesit na policii,ale az u riaditela...a ked prisiel riaditel za mnou domov,sedela som zrovna na lavicke pred vchodom,sused-policajt fajcil akurat na balkone 😠 a ked videl ako si podavam ruku s riaditelom,odvtedy som mala od neho pokoj...no a co sa tyka toho druheho suseda,tak ten nam pravidelne chodil vybuchovat,ked sme nieco robili...ani rezne som nemohla buchat 🤐 lebo panko sa potrebuje vyspat a to pritom bol nezamestnany 😀 😀 😀 co v noci sedi za PC a pustal si hlasno hudbu,alebo si zapol el.gitaru ☹ to bol cirkus...nebral na nikoho ohlad,ani na to ze uz je po 22,00h...ale my sme na neho "museli" brat ohlad...ked sme sa pohadali,lebo som uz toho mala dost,ja som robila na 3 smen,ved aj ja sa potrebujem vyspat 😉 ,tak mi prerezal kable z internetu,co ma pripojka stala vyse 50€...musela som zaplatit nanovo pripojku,ktoru mi on poskodil ale pomohli mi chalani co mi to zapajali...zabuchali u neho a povedali mu,ze ak to este raz urobi,tak bude mat potom s nimi co docinenia-podaju nanho trestne oznamenie za poskodovanie ich majetku(hoci to bolo moje)...internet neposkodil,ale ja som mu to potom vratila aj s urokami 😀 😀 😀 zacali sme prerabat byt -jadro,kuchynu,nova elektrika...vzdy prisiel buchat,tak som otvorila a hned vzapäti zabuchla...potom zacal posielat mamu svoju,ale ani to mu nepomohlo...a ako to skoncilo? ked sa stretol so susedom-policajtom,lebo sa chcel u neho stazovat na mna,tak ten ho uzemnil s tym,aby si dal radsej so mnou pokoj,lebo mam dobre kontakty na policii a zle by pochodil :D odvtedy som mala od obidvoch pokoj
ja by som si dala kamery okolo domu nech mám dôkazy a keď už by sa mi nahromadila kôpka tak by som to išla riešiť...my sa našťastie so susedmi viac-menej ignorujeme 😅
Kamery máme čerstvo nainštalované ,uvidíme či na niečo budú. Dnes bola zasa výmena názorov. Cítim sa maximálne znechutená. Ľutujem,že sme do domu investovali kopec prachou a teraz,keď si ho máme užívať tak... Najradšej by som sa zbalila a odsťahovala len kde má človek záruku,že by aj inde nestratil na nejakého blázna v susedstve..s mojím šťastím v tomto.. Asi tak na samotu u lesa jedine..
Mozes to skusit, ale kedze bol policajt, tak vie ako si "to" vybavit a policajti sa tym nakoniec nebudu zaoberat predpokladam...