Čo spôsobuje fajčenie? Akí sú fajčiari?
Sú obľúbenejší alebo milší? Prečo nemôžu prestať?
Prečo by mali byť milší? Ja napríklad nevyhľadávam spoločnosť medzi fajčiarom, vadí mi dym a potom všetko napachnuté. Ale nemá to nič spoločné s tým, aký je to človek.
Je to len závislosť. Nič iné. A čo spôsobuje, to si vieš pozrieť na stránkach rôznych. Neznamená, že tebe ako fajčiarovi musí spôsobiť rakovinu, a inému spôsobí.
Fajčenie je choroba podľa mňa, závislosť. A sposobuje to co drogy, len to tak nevidno, pomalšie, nie tak nápadne, myslim na tuhých fajciarov
Sú oblubenejsi 😄😄
Pracujem v kolektíve fajčiarov takže samozrejme ze nezapadam k ním v tomto . Oni sú vonku celu prestávku tak sa rozprávajú a teda si viac rozumejú.
To je nejaká anketa pre mimozemšťanov? 😅
Závislosť ako každá iná.
Myslím,že fajčiari a tí čo si radi vypijú sa rýchlejšie zoznámia,možno majú viac priateľov (známych) ale nemyslím,že by boli nejak viac obľúbený to už je skôr o povahe.
prázdniny ?
no čo fajčiar v mojom pojímaní a poviem to tvrdo je v podstate feták , len je to prijímané, zvyknuté , štátu vyhovuje lebo má pekné dane
je to závislost , je , sú to mäkšie drogy ale sú , preto sa aj tak ťažko odvyka a su totálne bezohladny len aby si potiahli , však nemaju cigu tras rúk, nervozita atd ..
mohli by ist hore cigarety zase, lebo nemám pocit že by ako sa obmedzili však ked to je tak lahké a ani prachy ich neprinutia
a smrdi to jedno či klasika alebo elektronické - neviem ked si sused zapali elek, tak ja kycham ,prskam a neviem aku má vônu ale mne to pripadá ako keby hovná palil
a tiež choroby z fajčenia by si mali ako viac priplacat málo maju spolučast a kolkokrát dalej fajčia, však vyška nikotinu v krvi sa dá pekne zistit
Anonym,anonym... .Spôsobuje len to najhoršie a ide aj do peňazí.Naša rodina je nefajčiarska.Nechcela by som zažiť smradľavé záclony , ani ich dych ma neláka a ich telá vidieť zvnútra tiež nie je výhra.
@yoo_saerom prečo nevzdelaná, veď autorka si to vie nájsť, ziadna otazka kym neni v zlom úmysle..podpichovačná atď. neni blbá..
Podľa mňa je tvrdé fajčenie peklo, však človek je ovládaný cigaretou, už neexistuje nič hodnotnejšie, prečo by si nešiel zapáliť, je to taká silná závislosť čo spôsobuje akoby vraždu, tehotné, kojace, odidu od dieťaťa fajčiť, niekto umieral a opatrovateľka si musela odist zapaliť, smrtelne chorý fajčia aj pred smrťou, majú ti odrezať nohu tak prestaň fajciť..nie radšej dojde o nohu akoby mal prestať. Tvrdí fajčiari môžu byť dobrí ľudia ale nemusia a ani vela z nich neni, ale su chorí, fajčia z nejakeho dovodu sú neurotici alebo tak, ved fajcia aj doktori, zdravotné sestry, ale je to silnejsie ako ich vôľa, je to aj ze do tabaku davajú nieco co im robí zavislosť podla mna, lebo ludia fajcia len svoju značku, vobec nemusia byt oblubenejsí, zalezí na inom v medziludskych vztahoch. Si predstavte, ze viete, ze sa zabijate, ved to je známe, cierne pluca, peniaze za to, kratky dych, rakoviny, plucne choroby, a aj tak fajcia s pocitom, ze si ubližujú, ale aj svojim blizkym, lebo umierajú skorej....no je to strašné. A najhorsie je, ked fajci z rodiny a deti zacnú tiež, nemusia ale môžu pravdepodobne..aj navadzaju na fajčenie filmy, pesnicky .cigareta na dva ťahy, fotky modeliek volakedy s cigaretami, fajcili vsade volakedy v kancelariách, vlakoch.. Ved tí ludia musia mat nejaký psychický problem.
Ďakujem za odpovede a názory. Ak by spoločnosť prijala fakt, že je to liek, bolo by drahšie a zabalené inak?
liek ten humus smradlavyý ? si robíš totálnu prdel
Samé škaredé veci spôsobuje .....