Čo so zvyškami bambuľkových priadzí?

deniskap
12. jan 2013

Ahojte, ostalo mi veľa rôznofarebných bambuľkových priadzí. Nemáte niekto nejaký tip čo s nimi? Je mi ich ľúto vyhodiť a neviem, na čo by som ich použila.

lela83
12. jan 2013

@deniskap čo tak skúsiť farebnú kombináciu elfskéj čiapky?

rebroza
12. jan 2013

@deniskap ja som kedysi davnejsie urobila starkej take klbko vlny, ze som zviazala vela cca 50cm dlhych kuskov vlny roznej farby a starka z toho ustrikovala super farebny sveter.
a nedavno som kupila vlnu, co je nafarbena tak, ze kusok biely, kusok farebny a hackujem z toho ciapku a tiez to vyzera fajn.
s tymi vela uzlikmi je trochu tazsia praca, ale da sa to aj strikovat aj hackovat tak, aby boli len zvnutra.

deniskap
autor
12. jan 2013

Tiež som rozmýšľala, že by som niečo uháčkovala, len neviem či mi to práve s touto bambuľkovou priadzou pôjde. Ale vyskúšam, však za to nič nedám.

rebroza
12. jan 2013

@deniskap tak som si vygooglila, ze ake to je "bambulkova priadza"....
a nasla som napr toto
http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=1921

ale s tym hackovanim neviem, ked som videla, ze ake su na nej bambuľky... asi by to slo pomaly... ale ked to pojde, potesim sa nejakym foto na inspiraciu 🙂

deniskap
autor
12. jan 2013

@rebroza Áno. Takéto šáliky som robila aj ja, len z niektorých klbiek mi pár metrov ostalo. A neviem čo práve s tými zvyškami 🙂

tomaskovamaminka
3. apr 2013

Nieco taketo by sa nedalo? http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=5762 alebo nejaky nahrdelnik , par niti na jednom mieste niecim ozdbit, alebo nieco detske prizdobit?