Čo so schodišťom?

petrag25
22. aug 2016

Ahojte, zháňam radu čím odložiť schodište, najskor sme planovali laminatovou podlahou ale z toho by bolo vela odpadu, teraz rozmýšľame nad klasickymi buk/dub schodnicami s hrubkou cca 2cm by nam stačili. Nemate skusenosti s niečim takym, pripadne ak ste to niekto objednavali z inernetu tak nejaky konkretny link 🙂 dakujem

limetka69
22. aug 2016

Nas sused si zrobil podlahy a schody z drevotriesky a nalakoval. Vyzera to super, je to lacne.

klaudscha11
22. aug 2016

@petrag25 nebolo by vhodnejsie tuto otazku riesit na nejakom inom fore? 🙂 ale ked uz to je tu tak sa ti posnazim poradit, my sme u nasich davali drevotriesku minuly rok ked sme davali dom do poriadku. Po pravde nebolo to ani nejako financne narocne a vyzera to dobre 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petrag25
autor
22. aug 2016

@klaudscha11 Podľa mňa na tomto fore sa rieši snáď už všetko, včera som tu natrafila na tému schodište len zrejme išlo o staršiu tému a už to neviem nikde najsť 🙂

Mne sa tiež skorej páčia kompletné dubové či bukové schodnice, máme také tiež doma len naše sú asi 5cm hrubé a my by sme niečo tenšie potrebovali lebo keby tam dáme 5cm schodnice prvý schod by bol vysoký a posledný zase nízky

marianna_peskova
23. aug 2016

S takýmito vecami by ti najlepšie vedelo poradiť fórum modrastrecha.sk. Keď mám nejakú otázku, ozývajú sa tam aj profesionáli od fachu. 😎