Čo si zobrať do nemocnice na detskú nefrológiu?

romik26.1
21. feb 2011

Neviem vobec,co si tam mam pre maleho zobrat,co tam je potreba a co nie..

evina313
21. feb 2011

zober si vsetko 🙂 no samozrejme plienky, oblecenie, osusku, dudel,papucky, flasu, my sme mali aj svoje mlieko, proste vsetko co potrebujes. oni ti daju akurat teplomer, lieky a rozheganu , vrzgajucu postielku 😠
neviem, na kolko dni tam idete, ale dole su nejake obchodiky, tak ak nebudete dlho, neber toho vela, da sa kupit. ale zase teraz je tam tusim zakaz navstev, kvoli chripke, tak si pober hlavne jedlo pre seba. v bufetoch byva vela ludi a s malym ta dole asi nepustia, budes moct len ked bude spat...ja som na nefro lezala s malym uz daaaaavno, pred 14 rokmi 😀 ale teraz som lezala s mladsim na koznomna Kramaroch a predpokladam, ze vsade je to iste 😉

atrami
21. feb 2011

my tiež všetko + obľubené hračky, mala som aj svoj teplomer, príbor, pohárik, aj riadik pre malého, ja som mala dokonca aj mantinel do postielky, tie sú fakt des, ale my sme boli 10 dní. Nejaké jedlo pre malého- výživky, niekedy sa to nedalo jesť. ☹

mucka1985
21. feb 2011

do nemocnice si ber vsetko nase nemocnice su v tomto uplne na mizine nemaju us na nic mi sme tam s cerou us ako doma je tofak hrozne

abbey1
21. feb 2011

Presne ako ti radia dievčatá.Pre istotu vezmi všetko,čo potrebuješ doma.Jedlo,oblečenie,kozmetické prípravky,riad,ja som mala i vlastné periny a obliečky....Všeštko.radšej vezmeš domov nepoužité.A hlavne držíme päste,aby ste boli doma čím skôr.A zdraví!

bambi2
21. feb 2011

presne, radsej vsetko svoje zobrat so sebou... istota je gulomet a clovek nikdy nevie... 😉

maznacik007
21. feb 2011

my sme boli na chirurgii koniec novembra a zober si vsetko co ti pisali dievcata okrem teplomera ten maju uz taky usny a menia tie umelohnotne nasadky... obliecky my sme nemali so sebou... ja som brala najma poharik pitie, rychlovarnu kanvicu.. ja som bola s nou a robila som si kavu... / nechcela som sa velmi vzdalovat dcere stale bola na infuzkach a ked potrebovala cikat tak som musela ist pre sestricku...
toaletny my sme mali ale aj tak som si dala doniest taky jemnejsi, zober si aj pre seba najma pitie a nieco na jedenie .. ja som tiez moc nemohla ist dolu a my sme boli este aj v izolacii

a nejake knizky hracky, ja som mala notebook a DVD a pustala som malej... k nam nemohli ani ti klauni... ☹
este tebe nieco na oblecko na prezlecenie a tak... dolu su len take biedne obchodiky ...
pyzamka pre maleho a tak... to maju hrozne tam kusky...
a nejaky zupanik alebo nieco teplejsie ked pojdete dajme tomu na sono prip. na ine vysetrenia... tak predsa len na tych chodbach je chladnejsie