Ahojte chystáme sa na celodenny výlet a kedze moc casto nechodime, neviem co take nam dvom dospelym osobam zabalit na cely den ci uz co sa tyka mensich pochutok alebo celkovo? 😀 Nie som blba ale neviem co sa moze zist na takych celodennych vyletoch?? Okrem vody, to je samozrejme 😀 Dajte tipy co si bravate vy.. Este neviem ci pojdeme autom alebo sa vychystame vlakom, preto dufam ze mi nerozpisete veci ako na tyzdnovu dovolenku 😀😀
Bez deti ked sme niekde sli tak som brala minimum veci. Oblecko.$ kreditka snack si kupis. Naco ides na vylet a povleces si celu chladnicku? K vode sme brali cooler vodu a snack ked to bola plaz bez moznosti kupit si jedlo.. Raz som videla aj ujka v divadle si rozbalil chleba so salamou z alobalu co si doniesol z domu😂 doprajte si lokalne jedlo kde idete chodte do restiky do cukrarne atd.Ja som aj po tatrach behala len s flaskou vody a $. Na chatach mas jedlo. Cim menej nesies tym lepsie ale to som Ja .😎😂s detmi uz je to hnet ine
Bez deti beriem vodu, nejaké ovocie a peniaze.
Nie si blbá, preto by si to mala vedieť😀
ked bez deti, tak vino
Čo idete mimo civilizácie na mesiac? Snáď sa vie dospelý človek o seba postarať
Niektore by sa bez kona ani.....
Záleží kde, ale základ peniaze, telefón, karta poistenca, pre dcéru náhradné oblečenie a vodu. Inak vezmem sendwich, zeleninu a sušené mango a orechy. A papierové vreckovky a ešte malú dezinfekciu à náplasť.
Ak sama tak to isté len bez nahradneho oblečenia
Zalezi aj od toho, ze kam idete. Ak idete na turu, tak treba mat vodu a vediet, ci mate kde obedovat a podla toho sa zariadit. Ak idete k vode, tak zase treba plavky, opalovaci krem a zase vodu a zvysok podla toho, ci tam je moznost obeda. Takze skus napisat viac.