Čo si zabaliť na celodenný výlet bez detí?

27. júl 2021

Ahojte chystáme sa na celodenny výlet a kedze moc casto nechodime, neviem co take nam dvom dospelym osobam zabalit na cely den ci uz co sa tyka mensich pochutok alebo celkovo? 😀 Nie som blba ale neviem co sa moze zist na takych celodennych vyletoch?? Okrem vody, to je samozrejme 😀 Dajte tipy co si bravate vy.. Este neviem ci pojdeme autom alebo sa vychystame vlakom, preto dufam ze mi nerozpisete veci ako na tyzdnovu dovolenku 😀😀

dskjhfdlkdjhl
27. júl 2021

Zalezi aj od toho, ze kam idete. Ak idete na turu, tak treba mat vodu a vediet, ci mate kde obedovat a podla toho sa zariadit. Ak idete k vode, tak zase treba plavky, opalovaci krem a zase vodu a zvysok podla toho, ci tam je moznost obeda. Takze skus napisat viac.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
27. júl 2021

Bez deti ked sme niekde sli tak som brala minimum veci. Oblecko.$ kreditka snack si kupis. Naco ides na vylet a povleces si celu chladnicku? K vode sme brali cooler vodu a snack ked to bola plaz bez moznosti kupit si jedlo.. Raz som videla aj ujka v divadle si rozbalil chleba so salamou z alobalu co si doniesol z domu😂 doprajte si lokalne jedlo kde idete chodte do restiky do cukrarne atd.Ja som aj po tatrach behala len s flaskou vody a $. Na chatach mas jedlo. Cim menej nesies tym lepsie ale to som Ja .😎😂s detmi uz je to hnet ine

martinka13
27. júl 2021

Bez deti beriem vodu, nejaké ovocie a peniaze.

oli18
27. júl 2021

Nie si blbá, preto by si to mala vedieť😀

euka210
27. júl 2021

@oli18 kebyze co na vylet s detmi, tak to skor pochopim ze treba poradit

hviera81
28. júl 2021

ked bez deti, tak vino

antoniatonka
28. júl 2021

Čo idete mimo civilizácie na mesiac? Snáď sa vie dospelý človek o seba postarať

alchemilkazltozelena
28. júl 2021

Niektore by sa bez kona ani.....

sense
28. júl 2021

Záleží kde, ale základ peniaze, telefón, karta poistenca, pre dcéru náhradné oblečenie a vodu. Inak vezmem sendwich, zeleninu a sušené mango a orechy. A papierové vreckovky a ešte malú dezinfekciu à náplasť.
Ak sama tak to isté len bez nahradneho oblečenia