Čo si všímate na mužoch?

27. feb 2021

Ahojte. Prosím o radu že čo si všímaťe na mužoch. Myslím pri hľadaní si partnera. Čo na vás pôsobí pri pohľade alebo podľa čoho si vyberáte. Ďakujem

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babovka2321
27. feb 2021

Inteligencia, spravanie, osobna hygiena a stav zubov by boli pre mna asi velmi dolezite pri vybere.

katkami123
27. feb 2021

Či nerozpráva iba o sebe a nepotrebuje byt zakazdym všade stredobodom pozornosti, ale počúva a zaujima sa aj o druhých. Aké ma vzťahy s rodičmi. Či ma rad deti.

deti95060810
27. feb 2021

na začiatok sympatie a správanie....

ivanizna
27. feb 2021

U mňa aký má prejav, ako sa vyjadruje a o čom rozpráva, či je čistý a ako je upravený. Tiež, či je vtipný a má charizmu, ale to záleží na okolnostiach. Aj aké "signály" ku mne vysiela 😉 že či sa snaží, aby sa mi páčil a urobil dojem 😀 Aj ako vníma a rieši okolie, keď sme už napríklad na randíčku

leuska15leuska15
27. feb 2021

Ja som prvýkrát stretla môjho muža na chodbe na strednej škole a úplne ma očaril, lebo som si všimla ze výzorom mi pripomína môjho ocina z videa z detstva, keď mi miesal Sunar.
To len na odľahčenie témy, že my niektoré si podvedome všímame asi aj toto 🙂
Okrem toho neskôr charakter, či je rozumný, múdry, u mňa asi najdôležitejšie bolo ci je veriaci. Dôležité je, ako trávi voľný čas a ci je schopný sa obetovať

jana_eyre_2
27. feb 2021

Ako prvé ma vždy zaujal výzor, druhé ma zaujímalo ako sa chová, celkový prejav, inteligencia, humor..

Veľmi ma vždy odrádzali muži, ktorí si boli strašné sebaisti, čo stále lichotili a pomaly plánovali deti na druhom rande.. mám radšej hanblivejsich mužov, musia však byť inteligentni..

noami12
27. feb 2021

Tak z vlastnej skúsenosti môj mi prišiel do života "náhodou" - žiadne plánované stretnutie ale spoločná práca keďže sympatie tam boli už od začiatku tak tie spomínať už nemusím a za ten čas co sme prekecali každý x co sme spolu pracovali už len som si všímala správanie, komunikáciu, charakter, či je inteligentný a už ďalej to pokračovalo samo 💓

ninusa221
27. feb 2021

Na začiatok toho mojho som si vybrala stym že som sa skoro prepadla od smiechu prišiel cely červeny zahanbený s Rafaelom 😄 a zabudol si prezuť šlapky ktore mal na doma😂😂😂 takže sme si sadli ono to cítiš urcite mi bol hned sympaticky, milý sice take teliatko

hiddenobject
28. feb 2021

Ja najpr ruky a upravenost nechtov, zuby a potom inteligencia, humor, nazory a ci chce v najblizsej dobe rodinu.... a nasla som. Moj manzel ma vsetky kriteria na vybornu 🙂

elizabet173
28. feb 2021

Usmev, pohlad - ci je uprimny, arogantny, upravu zovnajsku od oblecenia cez topanky, zuby po nechty. Potom to, ci je galantny, ci sa dokaze bavit so mnou na rozne temy, zmysel pre humor Podla coho si vyberam? Ja to ani neviem opisat, musi tam urcite zafungovat chemia, nieco, co ma k tomu muzovi pritahuje, je to zrejme kombinacia vyzoru a vystupovania. Skor napisem, kto nema sancu - negativne naladeny muz, ktory sa uz na prvom rande stazuje na vsetko a na vsetkych, muz so skolonom k alkoholu, drogy a hazardne hry hadam nemusim ani spominat. Mne osobne by vadil aj fajciar. Urcite nie mamickin maznacik, ziarlivec, zgrlos, ja rada uvitam muza, ktory ma blizko k sportu, hudbe, ma pekny vztah k detom, zvieratam a starym ludom, muza, ktory uprednostni akukolvek aktivitu pred TV a PC, to je jedno, ci nieco struha z dreva, alebo ide do lesa na huby. Ako to tak po sebe citam, som asi dost narocna. Ale ja radsej bez muza, ako sa uspokojit s hocikym. Nie je to lahke, dolezite je, aby si nasla toho, ktory hladal teba.

ovaaa
28. feb 2021

Na začiatku celkovú charizmu, iskru v očiach, záujem komunikovať a dozvedieť sa, celkové vyjadrovanie, humor, gentlement gestá...Prax je taká, že keď sa buchneš tak nejaké vlastnosti prehliadaš....tie prídu neskôr...

ivangeline
28. feb 2021

Chemia. Neskor zvysok. :D

dankanka
2. mar 2021

@elizabet173 mozno ubrať z výzoru, povedať si, ze nik nie je dokonalý a najdes takého.. Podla mna si opisala normalneho, slušného chlapa.

elizabet173
3. mar 2021

@dankanka ale ja mam partnera, uz druhe desatrocie spolu tahame a menit ho nechcem ani nahodou 🙂

breznica
3. mar 2021

Neviem čo som si všimla na výzore,ten môj prišiel na prvé rande vo vytahanych teplákoch 🤦😂 ale po pár hodinách čo sme spolu strávili u mňa zavážilo, že preňho nič nebol problém,bol otvorený novým veciam a taký je doteraz.ja plánujem,organizujem,on plní.da sa naňho spoľahnúť a vie všetko- vyrobiť, opraviť, variť, prať, starať sa o dieťa.toto sú dôležité veci,nie výzor