Čo si obliecť na oslavu výročia firmy, kde robí manžel?

domka25
26. máj 2017

Zienky manzel ma v praci oslavu vyrocie firmy tak im sef pripravil oslavu.Maju prist aj z manzelkami priatelkami.Co si obliect poradte dakujem

deti95060810
26. máj 2017

ako ide oblečený manžel? ak bude spoločensky tak aj ty. takže sukňa, alebo šaty, popr. slušné nohavice....Teraz v obchodoch je toho obrovské množstvo letných handier. ja by som dala väčší dôraz na účes a pekný make up...

katka9402
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gelory
27. máj 2017

Ak to bude ladené tak oficiálne a manžel pôjde tiež slušnejšie oblečený, že bude mať košeľu aspoň a podobne tak aj ty by si mala 🙂 Môže sa aj nejako zladiť, že bude mať napríklad kravatu takej farby ako ty šaty alebo sukňu, to pôsobí veľmi pekne podľa mňa 🙂 Buď riadna kočka nech mu všetci kolegovia závidia

terezka1947
27. máj 2017

tak...pozri,kde ta oslava bude?
mozes sa odrazit od miesta akcie....to tiez vela napovie,potom podla programu-mozno nejaky je,podla zamerania firmy,podla pozicie manzela....tych zachytnch bodov je velmi vela a bez toho ti tu ani nikto neporadi
ja som tiez za eleganciu-jemnu,nenutenu...tou nikdy nic clovek nepokazi a jasne,mali by ste byt obaja zladeni stylovo,nie jeden elegantny a druhy nejaky ulet

nikola001
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fatima99
27. máj 2017

tie puzdrove saty su super napad. ale tmavomodra a bordova su skor take jesenne farby by som povedala. mohla by si skusit aj nieco farebnejsie alebo aj cervenu, to by bolo podla mna super. mne sa hrozne pacia take pudzrove ale s takym tym volanikom na pase, take mam v plane si teraz kupit

katarinamarkova
27. máj 2017

@domka25 oslava výročia firmy je obšírny pojem....jedná sa o nejaký banket v nobl reštike?
alebo:
- gril párty?
- posedenie v reštike na terase?
- len tak u šéfa doma neformálne?

majloo
28. máj 2017

Alebo proste male cierne, nejaku letnejsiu verziu decentnu, ale jednoduche. Bud sandalky alebo nieco na podpatku, jemny makeup, upravene nechty, jemne sperky, stacia mozno perlicky v usiach a prsten, ak vobec, podla tvojho vkusu. Ked sa budes citit pohodlne a pritazlivo, bude to ono😉