Čo si obliecť na firemnú večeru?

kvetinka0099
14. dec 2015

Ahojte baby potrebujem radu , manzela pozvaly s prace na veceru do restiky teda aj mna, ale neviem ake oblecenie by bolo vhodne poradite my pls

guinevre
14. dec 2015

@kvetinka0099 Hlavne si neobliekaj nejake cipkovane sexy saty, s nejakym obojkom okolo hrdla a la "sexuana otrokyna" : D Kolegova frajerka tak prisla, este jej nechutne trcali strasne tucne nohy. :D Bluzka + nohavice + podpatky, alebo nejake decentne saty. Ja by som si dala sako, bluzku, rifle a podpatky.

sissy27
14. dec 2015

@kvetinka0099 záleží, aká je to firma, na akej pozícii pracuje manžel, do akej reštiky idete... ale manžel predpokladám pozná atmosféru, tak sa prispôsob jemu - darmo pôjdeš v dlhej róbe, ak on pôjde ležérne... a takisto aj opačne - ak on pôjde v obleku, tak s kravatou, tak mu nerob hanbu v rifliach a tričku s trblietkami...
osobne si myslím, že "malé čierne" s vhodnými doplnkami nikdy nič nepokazia 🙂

jabadaba
14. dec 2015

@sissy27 presne to mi napadlo, male cierne....V jednoduchosti je krasa.

sissy27
14. dec 2015

@jabadaba no a naozaj sú univerzálne použiteľné, aj na hocijaký typ postavy (v primeranej veľkosti samozrejme)... k tomu doplnky.. 🙂

jabadaba
14. dec 2015

@sissy27 tiez si myslim. Pokial sa ale niekto trebars v satach neciti ok, aj jednoduchy cierny pulover dobreho strihu, jemneho materialu a dobre padnuce nohavice, na pulover jemny sperk, mozno snura peral dlhsia, jednoduchy uces a hotovo. Pohodlne, jednoduche, elegantne.

cinkatko
15. dec 2015

mne se libi kalhotovy kostym. Nebo ted jsou trendy ty pletene saty ci jak se jim rika. Potidila jsem si jedny cerne uple na telo ke krku jako rolak. Jsou bozi a neskutecne krasne, pritom decentni. Ja bych si je klidne oblekla s cernymi kozackami pod kolena...

loginexistuje
15. dec 2015

Spytaj sa manzela kam idete a podla toho my napr mame vianocny veciero v harley pube s koncertom tublatanky tak idem v rifliach

sandra551
15. dec 2015

@kvetinka0099 Závisí od toho aká reštaurácia, koľko Vás bude... a tiež aj akú má manžel pracovnú pozíciu. Ak je manažér, pôjde v saku, tak by som volila šaty a členkové čižmičky, výrazné náušnice alebo náhrdelník. Ja som mala na večierku /tiež v reštaurácii/ bielu hodvábnu košeľu a áčkovú čiernu midi sukňu, takú koženkovú + čierne čižmy. Úpletové šaty sú skôr ležérnejšie, ja ich nosím bežne na Casual Friday do práce... vyzerá to super, ale závisí aký materiál, aké doplnky. Ak máš padavý golier, a nejakú peknú farbu a úplet, tak aj to by mohlo byť 🙂

mimla
15. dec 2015

Malé čierne, malé čierne, malé čierne. 😉 V tom sa dá ísť aj do harley pubu, aj do reštaurácie. Len doladiť doplnky 🙂

cartridge
15. dec 2015

No krásne sa obleč, ale dúfaj, že Ti tam nedajú niečo napísať, pretože Tvoj pravopis je priam ukážkový. Niekedy bohužiaľ ani krásny outfit nedokáže zakryť naše všeobecné vzdelanie ...... 😒

veronikazadana
15. dec 2015
Používateľ veronikazadana je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikazadana.

@cartridge ale tak snad to s nou nie je az take zle 🙂

kvetinka0099
autor
15. dec 2015

@cartridge teba trapi pravopis , ale mna vobec! Mam syna 1 rok ma tak mi da zabrat ze snim robim vsetko . Tak ze vobec nemam cas na kontolu pravopisu . 😀

kvetinka0099
autor
15. dec 2015

@sissy27 prave ze neviem kde sa to bude konat nitru moc nepoznam , ako viem nazov restauracii ale neviem kde to je. Aei nejake cierne nohavice a koselu a lodicky, este uvidim.

sabina1975
15. dec 2015

@kvetinka0099 prepac ale to ze mas 1 rocne dieta ta nejak poznacilo?ci pri detoch clovek osprostieva pravopis si sa ucila v skole a bud ho vies alebo nie a ak ho vies tak ho pouzivaj a nevyhovaraj sa na dieta a aj pisomny prejav vela vypoveda o cloveku

cartridge
15. dec 2015

@kvetinka0099 Nooo, veru neviem, či je to o synkovi .... Ale neber to osobne.

cartridge
15. dec 2015

@sabina1975 Wau, díky ...

kvetinka0099
autor
15. dec 2015

@sabina1975 vies co asi ano , ked si tomu nepochopila tak potom nekomentuj, na tvoje nazory som neni zvedava ! Milujem taketo p....... co komentuju to co netreba, asi sa musis velice nudit ked chces ripat, ja na teba nemam cas bohuzial . 😕

eeffka
15. dec 2015

@kvetinka0099 ako tak citam tvoje reakcie je uplne jedno v com pojdes ... tvoj slovny aj pisomny prejav je dost slaby, tak odporucam len sa jemne usmievat a pomenej komunikovat.

evittam
15. dec 2015

@eeffka Krásne si to napísala - si mi to vzala "z jazyka" - ale ešte, že sa má dievča na čo vyhovoriť. 😉
@kvetinka0099 A ty ak nemáš čas aj na negatívne hodnotenia tak radšej nepíš na verejné fóra a poraď sa s manželom a nech ti riadne povie čo sa očakáva a čo by bolo neprijateľné, nakoľko ty sama o tom nemáš ani šajnu. 😉

cartridge
15. dec 2015

@kvetinka0099 RYŤ,RÝPAŤ ... och, och, och .... Veru naozaj, radšej sa venuj synkovi, keď Ťa tak 100 %-ne zamestnáva a keď spinká alebo sa hrá, vezmi do ruky Pravidlá slovenského pravopisu, moja.

kvetinka0099
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evittam
15. dec 2015

@kvetinka0099 A ty komu ideš do p.č nadávať?! Krásavica, čo nevie napísať ani poriadne dve vety, nevie čo si má obliecť na firemnú večeru a preto vypisuje na MK - sa pozri do zrkadla, ty dovi - dopo. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
A na smiech - si tu možno len ty - ale to je už skôr do plaču - a ešte sa na ročného syna vyhovárať - zaplač konečne nad svojou inteligenciou a nehádž ju na svojho ročného syna.

evittam
15. dec 2015

@kvetinka0099 A zaujímave, že ja som podľa teba p..a a ty sa ani obliecť nevieš a o tom ostatnom radšej pomlčím. 😀 😀 😀 Ale v pohode, len sa ventiluj, aj tak ti to nepomôže, radšej ostaň sedieť doma a nechoď robiť hanbu manželovi.

kvetinka0099
autor
15. dec 2015

@evittam ja som krasavica moja , ale kukni sa do zrkadla ty ako vizeraz jak zlobor akurat ze ten nemal 4 ocenka 🙂 vidno ze ti chyba sebavedomie , taka krasavica ako ty taka sa len musi hladat, racej bude urazat na md 😀 co ti chyba sex ?

sabina1975
15. dec 2015

@kvetinka0099 nuz poviem ti len tolko ze nepoznam ta osobne ale z tvojho komentu som si urobila jasny obraz o tebe pouzivat taketo invektiva na fore pre mamicky HNUS

kvetinka0099
autor
15. dec 2015

@evittam dobre si ma zabavila , majsa .

evittam
15. dec 2015

@kvetinka0099 Ja urážam teba?! Keby si mi stála za to tak ti niečo napíšem....Veď sa ukáž, kráska. A moje oči nech ťa netrápia - aj tebe prajem krátkozrakosť moja, potom sa vyjadruj. A ja?!!! Ja som krásna, dobre vyzerajúca, inteligentná a zdravo sebavedomá žena - v mojom veku mi môže dosť žien závidieť ako vyzerám.
Aj ty mňa.

lubiss
15. dec 2015

a naozaj pozvali aj teba ??? :D moj partner ma tiez napríklad vecierok a ja sa tam nehrniem kedze ide o jeho pracu takisto ako on sa nehrnie na moj :D

kvetinka0099
autor
15. dec 2015

T ak potom na co si zacala komentovat? Pre boha vsak mas do 40 r. Keby si taka inteligentna tak ani nereagujes. ☹

guinevre
15. dec 2015

@lubiss U nas vo firme si zamestnanec moze so sebou zobrat partnera za symbolicky priplatok, ja tiez chodim s manzelom a aj on so mnou. Ked je to nejaka "nestedra" firma, tak takto mozno nerobia.