Je mi 25 priateľke 22. Sme spolu skoro rok s prestávkami kedy sa so mnou rozišla. Je moja prvá. Cca mesiac pred tým ako sme spolu začali tvoriť pár som mal svoju prvú sexuálnu skúsenosť s iným dievčaťom. Nikdy som nemal priateľku, jedno dievča ma pozvalo k ním na víno šiel som a skončili sme v posteli, nebol to úplný sex len sme sa dráždili, nebol kondóm ale urobil som sa na postel. Kedže to bola moja prvá skúsenosť a ja som sa bál či nebude tehotná a podobne lebo som bol opitý a nevedel som presne čo sa stalo. S priateľkou sme boli kamaráti, už tú dobu. Chodili sme spolu na výlety, ale podobne som chodil von s veľa inými priateľmi. Nemal som žiadne skúsenosti so vzťahmi a podobne len som mal veľa priateľov a koníčky. Takže po tej udalosti v opilosti s tým dievčaťom, čo veľmi, veľmi ľutujem som sa zamiloval to priateľky. Na jej narodeniny čo bolo skoro mesiac po tom mojom opileckom zážitku sme spolu začali chodiť a tvoriť pár. Po dvoch týždňoch som sa k nej nasťahoval. Doma už u nej raz zo mňa ťahala veci z minulosti, ja som jej o tom dievčati povedal ale radšej som povedal že to bolo dávnejšie a povedal som len toľko že to bola chyba a len sme sa dráždili. O mesiac na dovolenke v opilosti zo mňa dostala že to bolo necelý mesiac a musel som jej povedať podrobnosti čo sme robili všetko. rozišla sa so mnou že ona už tú dobu bola zaľúbená a berie to ako neveru. Podraz priateľstva. Ja viem mezí ma to som jej 1000 krát povedal aká to bola chyba že som bol hlúpák bez skúsenosti a proste som neodolal.
Tú dobu mi už pretriedila facebook, zmazala všetkých ľudí čo jej vadili, v podstate jej vadili všetci mojí priatelia, každý jej buď ublížil ten koho poznala alebo bol proste nula a ja sa s takými nemám čo stýkať. Vtedy som podľahol mala nado mnou plnú moc, písal som kamarátom veci čo mi diktovala a zaradom blokoval. Takto to šlo mesiace, všetko musí byť podľa nej, ona môže ja nie. A za to že som ju oklamal tak že za to sa ku mne správa tak ako sa správa. časom som začal mazať správy na fb len keď mi niekto napísal že ahoj ako sa máš, len aby bol kľud, príšla na to a začalo nové peklo, ako som ju podrazil aký som klamár. Rozchod za rozchodom, bitky, cirkus, ničenie mojich vecí, ako trest že som klamal. Pred nedávnom som to už nevydržal a začal sa vyrozprávavať kamarátovi, zhodou náhod mal rovnakú priateľku a tak som mu povedal všetko o mojom vzťahu a o o svojom, bol pre mňa bútľava vrba. Ako inak prišla na to, všetko som jej povedal. Zničila mi za to zrkadlovku, keď som sa s ňou o tom odmietal baviť počas šoferovania v práci s kolegom v aute.
Neskutočný cirkus, bitky hádky. A ja už vybuchujem tiež, som na nu už alergický, už nebývame u nej ale v podnájme.
Pred mesiacom urobila niečo čo som nečakal. Na konci januára si našla nového kamaráta, klamala kam chodí, potom som to z nej dostal a povedala mi že to chce skúsiť s niekým iným, rozišli sme sa a ona tam spávala celé dni. Myslel som že to nič nie je že ma len skúša ale nevydržal som sa prečítal si správy na fb. Spali spolu, asi viac krát, on sa veľmi zamiloval a ona asi nie, Koncom februára sa naraz ku mne vrátila udobrili sme sa, nepovedal som jej že všetko viem, ale to len chvíľu, nevydržal som to proste. Zistil som že zatímčo už je spolu so mnou tak ja som jej kúpil nový rúž a ona si ho dala šla za nim a videl som fotku kde je celý vybozkaný tým rúžom, zistil som že hraje na dve strany. Všetko som na nu vyblil bol cirkus ale aj tak sa nechcela priznať až kým som nepovedal že som videl správy. Všetko priznala že to bola pomsta za to čo som urobil ja. že už mi odpustila, že ho len na to využila a že už s ním nič nemá. Neviem čo presne sa stalo ale podľa správ to vyzeralo aj z jej strany že ma záujem o vzťah, potom to naraz stopla pohádala sa s ním. Týždeň to ale ťahala so mnou aj s ním naraz.
Toto už asi nikdy jej nezabudnem, mám to stále pred očami. Pred pár dnami sme boli celé dni doma kedže sú udalosti aké sú a bolo všetko ok, ale zas mi prikázala si niekoho zmazať na fb ja už vybuchol . Veľká hádka skončila tak že mi chcela všetko rozbiť doma utiekol som s mojími vecami v aute. Rozhodol som sa že ju presťahujem, ona najprv súhlasila, ja to začal opäť riešiť že ešte sa porozprávajme, tlačila na mna, keď už som vzal dodávku a oca v aute povedala že ona sa nechce sťahovať že to ja, že podme na prechádzku že hrám divadllo. ostal som sedieť ticho v aute a asi po 20 minútach sme predsa sťahovali, že sa rozhodla inak že odchádza. Polka veci je už u nej ale všetko dôležité je tu, že ona ešte chce tu byť a potom že odíde úplne, opäť mi to prišlo ľúto a chcel sa porozprávať ale nie. že už chce odísť na dobro.
Ja ale neviem, či je to jej ďalšia hra, viem že s nou nemôžem byť, že to proste nejde, nikdy mi neprestane pripomínať minulosť a po jej nevere už asi ani ja nedokážem zabudnúť. Mám k nej cty ale je to ťažké ju úplne odstrihnúť, akoby moja jedna malá časť dúfala že ešte ostane v byte že sa niečo zmení. Neviem čo to so mnou je, keď rozum káže koniec, a podvedomie tiež aj keď sme boli spolu trápil som sa že ma stále komanduje uráža a rozkazuje mi. pred dvomi dnami mi povedala že spolu budme len ak budem jej otrok že ona rovnocenné vztahy neuznáva. ALe ona také blbosti hovorí často, neviem čo to s nou je.
čo si o tom myslíte, ako by ste brali to čo som urobil s tou dievčinou pred nasom vztahom? Ako by ste brali jej pomstu za to co som urobil? co si myslíte o nasom vztahu a čo dalej? Ďakujem 🙂
vyhod tu hystrerku zo zivot zbav sa jej aj jej veci ,, bud muz a utekaj kade lahsie.. sak to nieje zena do zivota .. to snad ani nieje clovek toto :D :D omg chlapce dostal si ten najhorsi odvar zenskej aky sa da dostat .. radsej sam ako s tymto ... pobal ju daj jej maslu na hlavu a nech ako darcek ide k dalsiemu hlupakovy .. a ty bude len rad
Tak v prvom rade vy nemáte spolz absolútne nijaký vzťah. Lebo to predpokladá normálne správanie sa, nie ako sa podľa, tvojich slov chová ona. K ničomu to ani ne smeruje, bud je ešte úplne nevyzreta, alebo jednoducho "švihnutá" osoba. A tebe radim, čím skôr ju posli preč zo svojho života, zabudni úplne na ňu a daj šancu inému, normálnemu milému dievčaťu. Jej správanie nie je normálne, a zrejme ani nebude do budúcnosti. A na záver, nebola nijaká tvoja nevera, keďže vtedy ste spolu nechodili. Čize tým sa neumaraj.Ak už bol niekto neverný, tak ona tebe
Obaja neviete ako to vo vzťahoch chodí.. A ona možno skúša čo a ako... Mňa zaráža viac veci: Zmazala a pretriedila ti fb? Vážne? Začali ste po 2t spolu žiť? Veď ste sa ledva poznali, nemáš žiadne slovo pri nej, mne keby chlap chytil mobil a riešil fb tak aj po 15 rokoch vzťahu by tu nasral iný cirkus.
Vidím to tak, že je ti s nou horsie ako bez nej. Tak nech sa ide valat k iným. Robiť scény a herecké výstupy môže komukoľvek, ty si to nenechaj... Bud rad za rýchle vytriezvenie v takomto "vzťahu"... Nabudúce: najskôr sa spoznať, potom spolu bývať.
A k nevere, žiadna nebola... To ze ona bola vraj zamilovana v duchu ťa zaujímať nemusí, vzťah ste nemali a nemusis jej žiadne účty skladať. Skôr opačne.. Lebo ona vzťah mala, keď odpochodovala za iným. Ale jej to vyhovuje. Kto vie co jej on kúpil 😂
no v prvom rade ked ti je život milý ukonči ten pseudo tyranský vzťah to nieje vzťah ona bude s tebou ked budeš jej otrok ona má všetkych pohromade jej jebe v tej kotrbe čo čo je za debilnu ved to by som ju tak kopla do riti na tvojom mieste že by letela na sto km a nie liškať sa jej ty si čo tiež nesvojpravný ako ju môžeš milovať, ľubiť, ved to potrebuje psychiatra ona pamätaj si v žiadnom vzťahu sa nič nevracia a pokiaľ tu čitam správne ty si s tou prvou dotyčnou bol ked si s tou nič nemal tak čo ona je čo na hlavu akým právom ti diktuje koho ty si máš v priateľoch nechať koho nie ved to je predsa tvoja vec je to tvoje súkromie ty ju neľubiš len si namýšľaš takú sorry ale p..u sa ľubiť nedá to je psychický úpir čo si chceš celý život pokaziť či čo bije má skoro som odpadla ked som si prečitala tuto vec a ty sa dáš tak sorry ale si hlúpy a ona zrejme potrebuje nielen psychiatra ale aj psychiatricke oddelenie samozrejme uzatvorene lebo toto nieje normálne chovanie rozbila mi spätné zrkadlo pišeš to je podľa teba normálne s pomsty ty vieš čo je taka schopná poháda sa stebou ty odijdeš ona ti v nestraženej chvili kvôli pomste trošičku odšrubuje koleso na aute a ty sa dostaneš do nešťastia ved ona to nemá v hlave v poriadku rozbial mi spätné zrkadlo ako pišeš s pomsty budem jej otrokom vtedy bude somnou toto je vzťah aj ty maj rozum kde je toto vzťah obyčajna manipulátorka, vydieračka, a bude ťa biť to čo si za chlapa chcem veriť tomu že je to nejaký vtip na nedeľu ale toto je už aj na mňa veľa to ti pride normálne že čo ti prikaže tak ty urobiš ak ti povie že vyjdi na 12 poschodie skoč ale na nohy nie na hlavu lebo to bude zlé ty to urobiš takej sa nezavdačiš ničim čo budeš robiť vždy bude zlé take to kravy si nevažia nič ty ked si rozumný tak prerušiš všetky kontakty s ňou vymaž ju od všade facebook zablokuj, to nieje láska by ťa fyzický a psychický týrala vydierala hej ide ti vrátiť z nejakým vôlom pomstu trtka s nim za prvu ligu Dynamo Moskva klame ti do oči a vždy to iste neuznava vzťahy rovnocene vieš čo tak by nemala mať nikoho alebo aj ked tak takého čo by ju každý deň mlátil ako žito urob jej veľku láskavosť zbaľ jej veci a vyhod pred dvere aj ked ja by som vyhodila všetky veci z balkona toto nieje žiadna láska nenamyšľaj si toto ona chce nad tebou vládnuť to nieje láska láska je vzťah plný dôvery, vernosť jeden druhému, obaja spolu na radosti a starosti a nie bije má ved to by som sa aj hambila napisať takuto vec bije ťa a ty čo stojiš a čakáš zblaznil si sa ked sa máš aspoň trochu rád a niesi samovrah tak ju kopni do prdele kravu žiarlivu a hlavné psychický narušenu ked máš byť jej otrok tak nech ide do klubu sado-mäso tam ich ma dosť čo ich môže mlatiť a moja rada pre teba nájdi si normálnu babu s ktorou si budeš môcť založiť rodinu a nie psychopatku ktorá ťa bude mlatiť aj pred detmi a tie chudata si budu myslieť že to tak má byť hned ju odstrihni zo svojho života nieje to vzťah a láska už vôbec nie si len namýšľaš hlúposti ona potrebuje psychiatra to mi ver je to nevyspitateľna a to odkedy niekomu poškodim auto alebo čo niečo zničim v zlosti auto ktoré veci a doplnky stoja nekresťanske peniaze ona ti pride v poriadku zbav sa tej zakernej Xantypi, vydieráčky, ubožiačky, psychický narušenej ved ona neni vhodna ani pre cigána z osady brrr hnus zbav sa tej hysterky už len o nej pišeš a mňe je už zlé nie to ešte taku poznať láska to neni ani omylom celý život ťa bude vydierať lebo ona neni normálna normálna priateľka nepovie svojmu chlapcovi že budem s tebou len vtedy ked budeš môj otrok tak pasaka jej treba najsť a na diaľnicu E 55 s ňou s k...o sorry
Cítim to rovnako ako píšete, len asi potrebujem viac potvrdenia že to je veľa už a podpory aby som jej zbalil aj druhu polovicu veci. Inak ona bola doma a ja šoféroval v práci, a zničila mi foťák.
Bozeeeee to sa nedá ani dočítať buď rád že je vieš aká skutočne je znak jej handry a nech vypadne budeš šťastný ty aj ona to nieje baba ale psychopat 😱😱😱😱😱toto keby urobím ja chlapovi z ktorým bývam tak ma kopne do riti žiadne prepáč mi nepomôže 😲😲😲😲😁 strašné
60 diskusia a furt ti neni pomoci.Psychologa asi obaja potrebujete.Na začiatku som ťa ešte ĺutovala ale toto čítať donekonečna- už mam na to alergiu
Vezmi si ju za ženu, nechaj sa otĺkať.Jeden kopanec do zadku ráno, druhý večer.Za odmenu ju pobozkaj a keď budeš ešte zlý, nech ti pridá na zadok
Klobúk dole, kto to prečítal😉
Prosím ta pekne, pre svoje fyzické aj psychické zdravie ju výhod zo svojho života, odstrihni sa od nej a začni žiť. Zaslúžiš si mat pokoj a kľud a ver ze nájdeš aj normálne dievča ktoré ta milovať a ty ju.. Ber to ako skúsenosť, ako vzťah vyzerať nemá. Zapamätaj si, že život máš iba jeden a máš právo byť šťastný. Myslím si ze raz budeš aj dobrý, verný a rozumný manžel a aj zodpovedný otec. No opakujem :prosiiiiiim ta, výhod zo svojho života túto osobu.Osamostatni sa, prenájmi si sám nejaký menší byt a ži. Ak vyčistís myseľ, uvidíš aký môže byť život krásny. Držím palce a daj o sebe vedieť, ako ti to dopadlo. 🌼🙂
OO a samozrejme, zrátaj jej hodnotu tých veci čo ti zničila...
Ja takéto brzdy co v živote nič asi nezarobili nechápem. Tiež mám známu co po chlapovi pohare s kávou hádže, telku smarila o zem keď sa pozeral na film a nie na ňu... A ide sa z nej chlap pototo 😂 nechápem...
Potvrdení, odkedy máš tento problem si dostal minimálne 300 A pre teba to nie je dóvod na rozchod.Však kludne s ňou ostaň, ĺutuj sa, stažuj sa, ohovaraj ju a fňukaj !! To ti pomóže ísť v živote pred a posunúť sa ďalej
A čo ešte viac potrebuješ? Veď každý ti tu jasne povedal, čo máš urobiť.
Davno si mal brat nohy na plecia a poslat ju kade lahsie. Zapamataj si NIKDY si od ziadnej zeny nenechaj diktovat,s kym sa mas a s kym nemas stykat. Toto,co robila je sialene a najvacsi ziarlivci su najvacsi nevernici. Je chora a smutne,ze takato sialena osoba ta presvedcila o tom,ze ty si ten zly. To,co si so zenami robil predtym ako ste spoku zacali chodit ju nema co zaujimat. Na co su dobre take rozhovory. Len hlupana vypocuva muza a on jej do detailu musi opisat,co robil s inou,ked ste spolu este nechodili. Tvoju mozno nizky vek ospravedlnuje,le tebe znicila iluzie o laske. Nebudes vediet ako sa spravat v dalsom vztahu. NIC ZLE SI NEUROBIL S TOU DIEVCINOU PRED SUCASNYM VZTAHOM! A to,ze ti tvrdi,ze to bola jej pomsta,clovece zobud sa. Chodis s nevyzretym deckom. Co sa ti na nej paci? Ze ta odstrihla od vsetkych kamaratov? Ze ti znicila sebavedomie,jej neustale urazky ta rajcuju? Co sa ti na.nej skutocne paci? Chudera tvoja mama,pre takuto harpiu vychovala svojho syna?
Veľmi smutné je že mám rovnakú mamu , len ona je ešte šialene ponorená do viery a z biblie vytrháva kontexty a používa voči otcovi. Nepracuje už cez 20 rokov a oco živí celú domácnosť aj 16 ročnú sestru ktorá bude podľa mňa rovnaká, asi preto aj veľmi dobre viem čo je moje dievča zač len som to akoby v sebe potláčal a veril v zázrak ale to nie je možné, nezmení sa nikdy, neverím jej už vôbec a prečítam každú jej manipuláciu a vždy vybuchnem. Kým som bol dobručký ticho bolo všetko ok teraz už vybuchujem a riešim veci a preto sa všetko veľmi vyostrilo lebo ona si to nenechá a tak pritvrdím ja a potom päť ona, už chcem mať kľud. Mali sme na začiatku krásne spoločné chvíle ale to bolo tak možno max 2 mesiace. Potom ako na striedačke zle a dobré. Striedalo sa každučký deň skoro. Až sme sa dostali sem.
Ty si hovoril, že je chora ( priateĺka)a že ti to nevadi.Tvoj tatko tiež robi fackovacieho panaka? Lebo ked živi rodinu zaslúži si vďaku aj úctu.Darmo na smrtelnej posteli si spytovať svedomie- dajte si do poriadku život teraz ty aj tatko. Buďte milí a dobri naďalej, ale nenechajte sa tyranizovat
Ty maš ešte dalši problem, že hoci ludia ti pomahaju ako vedia, stále si ides svoje
Akoby si bol odtrhnutý od reality a nevedel sa kriticky pozrieť na svoje spravanie.To tiež neni dobre
Ja som mala staršie sestry, čo ma vždy zobudili.Teba nemá kto zobudiť a ešte sa obklopuješ blaznami a tyranmi.
Co ti musi rozbit/znicit/predat/vyhodit z 10.poschodia ci iduceho auta, aby si pochopil, ze len vyuziva to, ze si na nu namotany a manipuluje si ta tam, kde ta chce mat? Co sa musi stat aby si pochopil,ze si babkou v jej kralovstve kde je pravdou to, co povie, spravne co ona chce a vsetko, co si nespravil podla jej aktualnej nalady ti musi odpustit a aby si si to uvedomil, ze v jej kralovstve si ty ten zly, tak ta musi potrestat?
Tym som nechcela povedat,ze si ty mas spytovat svedomie,
Ale ze sa nemas s tatkom nechat tyrat !!!
Predaj to ako namet na telenovelu.
Ak nechces casom skoncit na psychiatrii, co nezostava bez nasledkov, ked bude postupne pritvrdzovat, tak sa odstrihni. Predstav si, co ti urobi, ked budete mat nahodou deti a rozidete sa. Uz ich v zivote neuvidis. Na svete je kopec normalnych ludi, naco chces zostat s jednym a k tomu manipulatorom. Ludia sa nemenia a ak, tak vacsinou iba k horsiemu.
Ak mas mamu s podobnym spravanim, tak si si vybral podvedome rovnaku partnerku.
Nemá právo ta obvinivat z nevery
Tak si sj nasiel taku je tvoja mama. Castokrat si chlapi hladaju na obraz svojej matky. Nie je.zle,ak je zena dominantnejsia,ale musi to byt v ramci ucty k druhemu a nie manipulacie. Dominantnost neznamena manipulacia. Na toto si u zien davaj pozor. Nedovol zene,aby sa ta snazila zmenit a aby si jej posluhoval. Budes to mat tazke v dalsom vztahu. Zena ta ma lubit takeho,aky si. Ma akceptovat tvojich priatelov,ak to nie su vrahovia alebo ini zakerni ludia. 😀 pamataj.zena odide,ale priatelia ostavaju.
V prvom rade si vybuduj sebavedomie a až potom rieš vzťahy 🤦 mi príde že máš snáď 13 rokov a nie 25
To ako fakt alebo si robíš srandu? Toto kde si našiel, to je nejaká megapsychopatka. Čo si jej poslušný psík? S nikým sa nekamarátiť a skákať ako ona píska. A že si ju podviedol? Spolu ste ešte neboli, nemáš čo lutovať, môžeš byť rád. Zbal jej veci, zablokuj si ju a už za ňou nebehaj. Ešte môžeš byť rád, že nemáte spolu dieťa.
Takze: Ta tvoja priatelka je riadne cudna a myslim, ze aj psychicky labilna. Ona Ta ponizovala, rozkazovala Ti, branila Ti v kontakte s priatelmi atd. Takze, ty rychlo utekaj od takejto zeny, lebo ona nie je psychicky v poriadku! A ak ma u Teba este veci, tak jej tie veci zbal, posli postou, jej cislo zablokuj, uplne ju vymaz zo zivota. A uz si nikdy nezacni s takouto zenou, ale najdi si fajn a normalnu zenu, pri ktorej sa budes citit dobre a ktora sa k Tebe nebude spravat ako k " handre'. Mozno trosku drsne slova z mojej strany, ale je to pre to, aby si otvoril oci a aby si si uvedomil, ze vztah, ktory si s nou mal nebol v poriadku a ze ona je zly clovek.
Ty 25 a ona 22 ale rozumovo máte asi len 14. Najprv dospejte a potom sa snažte si založiť nejaký vzťah. A ak chceš mať silou mocou ty priateľku tak si nájdi nejakú normálnu, lebo do tohoto by som ani palicou nepichla.
Prosim ta, zbal jej veci, odstrihni zo svojho zivota, odvez ju naspat k maminke a ocinkovi, nadychni sa a zi. Je to nezrela krava a hysterka, nechaj ju niekomu inemu...