Čo si myslíte o zlej energie v byte?

mamulik10
3. aug 2019

Ahojte mamičky. Chcem sa spýtať či niekto zažil niečo podobné a ak áno ako riešil a postupoval pri probléme. Pred 3 mesiacmi keď som deťom upratovačka detskú izbu som periferne videla velku čiernu masu a keď som sa pozrela sa to stiahlo. Dnes som išla do kúpeľky a videla som to rovno pred mojimi očami čiernu masu. Bývam v starej historickej budove. Som veľmi vystrašená. Už aj kvôli deťom. Keďže cítim negatívnu energiu v celom byte. Mám často depresie. Ďakujem

montemotherone
3. aug 2019

@mamulik10 nemáš skôr niečo s očami? Problémy s tlakom, bolesti hlavy, krčná chrbtica... Vtedy môžeš nárazovo vidieť rôzne útvary, machule...
A inak, ak sa pomodlíš, nič tým nepokazíš, poprípade popros kňaza o vysvätenie bytu. Niekde sa to robieva pravidelne na Tri krále. 😉

ankare
3. aug 2019
11mirka22
3. aug 2019

@mamulik10 skôr to vyzerá na nízky tlak, alebo problém s očami. Depresie a úzkosti tiež z tým môžu súvisieť.

mautin
4. aug 2019

@mamulik10 keď budeš môcť zavolaj mi 0903 862 408 a priprav si papier a pero. Martin

ktochytavzite
4. aug 2019

@mautin ste exorcista?Take veci ozaj existuju?

pininka1
4. aug 2019

Ja verím na takéto veci. Aj moja teta bývala v starom dome a bežné sa jej stavalo že ráno prišla do obývačky a vsetky sufliky na stene boli pootvarane. Mne sa stalo doma v byte, že som ležala v posteli, okná aj dvere zavreté, zrazu zvuk akoby také jemné pipnutie, otočím sa a záclona sa celá pohla z jednej strany na druhú. Zopakovalo sa to trikrat. Podotýkam že bolo bezvetrie a zavrete okná aj dvere. Do rána som nespala.

terezka1947
4. aug 2019

@ktochytavzite tazko bude exorcista

mautin
4. aug 2019

@ktochytavzite nie, nie som,ani nič podobné, len viem ako sa proti tomu brániť...a chcem len pomôcť, ale nechcem to tu písať...a samozrejme nič za to nečakám a nechcem!!! Žiadnu fin.odnenu a podobne. Ja normálne pracujem a zarobím si na seba. Nepotrebujem od ľudí ťahať peniaze. To by bola zlá energia...asi tak.
Každý má na to svoj názor a len ten čo to zažije uverí...

stanzi
4. aug 2019

@mamulik10 skor to bude nizky tlak, problem s ocami, vycerpanie atd...
@mautin preco to nenapises rovno sem?

zirafienka
4. aug 2019

.

deginko
4. aug 2019

Toto naozaj môže byť problém s očami..hlavne ak doteraz sa nic také nedialo....môže to byť tlak,glaukom atd

0hena0
4. aug 2019

@mautin ano, zazila som a da sa proti tomu bojovat. Su vselijake ukazy, ktore nasvedcuju tomu, ze v obytnom mieste je nieco nie OK.

angelinja
4. aug 2019

aoze sorry ale asi ked pise ze aj ma zly pocit atd tak hadam clovek vie ze je to len fyzicke alebo sa aj niecoho boji, ma zly pocit a strach atd cize to neni len fyzicke...nechapem akoze odpovede s ocami..keby vie ze asi ma nieco len s ocami tak nepise o hentom nie-,,??na zaciatok zavolaj knaza nech vam vysveti byt..alebo uplne na zaciatok daj na noc do vsetkych kutov rohov v miestnosti noralne kuchynsku sol na nejaky papier alebo nieco co rano mozes zobrat a vysmarit von do kontajnera..mne to pomolo ked som mala zle sny

angelinja
4. aug 2019

a ked mas zvonec tak silno vo vsetkych miestnostiach zastrngaj

mautin
4. aug 2019

@stanzi lebo nepotrebujem o tom diskutovať, tu sa nejedná o kúpu kočíka...ona má problém a potrebuje ho riešiť,nie o tom diskutovať a čítať rôzne názory, nie každý to zažil a verí tomu...a ani ja nemám dôvod nikoho o tom presviedčať a ponúkol som sa dobrovoľne...ja mám svoj život, svoje starosti...tu ide len o pomoc...a Tí čo ju nepotrebujú, alebo neveria takýmto veciam im je tá informácia zbytočná...tu ide skôr o zvedavosť a ver mi, neradno sa s týmito vecami zahrávať...ako sa hovorí, čím menej vieš tým budeš lepšie spať...🍀

rebeca40
4. aug 2019

@mautin
@mamulik10 presne uverí len ten co to zažije .
My sme sa museli az presťahovať a čuduj sa svete v novom bývani aj ked starší dom mame klud.
Mne rodina vravela len to povedz dakde si pomyslia,ze si blázon este,ze mam muža chapaveho a hlavne,ze to raz zažil aj on .

nada89
4. aug 2019

Ahoj, my keď sme sa prestahovali bola tam taka zlá energia, že nas non stop ,,kopala elektrina" v každej izbe každá klučka na dverách, skrinky postel, gauč proste všetko, dokonca ma kopla 2x voda v kúpeľni.. dali sme vysvätiť byt, ešte keď som otvárala fararovi dvere tak ma tak koplo ze koniec, bol u nás asi pol hodinu vysvätil mi uplne všetko aj balkón aj wc, kupili mse krizik ktory tiez vysvätila a stále ho mám v obývačke.. razom ako za sebou zatvoril dvete nás už nikdy nič nekoplo, od vtedy verím že na tom musí niečo byť, tak len pekne do toho, čím najskor to vysväť..

mogaa
4. aug 2019

@mamulik10 môže tam byť niečo také že sa tam niečo dávno stalo alebo niekto tam zomrel a duša nevie odísť...možnosti: kontaktovať niekoho kto vie tú dušu odprevadiť tam kam má ísť, vysvätenie bytu kňazom alebo môžete skúsiť vydymiť byt bielou šalviou.

stanulienkat
4. aug 2019

K psychiatrovi

denisah1
4. aug 2019

Aj ked tam je nieco taketo"nadprirodzene" neboj sa toho! A ked to zbadas normalne to posli do kelu. Ak mas z toho zly pocit. Ver pomaha to . Urcite je nieco medzi nebom a zemou ci uz to je dobre alebo zle.

simona92101
4. aug 2019

@mautin zazili sme podobne nieco,plus sa nam prestalo darit vo vsetkom,kazdy den zle pocity,hororove sny,pocit ze stale niekto je v miestnosti,ja som ani jest nemohla..pomohla mi ista pani z Piestan,zistila urieknutie,ulavila mi velmi,ako by snala bremeno..ak @mamulik10 budes chciet,dam ti na nu kontakt a adresu kde v PN sidli,vela ludom uz pomohla.

prevenar
4. aug 2019

@mamulik10 nic take neexistuje ..ani negativne energie , ani cierne masy . urcite chod na neurologicke vysetrenie / psychologicke . halucinacie mozu byt predzvestou ochoreni ako schizofrenia a pod. depresie su znakom psychologickeho ochorenia. ries to cez odbornych lekarov ..min. diagnostiku. ak mas len depresie tie sa daju casto riesit aj mimo liekov zmenou zivotneho stylu. drzim palce.

mogaa
4. aug 2019

@prevenar to že ty niečomu neveríš neznamená že to neexistuje....sú veci medzi nebom a zemou.....ale kto nezažije - neuverí🙂

ktochytavzite
4. aug 2019

@mautin a ono to existije?Dokaze to aj ublizit?

ktochytavzite
4. aug 2019

@mautin a ako sa proti tomu da branit?

nada89
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pieksamaki
4. aug 2019

To je uroven! Asi mate najvulgarnejsiu skupinku...

evita2176
4. aug 2019

@simona92101 mozem aj ja poprosim o adresu? Budem vam velmi vdacna 🙏

mautin
4. aug 2019

@ktochytavzite je to ako z ľuďmi...ak je niekto dominantný má nad Tebou "moc"..."most" medzi tým všetkým je tvoj strach...netreba sa toho báť...naozaj len tvoj strach tomu bude dávať "moc a silu"...ak chápeš...naše emócie sa ťažko ovládajú...toto je naozaj ťažká téma...nechcem tu byť za chuja...😏😞

ktochytavzite
4. aug 2019

@mautin a kebyze sa toho bojim,co sa moze potom stat?Okrem toho ze mi prepne.