ahojte baby ... s priatelom sa ešte o bábatko nesnažíme, ale samozrejme že keby som tehotná ostala prijali by sme ho z láskou a radostou ( sme už spolu dlhšie a máme svoje zázemie). Ide o to, že už asi 10 x sa mi snívalo že čakam babatko, zakaždým to bolo ale v inej súvislosti ..raz sme boli na lodi, videla som si bruško tak asi už 5 mesiac to mohol byt a ked som sa pozrela cez palubu videla som velké ryby...alebo dnes som v noci zasa tehotna len viem že som mala zase bruško a bála som sa že ma priatel opusti....a že sa niečo stane z malinkým .....vačšinou su to pekne sny len dnes to bolo také zvláštne....ja už neviem či to nie je náhodou preto že v kútiku duše už aj dúfam že možno tehotná ostanem, alebo či to má fakt nejaký iný súvis....nevyzná sa tu v tom niektorá z vas ??? prosíím dajte vedeit
Aj podla mna to bude tuzba po dietatku a jedno s druhym sa pospaja 🙂 mne sa snivalo ze mam uz velke brusko a ze babo riadne kope,som sice tehotna ale este len na zaciatku ,tak dufam ze to bude za par mesiacov aj realita🙂
ked sa vidis v sne tehotna s bruskom, znamena to, ze by si mala ist v kratkej dobe na zmysluplnu cestu a ryby tehotenstvo... mozno ostanes tehotna na dovolenke ak sa chystate 😉 😀
@ivana1410 podla mňa je to iba skrytá túžba po dieťati, ktorá sa ti "premiestňuje" do sna.
Inak som čítala, že ak sa sníva o rybách znamená to tehotenstvo 😀 ale tak dohovie