Čo si myslíte o tomto mužovi na zoznamke?

6. apr 2021

Ahojte zienky, co by ste si pomysleli o takomto muzovi?
Ide o to, ze som slobodna mamina, mam za sebou dost tazky, zly rozchod a po skusenostou s mojim ex sa bojim zase niekomu verit. Som ale sama uz cca 2 roky a zacina mi trosku ten partner uz aj chybat😏 tak som sa registrovala na jednej zoznamke, kde mi napisal celkom sympaticky muz. Vymenili sme si 2 spravy (aj to take ze ahoj, aky mas den) a on mi na to hned napisal ze: a nechces si zavolat? Chcel by som pocut aky mas hlasok. A ja som uplne zostala z toho taka zaskocena, jednak uz neviem,ake je to randit po dlhorocnom vztahu a zase toto ma celkom zaskocilo. Zatial som mu neodpisala, ale pride mi to dost skoro si telefonovat. Myslela som, ze si trosku popiseme, spozname sa a nie hned telefonat po 2 spravach. Vy by ste sa na ten telefonat dali?

nikca_123
6. apr 2021

Nie, tak skoro urcite nie 😉

denden77
6. apr 2021

ja by som sa nan nedala ani po mesiaci, ak by pouzil slovo "hlasok" 😁

kristina2015
6. apr 2021

Si sama nejaký ten čas žena tiež tak čo ...prinajhoršom zistis že ti je nesympatický a ušetris si čas rocnym vypisovanim si . Skôr by som si kúpila ešte jednu sim kartu aby nemal na teba súkromné číslo a aby ťa neobťažoval alebo ho prinajhoršom bloknes .

3petka
6. apr 2021

@denden77 presne toto napadlo aj mna!!!

jazula
6. apr 2021

Keď som bola na zoznamke, najradšej som mala čo najskôr osobne stretnutie...písmenká znesú priveľa, online ťa môže vodiť za nos. A tým telefonátom alebo niekde na kávičke získaš rýchlejšie späť sebadôveru, vo vzťahu sa ti zíde 🙂👍

autor
6. apr 2021

@denden77 ano presne toto slovo “hlasok” ma tak zarazilo, ze na dospeleho muza take divne vyjadrovanie. Pride mi to take uchylne 🤷‍♀️🙈😬 alebo zvrhle? Neviem 🙈

sella38
6. apr 2021

preboha nereaguj. Baby majú pravdu. "Hlások".. môj ty bože 😀 Úchyl. Ináč, ako ti môže byť niekto sympatický po 2 správach? 😎

kristina2015
6. apr 2021

Na telefonáte nič nevidím ....skôr na stretnutiach na slepo kde nikdy nevieš čo za *chyla príde a čo ti spraví. Si ho trošku prever či telefónom alebo písaním si. Inak ti držím palce niekde tam tých 5 percent je reálne stretnúť niekoho k sebe . Inak 95 p ide iba o jedno a slobodná mamička zázrak spadnutý z neba . Podľa mňa je iné ak sa stretnú dvaja na ulici napríklad kde padne iskra spoločnými plánovanými prechádzkami spoznávaním sa ako toto. No niektoré ženy písali že mali šťastie tak hádam ano a budeš ho mať aj ty .

kristina2015
6. apr 2021

@sella38 To akože vážne podľa slova hlasok niekoho odluftrovat ? Sú aj citlivi chlapi ?

sella38
6. apr 2021

@kristina2015 no predstav si, že vážne 😀 Nie, nepríde mi normálne, aby dospelý chlap napísal cudzej ženskej po dvoch správach, že chce počuť jej hlások 😀 Že citliví chlapi 😀

snowflake07
6. apr 2021

Ved zober od neho cislo a zavolaj mu ty z utajeneho,nech pocujes ten hlasok.Uz v prvej vete sa ta urcite opyta ako si to robkas sama 🤔

karelova
6. apr 2021

Nie, normálne to nie je a prestala by som s takym komunikovať. Po dvoch správach si ho nemala ako zaujať (jedine ak podla foto), cize je vysoko pravdepodobné, ze takto vytahuje cisla od kazdej, proste skusa. Cislo by som dala fakt az niekomu, kto by stal za to aspoň po aspoň mesačnom intenzivnejsom pisani, kde aspoň podla správ nahrubo vyselektujes, ci nie je uchyl. A chlap používajúci takéto zdrobneniny... 🤮

kristina2015
6. apr 2021

@sella38 Tak ja neviem každého priťahuje niečo iné ja skôr počujem niečo príjemné ako nejakého hulváta. A takýmto štýlom sa nikde nepohne a bude sama ďalších 10 rokov .

marsmykkok
6. apr 2021

No písanie je strata času za mňa, cez telefón alebo osobne hneď spoznáš čo je človek zač. Len radšej by som dala druhú sim alebo na stretnutí miesto kde je viac ludi, ale písať si mesiace ako sa máš, čo robíš, aký si mala deň je podľa mňa pre pubertiakov, lebo to nikde nevedie.

moonlight1210
6. apr 2021

no, bolo i take, ze zena neprekusla vysku jeho hlasu. a bolo po najdenom randeni. na nu to proste bolo moc vysoko.

kup novu simku, zavolaj mu z nej. hodi sa ti aj na dalsie pokusy s inymi muzmi zo zoznamky (ak by toto nakoneic nikam neviedlo). kym nebudes dotycnemu chciet dat svoje oficialne cislo.
aspon ta nikto nebude moct otravovat a budes to mat oddelene a pod kontrolou.

kristina2015
6. apr 2021

@snowflake07 😂😅

littlebubble
6. apr 2021

Ak dospelý muž napíše ,,chcel by som počuť aký máš hlások,, tak tomu určite o vzťah nejde 😂.
Teraz ti niečo poradím.Na zoznamkách nájdeš viac ľudí na sex než na vzťah.A aj keď ti bude tvrdiť, že chce vzťah väčšinou mu ide ajtak len o sex.Kľudne si aj počkajú kým sa namotáš.

kristina2015
6. apr 2021

Autorka zasa ani *e*uchtivy chlap nie je na škodu 😅😂 aspoň nebudeš vyplakavat ako niektoré ženy tu že sa ich chlap ani nedotkne po rokoch 😂 . Tak nejako normalne hranice 😂😅

sella38
6. apr 2021

@kristina2015 áno, máš pravdu, každého priťahuje niečo iné, ale myslíme to isté? Lebo tu sa jedná o chlapa zo zoznamky, s ktorým si autorka prehodila 2 správy a ktorý sa jej snaží zavolať a počuť jej hlások... My sa nebavíme o normálnom chlapovi z bežného života, ale o chlapovi zo zoznamky 😉 Prepáč, ale ak aj po tomto si myslíš, že na druhej strane je citlivý chlap, tak si naivná.

karelova
6. apr 2021

@kristina2015 sex je neslušné slovo, ze si ho musela vyhviezdickovat? 🙂🙂🙂🙂

kristina2015
6. apr 2021

@karelova Chodia tu aj mladšie ročníky tak kôli tomu

kristina2015
6. apr 2021

@sella38 Veď som písala nech si kúpi sim kartu a skúša lepšie ako ísť slepo na rande a tam ju bude obchytkávať a čo ja viem čo . Nikdy nevieš môže to byť ozaj nejaký trulo čo prišiel tiež čerstvo na zoznamku alebo taký typ ako spomínaš ty . Aj to je možné 😅 Alebo iba bláznivý čo si rád uťahuje . Ja moc na zoznamky neverím ale niektoré tu spomínali že si našli manžela partnera tak asi to možné je . Ja sa skôr tiež prikláňam že tam normálni chlapi nie sú skôr *chyli. Ale možno bude mať šťastie .

goodidea
6. apr 2021

Je si myslím že to je ucholak

panelacikova
6. apr 2021

určite mu nedávaj telefónne číslo ani viac informácií o sebe. slovo "hlások" znie neuveriteľne úchylne od dospelého muža...

panelacikova
6. apr 2021

@kristina2015 mimochodom, na osobné stretnutie sa dá dohovoriť neskôr - keď otvoria terasy a kaviarne. nepredpokladám, že ak sa stretnú na verejnom a neutrálnom mieste, si ju dovolí obchytkávať 🙄

a ešte autorke: jednu (myslím, že dobrú) radu ti dám: akonáhle na teba už "cez písmenká" neurobí dobrý dojem, tak to zruš, nerieš. ani sa nestretávaj. chlap cez zoznamku ti musí jednoznačne sadnúť už počas písania. aby pri osobnom stretnutí nenastalo trápne ticho. ak sa stretnete a nesadnete si, to je iné. dáte kávu, čaj, keks a rozídete sa v dobrom každý svojou stranou. ale stretávať sa s niekým, s kým sa počas písania doslova nerehoceš, to by som teda neradila 😀 😀 viem si totiž predstaviť, ak už počas písania to viazne, ako to bude viaznuť pri rozhovore 🙂
ak ho chceš počuť, či to nebude lepšie ako pri písaní, osobne by som volila ukryť svoje telefónne číslo a volala by som ja jemu. ale neviem, či by sa mi teda chcelo, po tom jeho "hlásku" :( 😀

luccija
6. apr 2021

Za pokus nič nedáš.Mozno ho tiež nebaví si mesiace písať a skúšať.Uvidis aký bude ja by som to vyskusala

kristina2015
6. apr 2021

@panelacikova Uz som počula všeličo 😁 pozri si dokument v sieti....takže áno aj na obyčajnej káve na verejnosti ,,to na neba vyvali,,,*chyl nemá problém 😁Ako to zistí ak nie písaním si s dotyčným alebo telefonátom či jej je sympatický a aký v skutočnosti je . Niekedy to môže byť fakt normálny chlap čo si iba uťahuje a niekedy taký čo to myslí vážne . Všetko čo píše a to do bodky 😁

kristina2015
6. apr 2021

@panelacikova Ozaj ja ani fotkám neverím ...ťažko na tých zoznamkach no ...

ivula0807
6. apr 2021

Po dvoch vymenenych spravach by som mu urcite svoje telefonne cislo nedavala

huginko
6. apr 2021

Neviem, mne na tom nepríde nič divne, ani uchylne. Je to možno typ chlapa, ktorý nerád vypisuje, to, že si zavoláte nie je nič zvláštne a ani zle... Skúsila by som to. A to, že použil slovo hlások, absolútne nič neznamená. S jedným chalanom som sa takto na zoznamke zoznámila aj ja, tiež bol trochu hrrr do všetkého, ale je to jeden super pohodovy chlap...