je podla vas normalne ako sa tam natahuje z taskimi vecmi. 😒 😒 alebo ze ked sa tam akoze bila z jakubom 😒 co by ste robili na jej mieste keby ze vam daju tazku robotu a mali by ste sa nadrapovat ako ona?alebo povedala ze ked pojde duelu zze si vyberie pretahovanie lanom 😒 to ma trocha zaskocilo 😒
@moncicatko19 ahoj, pripoj sa tam, kam ti dala link traktor, ale k tomu, co sa pytas, ja si myslim, ze ta Lenka je absolutne nezodpovedna, hadze sa po zemi, nadrapuje sa, ked jej niekto povie, nech nieco tazke necha tak, tak sa este urazi, ze ona je predsa rovnocenny super, ja si myslim, ze vo farme nemala co hladat, mal ist ked tak, tak jej muz, to, ze pri tych dvihaniach tazkych veci, pri bitke s jakubom,kde sa hadzali o zem, atd. mohla kludne prist o dieta, prip. riskuje jeho buduce zdravie. Ja ju povazujem za uplne nezopovednu a to ju ani nemusim poznat, buduca matka co sa takto sprava je urcite nezodpovedna, samozrejme tehotenstvo nie je choroba, ale co je vela, to je uz vela.Niektore zeny sa modlia, snazia sa a dufaju, ze ich miminko bude zdrave, prip.nemlzu mat deti, alebo niekolkokrat potratili, a tato zdravie svojho dietata riskuje kvoli peniazom 😖 ktore mimichodom aj tak zrejme nevyhra
@moncicatko19 zapoj sa tu https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/relacia-farma-pacia-sa-vam-sutaziaci/