Čo si myslíte o takom štýle u dievčat?

danrol
16. jan 2023

Napríklad. Páči sa vám táto baba ?
Ten makeup, nechty, obočie, mihalnice, pery, opálenie, prsia, zuby atď.
Príde vám to sexi alebo je to skôr otras.

odkaz na fotky tu na imgure : https://imgur.com/a/306krUX

strapec
16. jan 2023

@danrol krása 😀podľa mňa sen každého muža 😂

osky
16. jan 2023

Pytas Sa to vazne?
Tebe sa to paci??..

vandica
16. jan 2023

No bola som teda zvedavá aký typ myslíš, ale toto som fakt nečakala 😅 Neverím, že sa to pýtaš vážne preboha 🙈

babovka2321
16. jan 2023

Ako.. niekomu sa paci to, inemu ono... Ale komu sa toto paci, to musi byt psychiatricky pacient🙈🙈

vandica
16. jan 2023

@babovka2321 presne!

osky
16. jan 2023

@babovka2321 suhlasim.
Ty brdo,Ale aky Patient na hlavu musi byt ta baba ,co si toto da spravit...
Raz to nepochopim

lenqua_12325
16. jan 2023

Ja uvažujem, ktorý lekár dokáže taký otras urobiť.
Sen chlapa ? Akurát tak vybúchať a bye bye ...

vandica
16. jan 2023

@lenqua_12325 aj to odzadu, aby sa na ňu nemusel pozerať :D

lenqua_12325
16. jan 2023

@vandica aby jej prso neprasklo 😄😅🤣🤣🤣 gumená Anča, ale má pridané funkcie.

sima338
16. jan 2023

Takú vieš stretnúť aj na SVK. Jedna kolegyňa v jednej práci mala takú kamošku. Ony mali v tom čase už po 30tke, baba mala tak 47 kg, asi 175 cm vysoká, prsia tak Ečka, aj slepý videl, že to sú umelé, celoročne opálená zo solárka, že mliečna čokoláda by sa hanbila za svoju farbu, pery urobené, vlasy nadpojené...to bol jej štýl. Zaujala solventného ženáča v Miláne, teraz už má ďalšieho takého, lebo kabelky a drahé značky jej treba stále. Nič iné ako kto koho má a čo od neho dostane som ju nepočula riešiť. Teda ešte, to že je strašne tučná a musí schudnúť. 😂 Takže, určite sa to niekomu páči a chce také ženy, ale mne sa to subjektívne tiež nepáči a nechcela by som tak vyzerať. Každopádne, každého vec, ako chce vyzerať.

ika11123
16. jan 2023

@danrol ako mne sa to absolútne nepáči každý chlap povie že prirodzene sú krajšie a bla bla ale stále dajú prednosť týmto cickatym umelinam 👌

simona139469
16. jan 2023

Žartuješ? @danrol komu sa toto môže páčiť?

ukulela
16. jan 2023

Myslim, ze idelana na fajku pre predsedu parlamentu....

kamajka
16. jan 2023

das ist hrúza.. ale dneska v tomto pomýlenom svete je možné a normálne už úplne všetko

maminkadeticiek
16. jan 2023

🤣🤣🤣 ze ma urcite chudiatko psychicku poruchu.Ale vazne.Toto spravi len clovek ktory ma mentalny problem sam so sebou.

jjanulienka
16. jan 2023

Taký Kollar by určite nepohrdol

crazy_cat_lady
16. jan 2023

Mne to pride ako velmi zly photoshop/filtre :D nepride mi to realne :D ak ano, tak amen tma :D

lily14
16. jan 2023

@danrol hrôza

svetlonos
16. jan 2023

Baby a ste si iste, ze to nie je prerobeny chlap?
Ved ked sa chlap po opici zobudi pri takejto slecne, zasadne ho musi trafit slak od zlaknutia 🙈 Ona nie je uoravena ale psychicky chora.

diewcatqoo
16. jan 2023

Ale jasne, ze su taki chlapi, ktorych to pritahuje. Taky Boris alebo Vemola alebo ten cesky hokejovy trener... kazda diera si najde svoju zaplatu 🙂

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eeffka
16. jan 2023

Nevadi 🤣🤣🤣 aspon sa nam normalnym zmensi konkurencia

mima172
16. jan 2023

@danrol Fuuuu, mohla si dat upozornenie, že "len pre silné žalúdky" 🤯🥵😵😳

zontik
16. jan 2023

@danrol tu..toto stretnúť, tak človek nevie, či ľutovať,či zavolať psychiatriu🤮humus, to už ani človek nieje, ale diagnóza, alebo hybrid👎 toto byť moje dieťa, tak sa nepriznám, že je moje😁

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ika11123
16. jan 2023

@nekonecna_katastrofa by ste sa čudovala tieto majú tých najbohatších prachačov

danica2711
16. jan 2023

keby takéto niečo stretol môj muž a naši kamaráti, tak by sa pototo od smiechu...

jana_eyre_2
16. jan 2023

Je to extrém a ak mám byť úprimná, tak si myslím že sa slečne muselo niečo v živote stať ked sa jej páči taký štýl a preto mi je skôr ľúto keď niekto vyzerá takto extrémne... Neprináleží mi nikoho súdiť, nech vyzerá každý ako chce...

sickynickyobsadene
16. jan 2023

My všetky tu sme sexbomby oproti tomu tam...