Čo si myslite o písaní si denníku?

5. feb 2023

Čo si myslite o písaní si denníku?

bloger
5. feb 2023

Myslím si, že je to dobrá vec. Vždy si dievčatá písali denník. Je to aj možnosť vypísať svoje pocity. Niekomu to určite pomáha.

liliana2905
5. feb 2023

Veľa krát pomôže dostať svoje pocity na papier. Ja by som to brala ako takú osobnú ventilaciu;)

deti95060810
5. feb 2023

ak sa niekomu chce - prečo nie... ja som to nerobila nikdy.

loliki
5. feb 2023

Je to každého súkromná vec. Kto chce, nech si píše. Je to OK. Ale nie sem verejne na MK. 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sszuzu8
6. feb 2023

Ja to robím dodnes a to mám prosím skoro 30 rokov. Nemám ľudí ktorým sa môžem vyrozprávať takže to robím takto 🙂 mám ho v mobile ako aplikáciu je prepojený s emailom čiže nestratím ho keď sa niečo stane mobilu. Mám ho na heslo čiže je v bezpečí

basska_b
6. feb 2023

Ja si pisem dennik, odkedy viem pisat. Vsetky mam v krabici v pivnici... Do nejakych 15 rokov som si ho pisala denne, potom som mala denniky o prvych laskach a kamaratoch, specialny dennik o dovolenkach, teraz popri detoch nestiham, tak kazde 2 mesiace napisem taky update, ako sa mame 🙂 Ale ja som taky grafoman 😃

euka210
6. feb 2023

Ze je to ventilacia emocii a niekomu to pomaha.

martinp288
6. feb 2023

Nevidím na tom nič zlé. Vyrozprávať sa dá rôzne. Pokiaľ sa k denníku vrátiš po rokoch, uvidíš aké emócie si tam dala a uvidíš čo všetko sa za ten čas zmenilo.