6ročné dieťa v kukle s atrapou zbrane, vystrčené z okna. Ja si myslím, že niektorým ľudom už úplne hrabe. Ktovie, čomu ho doma učia.
Že toto je už naozaj choré....
Otec môže byť rád že to nedopadlo horšie a mal by sa zamyslieť aké hodnoty dáva svojmu dieťaťu.
Že otec je psychopat
Ako si napisala, ze niektorym ludom tu poriadne hrabe. Pouzila by som aj horsi vyraz na to, ale nechcem byt vulgarna.
Tak sa moze hrat doma medzi 4 stenami a nie pred domom prezidenta a nie po tom, co sa stalo 2 tyzdne dozadu. 🤦♀️ prefliaskala by som toho otca.
chudak dieta, otec ohrozil jeho vyvoj aj zivot.
Ze zlyhal ako otec aj ako clovek. Co keby to ochranka vyhodnotila ako reálnu hrozbu, kričal by to televízie že policajti brutálne napadli nevinne dieťa? Dúfam, že to už matka vie a ma viac rozumu ako on.
tahat do takychto veci dieta mi nepride vobec vtipne...
Ako zlyhal ako otec? To vasi chlapci sa nehraju s pistolami a inymi zbranami? Mam troch vnukov z vsetci maju zbrane rozneho druhu, aj sa s nimi hraju, aj ich beru do auta, ked idu ku nam. Zlyhal jedine v tom, ze si nevsimol, ze dieta otvorilo okno pocas jazdy.
Zlyhanie rodiča na plnej čiare. Otecko si asi nejako chcel poriešiť komplexy,ale zatiahnuť do toho dieťa je už ozaj čisté morálne dno. Môže ďakovať Bohu,že sa dieťaťu nič nestalo. Veľmi zvláštnu dobu žijeme,veľmi smutnú..
Pellegrini má dom? bol venčiť psíka či mal na návšteve rodičov?
ale k veci. zbytočne nafúknuté. decko sa hrá na kukláča a je z toho bezpečnostná hrozba.
@oli18 evidentne si nevsimol viac veci, napriklad ze dieta nie je priputane. Soferujem roky, este sa mi nestalo, ze by som si nevsimla ze dieta otvorilo okno. Nikdy. Podla mna to nahoda nebola.
@oli18 prepac, nevsimol si ze otvoril okno? Nevsimil si ze sa odputal alebo este horsie ze vobec nebol priputany? Nevsimol si ze ma kuklu a hrzcku zbrane? Nevsimol si ze idu okolo domu ktory strazi ochranka? Co este si nevsimol ten otecko.
Skoro mi zabehlo, ze dieta sa hralo na kuklaca a otecko si nevsimol ze otvorilo okno :D A najhorsie je, ze takto bude argumentovat obhajoba ak to bude riesit policia a este si to aj obhaja :D
Ako to pravnicke heslo "Just because you did something, it doesn't mean you're guilty" :D
Nikomu neberiem jeho nazor. Ja som vyjadrila svoj. Denne tu citam, akych mate/mali ste, trulov doma, tak niet divu, ze jeden z nich si to nevsimol 🤣. Komentujte zakladatelku, nie mna.
@oli18 ako brala bz som ten argument, keby to cirou nahodou nebolo na ulici okolo domu politika. Jedna nahoda este ujde...
- moze ist vodic po ulici kde byva politik
- moze sa dieta odputat a otvorit okno
- moze mat dieta v aute hracku a vystrcit ju
vsetky tie nahody dokopy lae potom nie su nahodou-.
@jazula napr. V pondelok tohto tyzdna som stretla styroch soferov, ktori mali za volantom mobil v ruke. Jednemu som to na semafore aj povedala, ked som isla za nim a 2x nedal smerovku a pred semaforom som isla do vedlajsieho odbocovacieho pruhu, tak sme boli vedla seba a cakali na cervenej. Cez okno som mu to povedala. Sedela vedla neho kocka tiez s mobilom v ruke. Jazdim viac rokov, ako je tvoj fyzicky vek, takze viem, o com pisem.
@oli18 Neviem si predstaviť človeka ktorý si toto nevšimne. Musí byť s prepáčením debil aby si nevšimol že niečo takéto sa v aute deje.
Pán len môže byť rád že mu dieťa nezastrelili (keďže každý vie čo sa pár dní do zadu stalo)....
Som odporca pelegriniho a spol,ale toto je uplne chore. A,ze si nevsimol? To je taka vyhovorka,ako pes mi zozral domacu ulohu 🤦
Myslím si, že otecko je idiot a byť matka toho dieťaťa dobre ho prefackam a dieťa bezo mňa už nikam nepôjde.
@oli18 moje deti maju zablokovane otvaranie dveri a okien, auto je BMW kde je top ochrana deti pred otvaranim dveri a okien, tatinko velmi dobre vedel co jeho fagan robi a 100% ho nahucká aha tu byva pelegrini
@mondolina aj z tvojfo vyrastie fagan ked mu zbrane kupujes
Ze moze by rad a dakovat panu Bohu ze ho neodbachli. Lebo pri premierovi sa hovorilo ze ochranka pochybyla a v inych statoch by bol uticnik po smrti.