Ahoj,mate s touto kozmetikou skusenost?Ja mam zatial krem a cistiaciu emulziu plus este docistovacou vodu,ta zakladna sada,no nejake zazraky nevidim.Baba od kt som kupovala,tvrdila ze uz po 2tyz zarucene uvidim rozdiel,neverila som tomu a ani sa mi nezda,ze by to bol taky zazrak ako to tvrdia predajkyne.
tiež som nevidela žiadne zázraky pri tejto značke...
Rovno zahodiť do koša. Mam problematickú pleť ale keď som začala používať Mary Kay stonásobne sa mi zhoršila.
@sivypegas ja mám odtiaľ len krém za 30€... používam ho len preto,aby som ho konečne minula,nech ho nemusim vyhodit..a to ma baba odtial nahovarala na kozmetiku v hodnote 100€, nastatie som sa dala nahovoriť"len" na ten krém...a tymto som s kozmetikou MK definitivne skončila.. vôbec to nestoji za tie peniaze
Raz ma s nou maľovali na nejakú akciu,mala som to na sebe od obeda do druhého rana a mesiac som si dávala dokopy tvar, flakata, sucha, no už nikdy
@sivypegas je moc draha, su z nej vyrazky a flaky na tvari. Radsej nakup v DMke, budes mat kvalitnejsie a este aj usetris
No baby ja ju používam skoro rok a konečne sa mi zlepšila pleť. Takže možno ako komu sadne...ja som spokojná
Ani mne nesadla - mám suchú pleť, skôr citlivú a ostala som celá červená. Ich kozmetika mi príde veľmi"chemická"... viac ako iné značky.
Ja som mala a vyhadzala som sa, nerobila mi vobec dobre, ale tak kazda plet je ina. Ja ako som videla, ze mi skodi, tak putovala do kosa, aj ked veru malo penazi nestala, ale nebudem si davat na tvar nieco, co mi nerobi dobre 😉
Ahojte, ani ja si nemyslím, že je to nejaký zázrak. Pár vecí od nich mám, ale keď sme boli v taliansku, tak nám tam domáca vravela, že u nich je tato značka úplne zakázaná, pre niečo, čo obsahuje. Ale neviem už prečo. Odvtedy mám rešpekt.
Mne táto kozmetika sedela, mala som ju ale len raz, potom už som ju objednávať nechcela. Mala som sadu o troch prípravkoch na oličej.
Ja som ju tiež istú dobu používala a za mňa super až na tú cenu....mne práveže fľaky z tváre zmizli a pekne sa mi koža vyčistila a zjednotila.používala som na tvár.....na hebké ruky....odličovač....keby to nie je tak finančne drahé,tak na 100% kupujem 🙂
@ksebejka aj mne sa hneď vyhodili fľaky, a tak mi preausila pleť, že mám lisaj na líci
Dôležité je,že predala 😅