Čo si myslíte o konšpiračných teóriách?

terry2003
23. apr 2022

Čo si myslíte o konšpiračných teóriách ako napr. Freddie Mercury žije, Michael Jackson žije, Elvis Presley žije, Avril Lavigne zomrela v roku 2002, a bola nahradená dvojičkou atď..

terry2003
autor
23. apr 2022

*dvojníčkou

ckocka
23. apr 2022

Že ludia vymyslia len tolko na kolko im duševné sily stačia.

zmrzlinka2021
23. apr 2022

@terry2003
ľudia milujú príbehy, tajomstva, sprisahania, "nevysvetlitelne javy", a tak si ich vymyslaju, a vysvetluju po svojom 😉

lindous
23. apr 2022

Niekedy si rada prečítam čo všetko ľudia vymyslia, aké súvislosti nájdu, čo dokážu pospájať a ako to dokážu podať, tak že naozaj aspoň nachvíľu zapochybujem (lebo ako je vyššie napísané, ľudia majú radi záhady a tajomstvá a hlavne pocit, že na niečo prišli a vedia viac ako ostatní 😂 ) a tam to končí, hneď na to to púšťam z hlavy a viac sa tým nezaoberám...z tejto kategórie je moja obľúbená tá, že 2pac žije 😅

gabika128
23. apr 2022

Že sú v istom momente nebezpečné 🙄 naposledy ma pobavila teória, že americká vlády vyvraždila všetky vtáky a namiesto nich vypustila drony. 🤪

stanulienkat
23. apr 2022

@ckocka krasne si to popisala. Smutne je, ze je na svete dostatok debilov, co to prijmu za ppravdu a rozsievaju dalej.

elizabet173
23. apr 2022

@terry2003 vyplnia super čas, aj prázdne miesta v hlavách

zuzanazu85
23. apr 2022

Niektorých pobavia, tých ,,pri rozume" a niektorých môžu doslova zabíjať. Kto verí,že Zem je plochá doska,ten môže doslova padnúť z okraja ,,dosky". 😜. Ale najviac ma pobavilo,ked videli červíky v respiratoroch a nanocipy vo vakcinach. Tie boli dobré fest 🤭🤣

koniarova
23. apr 2022

@terry2003 že v poslednej dobe sa veľa z nich plní.

nikpa
23. apr 2022

@terry2003 že niekto ozaj nemá čo robiť alebo je vyšinuty a bohužiaľ nájde takých ako je on, čo ho v tom ešte podporia.

tncka
23. apr 2022

@terry2003 jo,zabudla si na Hitlera,aj ten este zije🤣🙈

terry2003
autor
23. apr 2022

@tncka nezabudla. Keby žil tak by mal skoro 140 rokov.

marisoul
23. apr 2022

Fuu, to o Lavigne som nevedela. Čo sa jej stalo? Chemtrails vela posypali?
...Ale to je kolobeh života, jedna "zomrie" a druhý ožije 😀

marisoul
23. apr 2022

@koniarova napríklad ktoré? Že Putin nenapadne Ukrajinu a aj tak ju napadol?

terry2003
autor
23. apr 2022

@marisoul vraj mala zomrieť už v roku 2003, a nahradená "dvojníčkou" Mellisou.

koniarova
23. apr 2022

@marisoul daj prosím ťa pokoj s Putinom. To ťa fakt nič iné nenapadne?🤦🤦🤦 Už ma aj prešla chuť diskutovať.

marisoul
23. apr 2022

@koniarova no veď dobre, čo sa hneď rozčuľuješ

koniarova
23. apr 2022

@marisoul lebo som už doslova alergická na túto tému. 🤔

saxana000
23. apr 2022

Ja milujem konspiracne teorie..❤ raz za cas si precitam alebo pustim nieco. je to taky maly hlodak vovnutri ze clovek je proste tvor vychcany a niektorym by som veru aj uverila.samozrejme tym uveritelnejsim... Nie o kristalovych lebkach pod Sfingou a pod.ale naposledy ma zaujala ta o Titanicu

lilope
23. apr 2022

@terry2003 je mnoho teórií hodných na zamyslenie mnohé sa aj ukážu nie ako teórie, ale ako realita. Akurát že z týchto menovaných zrejme ani jedna nebude pravdivá.

anonymous87
24. apr 2022

Ja osobne milujem konspiracne terorie. Mam napozeranych Votrelcov davnoveku, o tom ze americania nepristali na Mesiaci, rada pozeram Kody a spinknutia, jedno obdobie som citala Ericha Von Danikena. Ale v urcitom bode treba zapnut rozum a brat to naozaj ako oddych

oblecenie99
24. apr 2022

@saxana000 Ja som dokonca omylom natrafila na jedného chlapa na YouTube, ktorý má taký kanál len o Titanicu.. Hovorím si, jej,fajn,nadšenec, prihlasim sa na odber (mňa zaujímajú lode,najmä tie zaoceanske vo všeobecnosti 😁)a pustila si prvé videa.. a zistila som hneď,že to bude založené práve na tých špekuláciách a konspiraciach,tak som hneď ohrdla nosom a rýchlo zrušila odber.. no ale nedalo mi,tak som už jedno dopozerala do konca a keďže rozprával celkom pútavo,a skôr štýlom,že kládol otázky, aj som sa zamyslela, že zase až tak od veci nehovorí... A odber som obnovila 😄 niektoré veci boli skor pritiahnuté za vlasy,ale má tam aj celkom logické úvahy, tak som si ho ponechala. Taká oddychovka.

anonymous87
24. apr 2022

@oblecenie99 o Titanicu som ziadne konspi nevidela. Napises mi meno toho chalana. Rada si to pozriem 🙏

h2
24. apr 2022

@terry2003 No ja neviem, ale tie príklady, čo si popísala (kto žije, kto je mŕtvy), mne osobne nespadajú pod pojem konšpiračné teórie.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anonymous87
24. apr 2022

@viestta erich je pan 👍 ja som kedysi ficala na jeho knihach. A veru ich zasa povytahujem asi 😁

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anonymous87
24. apr 2022

@viestta toho druheho nepoznam. Diky za tip. Idem pozriet 👍

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz