Čo si myslíte o konšpiračných teóriách ako napr. Freddie Mercury žije, Michael Jackson žije, Elvis Presley žije, Avril Lavigne zomrela v roku 2002, a bola nahradená dvojičkou atď..
Že ludia vymyslia len tolko na kolko im duševné sily stačia.
@terry2003
ľudia milujú príbehy, tajomstva, sprisahania, "nevysvetlitelne javy", a tak si ich vymyslaju, a vysvetluju po svojom 😉
Niekedy si rada prečítam čo všetko ľudia vymyslia, aké súvislosti nájdu, čo dokážu pospájať a ako to dokážu podať, tak že naozaj aspoň nachvíľu zapochybujem (lebo ako je vyššie napísané, ľudia majú radi záhady a tajomstvá a hlavne pocit, že na niečo prišli a vedia viac ako ostatní 😂 ) a tam to končí, hneď na to to púšťam z hlavy a viac sa tým nezaoberám...z tejto kategórie je moja obľúbená tá, že 2pac žije 😅
Že sú v istom momente nebezpečné 🙄 naposledy ma pobavila teória, že americká vlády vyvraždila všetky vtáky a namiesto nich vypustila drony. 🤪
@ckocka krasne si to popisala. Smutne je, ze je na svete dostatok debilov, co to prijmu za ppravdu a rozsievaju dalej.
@terry2003 vyplnia super čas, aj prázdne miesta v hlavách
Niektorých pobavia, tých ,,pri rozume" a niektorých môžu doslova zabíjať. Kto verí,že Zem je plochá doska,ten môže doslova padnúť z okraja ,,dosky". 😜. Ale najviac ma pobavilo,ked videli červíky v respiratoroch a nanocipy vo vakcinach. Tie boli dobré fest 🤭🤣
Fuu, to o Lavigne som nevedela. Čo sa jej stalo? Chemtrails vela posypali?
...Ale to je kolobeh života, jedna "zomrie" a druhý ožije 😀
Ja milujem konspiracne teorie..❤ raz za cas si precitam alebo pustim nieco. je to taky maly hlodak vovnutri ze clovek je proste tvor vychcany a niektorym by som veru aj uverila.samozrejme tym uveritelnejsim... Nie o kristalovych lebkach pod Sfingou a pod.ale naposledy ma zaujala ta o Titanicu
Ja osobne milujem konspiracne terorie. Mam napozeranych Votrelcov davnoveku, o tom ze americania nepristali na Mesiaci, rada pozeram Kody a spinknutia, jedno obdobie som citala Ericha Von Danikena. Ale v urcitom bode treba zapnut rozum a brat to naozaj ako oddych
@saxana000 Ja som dokonca omylom natrafila na jedného chlapa na YouTube, ktorý má taký kanál len o Titanicu.. Hovorím si, jej,fajn,nadšenec, prihlasim sa na odber (mňa zaujímajú lode,najmä tie zaoceanske vo všeobecnosti 😁)a pustila si prvé videa.. a zistila som hneď,že to bude založené práve na tých špekuláciách a konspiraciach,tak som hneď ohrdla nosom a rýchlo zrušila odber.. no ale nedalo mi,tak som už jedno dopozerala do konca a keďže rozprával celkom pútavo,a skôr štýlom,že kládol otázky, aj som sa zamyslela, že zase až tak od veci nehovorí... A odber som obnovila 😄 niektoré veci boli skor pritiahnuté za vlasy,ale má tam aj celkom logické úvahy, tak som si ho ponechala. Taká oddychovka.
@oblecenie99 o Titanicu som ziadne konspi nevidela. Napises mi meno toho chalana. Rada si to pozriem 🙏
@viestta erich je pan 👍 ja som kedysi ficala na jeho knihach. A veru ich zasa povytahujem asi 😁
@viestta toho druheho nepoznam. Diky za tip. Idem pozriet 👍
*dvojníčkou