Čo si myslíte o dnešných zoznamkách?

26. feb 2023

co si myslite o dnesnych zoznamkach? tinder? skusenosti? nasli ste tam aj schopnych muzov, alebo vsetko len povrchne a rychlovky? dakujem

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
xux
27. feb 2023

Ja som na tindri spoznala muza, ale to je skor vynimka ako pravidlo 😅

akiana
27. feb 2023

Nema zmysel kategorizovat vsetkych muzov na Tinderi, alebo inych zoznamkach, lebo to sa neda. Mozem ti vsak povedat iny dovod, preco od zoznamiek ruky prec, alebo minimalne len velmi opatrne - ony menia zmyslanie ludi, predovsetkym muzov. Mladi muzi su naivni a naucili sa, ze dokonale dievca je len par swipov dalej, za dalsim rohom. Preto sa nechcu viazat, ghostuju, su nekonzekventni, nevedia sa drzat dohod. Pretoze ty mozes byt super ako chces, ale oni su opantani ideou nejakej dokonalej mytickej bytosti, ktora moze nahodou byt len o par klikov dalej od teba. Cim viac su na zoznamkach, tym nahraditelnejsie vnimaju zeny. A zeny naopak tuto imaginarnu nahraditelnost extrapoluju na seba a na svoje kvality, maju pocit, ze nie su dost dobre. Tito muzi sa potom zvyknu ozvat po par mesiacoch/rokoch, ked tu svoju myticku bytost predsa len nenasli, pretoze zakda ma nieco, co ta ina nie, a nema nieco, co ta ina ma. Ludia prestali hladat cesty ako byt spolu napriek svojim nedokonalostiam, pretoze podliehaju iluzii o existencii dokonalosti.

Inymi slovami - ak nemas sebavedomie a sebareflexiu na ultra vysokej urovni, od zoznamiek ruky prec, lebo si uskodis sama sebe.

bibcabi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucylaw
27. feb 2023

Ja som si na Tinderi nasla partnera, ale naozaj to bolo ako hladat ihlu v kope sena, bola som na zoznamkach cca. rok a pol, stretla som sa asi s 12 muzmi za ten cas a bola to jedna vacsia tragedia ako druha, az kym som narazila na toho svojho 🙂

anitta98
28. feb 2023

dnes si neviem predstaviť, žeby som na nejakej bola a niekoho si tak hľadala, ale chápem to, že ľudia sú tam a hľadajú si, lebo je to úplne iné ako kedysi, v úplne inej dobe žijeme 🙂

lenkavrananova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz