ahojte idem na spoločenskú udalosť v práci a mohla by som si niečo z tohto obliecť?dakujem za rady
závisí ako bude vyzerať zvyšok - elegantné nohavice, sukna by s takým vrchom mohli pasovať.
a čo by ste mi poradili k čiernym rovným nohaviciam?dakujem krásne
@ketrin1211 aká je to spoločenská udalosť? Dress kód nie je? 🙂 Ak je to firemný vianočný večierok, tak k tomu spodnému cyklámenovému topu by sa možno dala vymyslieť vhodná sukňa a doplnky. Viem si predstaviť úzku čiernu sukňu po kolená so širokým saténovým opaskom a nejaká exkluzívna čierna bižutéria, alebo hodvábna šatka na krk, by to vedela pozdvihnúť, za predpokladu, že topík nie je z úplne nekvalitného materiálu. To čo je hore, tie tričká, to určite nie.
to je vlastne výročie založenia našej organizácie.bude tam vela ludí a to je ako posedenie dobeda.a vúbec neviem čo na seba.čierne nohavice sú zaklad ale neviem čo ktomu.
@ketrin1211 jednoznacne košeľu k ciernym nohaviciam. A kosele su pracovne 🙂 nejaku peknu satenovu a pekny sperk na krk, proste doladit.... Moj nazor 🙂
@ketrin1211 ku čiernym nohaviciam sa hodi viac menej všetko...mne tam pasuje ten druhy obrazok...
@ketrin1211 doobeda? Takže matiné 🙂 Čierne nohavice a jednoduchá elegantná hodvábna blúza (alebo aj saténová, ako sa spomína vyššie, ale kvalitná, nie z tých čínskych hyper lesklých 😉 ) a vhodné doplnky úplne postačia, v tomto prípade by hodvábna šatka urobila asi najlepšiu službu elegantne uviazaná na krk. Rozhodne nie žiadne flitre, alebo iné ligotavé materiály na doobednú akciu! Ja osobne by som si nedala ani krajkový, alebo akože krajkový top.
to je na takú firemnú akciu alebo posedenie
To je take moc ,made in cina ako z trhu
@ketrin1211 na firemneé posedenie ti to uplne stačí - čo si vybrala. Zase nevieme dalšie podrobnosti či tam potrebuješ ohuriť alebo je to posedenie ako u mojho muza vo firme ze ludia čo sa roky poznaju a chcu si posedieť pri dobrom jedle a pokecať, uvolniť sa, tam nikto nepride v saku a dajakom hodvabe proste jednoducha elegancia, ine je keby to bolo ja neviem vyročie založenia firmy, podniku tak tam by to bolo predpokaldam skor večer a uz sa ludia trošku viac nahodia. Čierne nohavice alebo sukna - elegantny top a hotovo, človek sa chce citiť prijemne, pohodlne. Ja osobne košele neznašam, nemam ani jednu...asi preto lebo mam ,,zehličkofobiu,, a nenavidim zehlenie košiel - viem su aj z nekrčivých materiálov, ale tak blok je blok...a hotovo.
@ketrin1211 urcite nie, na zalozenie spolocnosti a nehovoriac o tom ze pises ze vas tam bude vela a teda sa ocakava aj vedenie sa patri obliect slavnostne
toto co si dala je nuz... pre mna ani na doma 😖
Ja osobne by som isla v puzdrovych satach s doplnkami.
LBD - s tym nic nepokazis a mozno trosku zivsie doplnky, pripadne sukna, bluzka a nemusia byt ani ciernej farby - okrova, slabo ruzova, cervena myslim si ze je tam viacero moznosti
ja by som tiez zvolila radsej nejake saty alebo suknu a bluzku
Nie.