Ahojte chcem sa poradit...lebo uz som naozaj nasrata extremne.. padol by mi nazor niekoho ineho ze co si o tom myslite alebo akoby ste reagovali v mojej situacii. S priateľom som už rok a je to už tym padom velmi dlha doba co sa s nim byvala rozišla. Jeho bývalá ho poslala do riti s tým že si našla niekoho iného.
Keď som bola s priateľom pár mesiacov (mozno 2,3) sledovali sa vzájomne na Instagrame po tom co sa rozisli.Ale nežiarlila som bola som s tým v pohode. Lebo priatel mi daval dostatocne najavo ze ma lubi a ju nie.Maximálne čo robili tak si lajkovali navzájom fotky.To som este nebrala ako dovod na žiarlenie. O mesiac na to sa mu bývalá ozvala s tým že si uvedomila že spravila chybu že sa s ním rozišla, že on bol ten pravy a vedela pri ňom kto je. Priatel mi poslal túto správu ktorú mu napísala so slovami že sa ho to dotklo ale že sa nemám obávať že som len jeho proste že ju nemiluje. Vraj ju berie niečo ako kamarátku sem-tam raz za čas mu byvala napíše ako jej je nahovno a on jej na to odpise 3 slova (vraj)...nevidela som ich chat nikdy v zivote lebo mi pride blbe sa mu hrabat vo veciach. Ale toto nebolo posledný raz čo mu napísala písala mu totizto viackrat. Priateľovi som jasne povedala že mi to vadí a nech preruší kontakt s ňou pokial o mna nechce prist.Nemala by som problem ze je to jeho kamaratka keby spolu niesme.Ale to hadam chapeme vsetci..nikomu by sa nepacilo keby nas partner komunikuje s byvalim.
Odvtedy čo som mu to povedala som nepočula o jeho bývalej ani jediné slovo. No či s tým prestali neviem pretože sa mu nehrabem v súkromí a verim mu. Takže dajme tomu že také tri mesiace bol pokoj. Potom sa môjmu priateľovi začali ozývať byvalej ex rodičia. Bývalej Otec mu píše že chce poradiť ohľadom nejakých prac na internete(coz predtym nechcel s niecim takymto poradit) a bývalej mama sa zaujíma len tak o neho,len tak mu pise ze ako sa ma a tak. A poslednou dobou sa mu zacali ozyvat castejsie a castejsie.Akoze ja chapem ze oni mu nic nespravili...ale načo by to robili ked on už o ich dceru nema zaujem??Nesedi mi to cele...ten zaujem.
A teraz sa dostávame k tej hlavnej myslienke.Pred pár dňami som zistila celkom zaujímavú vec. Moja bývalá spolužiačka je kolegyňa priateľovej ex...su kamaratky. Pred pár dňami mi táto spolužiačka napísala ohľadom toho že chce poradiť s niečim, potrebovala aby som jej proste nieco spravila. Povedala som jej na to že jasné v kľude ale niečo za niečo pretože to nie je ľahka robota. Na to mi napísala že sme boli spolužiačky a že vie nejake informácie o mojom priateľovi. Keď som sa jej pýtala že teda aké neodpisovala mi .Som to povedala priateľovi.priateľ iba mavol rukou že si zase na neho niečo vymýšľa a poškvrnuje jeho minulosť.priznal sa mi s tým že kedysi sa správal neúctivo k dievčatám ale ževraj to už je minulosť a že teraz je iný. musím povedať že ku mne sa správa milo a zatial co boli nase hadky tak sa to tykalo len jeho ex. No a včera som si všimla že bývalá mu poslala žiadosť o sledovanie na Instagrame on to prijal ale neodsledovedal ju naspäť (kvoli mne urcite...lebo keby si to vsimnem ze ju odsledoval naspat tak ma asi noz v krku) Takže mam podozrenie že si začali písať. Dneska som naschvál povedala priateľovi že idem za mojou bývalou spolužiačkou (ta ktora povedala ze vie o nom nejake info, v sktocnosti som nesla som). Asi sa zľakol že by som mohla od nej dozvedieť nejaké informácie. Pozriem sa o 5 minút na instageam a bývalú dal preč zo sledovania.
je mi to jednoducho celé podozrivé. Ten záujem jeho bývalej rodičov a ešte aj to sledovanie na Instagrame. Najhoršie je že teraz sa minimálne mesiac neuvidíme lebo som u rodicov. Takže nemám ho nejako inak vyspovedať ani mu povedar priamo ze chcem vidiet jeho mobil....co mam robit?..som z celej situacie uplne na nervy..
ak takto intenzívne prežívaš takéto malicherné hypotézy bez dôkazov teraz, kde chceš byť za 15 rokov? si predstav, že budeš tehotná a hormóny budú s tebou biť z extrému do extrému. buď toho chlapa miluješ a chceš byť s ním, alebo mu neveríš a vyžívaš sa v samotýraní a zvrátených teóriách. ak je to tá druhá možnosť, tak o neho vďaka podozrievaniu prídeš.
Keby nebol internet tak by si si toto musela vyriesit sama... Skus sharnut na IG ako ti tam poradia 👌👌👌
ja by som sa porozprávala so spolužiačkou. Budeš vedieť na čom si.
rodičia ex ? mi to príde že potrebujú niekoho k dcére tak sa rýchlo vtierajú aj bývalému...
och.... toto keď bude moja dcéra riešiť či na IG sleduje alebo nesleduje niekto niekoho, asi budem fakt stará 😢 strašná sprostosť toto celé... fakt sa budúce vzťahy budú zakladať na správaní na sociálnych sieťach? prečo tomu ľudia prikladajú až takú váhu???
A ako dlho sa po tom rozchode dal dokopy s tebou ? je mozne, ze stale k nej nieco citi, len sam nevie co..nie kazdy ma ex za nepriatelov, aj mna moji ex sleduju na nete a co je na tom, tiez si pozriem ich sem tam a nic zle na tom nevidim. Ako mat partnera len absolutne ABSOLUTNE pre seba je blbost, specialne v dnesnej internetovej dobe..to je internet...tiez ho odkopla ona nie on ju, takze vzdy to moze byt este take svetielko nadeje pre Ego, ze ho chce spät, lichoti mu to. Nechala by som tomu volny priebeh, cim viac to budes mat na salame, tym lepsie a atraktivnejsie vyznies podla mojich skusenosti. Proste kasli na to, a ked ta nechce nech si ide. Chapes 🙂
Rodicia nemusia moct za nic. Mozno im dcera iba hadze naznaky, ze sa s byvalym zase zblizuje a asi zase budu spolu a tak usudili, ze uz je zase akokeby v rodine.
Ale netusia, ze to nemusi byt celkom pravda. Staci, ak im ona tie naznaky podsuva tak, ze zneju doveryhodne, ze sa medzi nimi nieco deje. (presne ako aj tebe stacia naznaky a si presvedcena, ze sa medzi nimi nieco vazne deje).
A ona to moze skusat pouzit, ako s nim byt viac v kontakte.
Druha moznost je, ze ho ona sama poziadala, ci by jej rodicom s par vecami nepomohol a on neodmietol. Zo slusnosti.
Tretia vec je, ze mu na rovinu povies, ze ak zistis, ze nieco s ex skusa, tak od neho odides. Nic viac, nic menej. Jednoduche varovania su najucinnejsie.
Musis ale ich aj potom splnit.
Ak ho chces presvedcit, ze nemas problem urobit, co povies, tak mu to nazorne ukaz na nejakych inych mensich veciach. Ze ked sa rozhodnes, tak si ides za svojim.
Bude tomu viac verit a viac to varovanie brat vazne. A ak nieco vzadu v hlave aj riesi s ex, tak si skor povie, ze za ten risk mu ona nestoji.
Stvrta vec je, ze je to prudko navykove a pritazlive citit sa zrazu ako muz ziadany zenami (aj keby boli len dve). Ani tym nic vazne nemusi mysliet a vobec ju nechce, len sa mu to paci, ako sa ona snazi. Vychutnava si ju.
Piata vec je, ze mu proste a sproste prelasujes mobil, FB a ine dostupne zdroje, kde sa podla teba kontaktuju. Ludia byvaju nepozorni, zanechavaju stopy.
Mozno sa ukludnis, ze ona ho bali a on je k nej vlazny.
Ale pozor - je to tiez prudko navykove takto "akoze pre istotu" presnorit mobil. Zistis to vo chvili, ked zrazu k nemu nebudes mat pristup, ako znervoznies a zacnes si vymyslat cierne scenare, ze co ak medzicasom sa uz nieco zacalo a ty to nemozes hned zistit.
No a posledna vec - nauc sa mat chladnu hlavu.
Kamoska ti da moznost dozvediet sa nieco viac a ty co urobis? Vyrukujes s tym obratom u neho. Samozrejme, ze uz ti kamoska nebude chciet toho vela povedat. Je dost mozne, ze on sa jej ozval a vykrical jej to. Tak si to rozmyslela.
Bud take veci vobec neries (uz len vytiahnut to, ho mohlo pekne urazit, ak ti je verny. To si este dobre dopadla, ze ti nevycital, ze staci par hlupych slov a uz ho podozrievas. Co je to za lasku.).
Alebo si nechavaj taketo veci v zalohe. Nikdy nevies, kedy sa ti mozu zist.
No neverit mu a este hned zaciatocnicky vyhadzat vsetky karty a umoznit mu, aby si pripravil dobru protiobranu (ak ma za usami) - potom si v haji. Ani mu celkom nedoverujes, ale ani sa nemas coho riadne chytit. A mozes si za to sama.
Ja viem, ze si to urobila, lebo si na mieste chcela pocut od neho ukludnenie, ze to nie je pravda. Ale vies k comu ti to je, ked ho uz aj tak spochybnujes. Chvilu si bola v klidku a vzapati cervicek zacal hlodat zas.
Proste take veci sa bud hadzu za hlavu a neriesia, alebo teda si mala ist za kamoskou a spytat sa priamo. A informaciu si ponechat do buducna, kym si ju nepreveris, ze ti neklamala (tiez nie hned za horuca bezat za frajerom ho konfrontovat). Co ak by ti povedala iba polopravdy a poloklamstva.
Koľko máte rokov? Predpokladám že okolo 20
Ziarlivost je hnusna vlastnost. Nebyt IG nic nevies. Cela sa odtial odpoj a bude ti lepsie, lebo jedine co u teba podporuje je ta ziarlivost a nedovera. Ak priatel s nou komunikuje - je to jeho vec. Ak mu neveris, najdi si takeho, ktory tieto pocity v tebe vybolavat nebude. Muz, ktory nevie odstrihnut minulost nestoji za tie hnusne pocity, ktore prezivas. Cely ten prispevok je plny zloby.
jedine zaujimave pre mna bude ak napises co ti prezradila kamoska na frajera, dufam, ze ta pikoska bude stat za to, inac slaba telenovela 🙂
Když tě partner bude chtít podvádět, tak bude. Rozhodně si to nevyvěsi na IG. Bez důvěry ten vztah půjde dřív nebo později do kytek. Takže mluvte, mluvte, mluvte, spolu!
@nikdom bez vetra sa ani listok nepohne... podľa mna niečo na tom bude. Myslim si , ze určite niečo riešia ale nič take zavażne ,ale dost blizke na to, aby priateľ vedel, že ti to bude prekaža.A teraz nevie ako z kola von. Na jednej strane nechce byt pred byvalkou ze je pod papučou a na druhej strane chce aby si bola v pohode. Ono to tak ale bohužial nefunguje 😁😁. Ak citiš ze nieco naozaj nie je v poriadku, tak to tak je. Na tvojom mieste? Vypačila by som to z tej spolužiačky ... na začiatok. A ďalej? Asi fakt len sa rozpravat s priatelom.... ale nie vyčitavo ale tym štylom ako sa ty cítiš...
si este naozaj mladucka, casom sa snad naucis krotit svoju podozrievavost a ziarlivost, a hlavne , ze najdolezitejsia je komunikacia a dovera - mozno vdaka tomu velakrat "padnes na hubu", ale aj to ti pomoze posunut sa dalej
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/priatelova-byvala-je-stale-v-nasom-vztahu/
Kolko mas rokov?