Ahojte,
chcela by som sa s vami poradiť čo hovoríte na pedikúru. Ja som v živote ešte na pedikúre nebola, o nohy sa starám sama, hlavne päty si brúsim takým veľkým pílnikom, ale teraz ideme prvý krát k moru a chcela by som mať pekné nohy. Ako to prebieha a čo konkrétne mi odporúčate. Môžete napísať aj cenovú reláciu, ale to si už zistím priamo v salóne. Ja viem, že tam zistím aj potrebné info, ale predsa, ak máte nejaké skúsenosti sem s nimi. Moc, moc ďakujem
Maruška, ďakujem 🙂
ja som sice nebola na pedikure ale pedikerka bola u nas v praci 😎 ako pise maruska mali sme kupel,brusila paty a nakoniec nakremovala a urobila masaz noh 😵 mna to sice trosku steklilo ale bol to maximalny komfort 😎 bolo pred dvomi rokmi a za jednu nohu som dala 5Osk 😅 ale preto ze to bola znama 😎 😉
murinka to máš jaký džob 😉
pedikura je super vec a je vhodne pravidelne sa starat o svoje nozky,lebo ak nas bolia nohy, tak vselijako naslapujeme a tym trpi i cela chrbtica a v neposlednom rade je to v lete max.nepekne ked ma zena bose nohy v slapkach alebo sandaloch a paty ako draplaky 🙂 .Je to velmi prijemna procedura a vrelo odporucam.Ja ju podstupujem pravidelne kazdych 6 tyzdnov. 🙂
Ahoj Leni, pedikura je fantasticka, na zaciatku je masaz (v poslednej dobe uz moja ped. pouziva tie masazne vanicky a pridava tam olej) , potom starostlivost o nechty, kremovanie a potom nalakovanie, ak chces. Ja platim v Italy 16 Euro aj s nalakovanim. Ako pisala mariro, ani mne sa nepaci, ked si da niekto napr. zabky a nohy a nechty neupravene. Takze Leni cim skor rezervuj termin 😉 🙂.
toto je super tema, lebo ked som sla ja prvy raz na pedi, nikoho som sa nic nepytala. prisla som do studia a tam taka zaba sestnastrocna, napustila vodu do masazneho pristroja na nohy a podstrcila mi to. voda bola ladova a ked uvidela moju tvar, spytala sa, ci je studena. prikyvla som, tak trochu vody dopustila, dala mi do ruky casopis a odisla. voda bola stale ladova a ja, blba, som cakala, ze ten pristroj zapne... no nezapla. tak som tam sedela s nohami v ladovej vode, bez masaze... nuz co, moja chyba, ze som sa neozvala.
druhy raz som sla na sidlisko k pedikerke, ktora mi so zmurknutim povedala, ze nechty na nohach lakuje len starym korytnackam, nie mladym babam ako ja. vodu vsak mala teplu, masaz som dostala, za to nenalakovania vsak nedostala ziadne "dysko".
vela stastia, nech natrafis na milu a schopnu pedikerku! 😉
Ďakujem krásne dievčatá 🙂
Tak už som sa objenala, mala voľné až budúci týždeň vo štvrtok a stáť to bude 15 euri.
U nás je aj salón, ale tam sú vraj drahšie, táto má prenajatú kanceláriu v budove pošty, ale vyzeralo to tam dobre, tak uvidím. Určite dám vedieť. 😉
@lenka618 pedikura je super vec a je potrebna.to,ako rohovatie koza na nohach je z velkej casti dedicne.
ja som sice kozmeticka nie pedikerka ale viem od kolegyn,ze treba ziadat osetrenie noh skalpelom.
ked sa zhrubnute casti osetria len tymi bruskami na sucho koza rohovatie este viac a hlbsie.
ja som strasne stekliva ale ked uz idem tak nelutujem.je to fajn.
ja som sa prvykrat odvazila navstivit pedi vlani a hrozne som sa bala, ze ci to prezijem, lebo som hrozne stekliva 😀 . Upozornila som na to pedikurku, a povedala, ze ziadne obavy, este to vsetci steklivi prezili 😀 A mala pravdu, uplna pohoda.
Bez masaze som platila 9 Eur, ale nadherne aj nalakovala aj ozdobila nechty. Vlani som aj pri mori bola, a absolutne sa ten lak neznicil, ja som velmi spokojna a odvtedy chodim na pedi pravidelne 😉
Ja preferujem pedikuru len so skalpelom,zda sa mi najucinnejsia.Je to mozno vec nazoru,ale tie brusky mi teda nejako nerezu. Rucna praca ruk je na nezaplatenie.Kazda zena sa sama sebe lepsie paci a je spokojnejsia ked ma nohy osetrene a pekne spravene.Vnutorny pocit je velmi dolezity.
Ja teda nohy hyckam tak isto ako ruky. 🙂
@stelluska1 kam chodis?
www.alila.sk mam pedikuru v Nitre
Baby, kludne sa stavte, Je dolezite sa starat o svoje nohy,,,,
Robim aj mokru aj suchu pedikuru, venujem sa sponovanim nechtov pri zarastani...
Ahojte, ja som tiež z Nr, a odporúčam www.pedikurasupova.sk super služby a super ceny. A v pohode aj pre chlapov 🙂
pekný deň prajem,
Klasická mokrá pedikúra
Spočíva v kúpeli nôh s pridaním osviežujúcich a zmäkčovacích prípravkov. Keď sú nohy pripravené a vydezinfikované, odstráni sa stvrdnutá pokožka na päte, pod prstami, na hrane palca, pod palcom a na bruškách chodidiel. Ostrihajú sa nechty a vyformujú sa zapilovaním. Záverečný krém s masážou.
Medicinálna (suchá resp. prístrojová) pedikúra
Umožňuje komplexnejšie ošetrenie nôh, ako napríklad takmer bezbolestné a nekrvavé ošetrenie zarastajúcich nechtov, mozoľov, kurích ôk a iných neortopedických anomálií pomocou prístroja. Ošetrenie prístrojom si nevyžaduje kúpeľ nôh vo vode. Pravidelným obrusovaním sa spomaľuje nadmerný rast kože a vytváranie otlakov. Ošetrenie nechtov touto metódou je šetrnejšie, nechty sa zbrusujú do požadovanej dĺžky i tvaru, odstraňovanie kurích ôk sa prevádza špeciálnou frézkou a zákazník si väčšinou ani nevšimne, že zdroj jeho bolesti zmizol. Ošetrenie pomocou frézok je rýchle a dokonalé, ide o fyziologický spôsob ošetrenia, pretože nedochádza k porušeniu integrity kože ani k možnosti krvavého poranenia.
Mám pedikúru v Nitre, Žilinská 33, Klokočina, www.pedikurasupova.sk
dobry den ja robim pedikuru v ba-devinska nova ves. ak máte záujem kontaktujte ma 0944914855 alebo https://www.facebook.com/groups/1568362740107337/ pekny den prajem
dobry den ja robim pedikuru, gel lak na nechty... v ba-devinska nova ves. ak máte záujem kontaktujte ma 0944914855 alebo https://www.facebook.com/groups/1568362740107337/ pekny den prajem
maminky ponúkam Vám aj členom rodinny(aj detičkám) pedikérske služby. Ošetrujem zarastené nechty šponami (vôbec to nebolí ani neviete, že to máte). Najdete má v OD Glavica (tesco). www.lussi.sk 0944914855
a teraz mám v tom guláš :D dnes som bola 1x, že robí mokrú, tak že fajn, že skúsim aj takú a nabudúce inú, ale čakala som viac veru za tie peniaze...prv kúpeľ - teplá voda s morskou soľou, potom skrátenie a obrúsenie nechtov, potom samotné nohy - žiadny skalpel a brúsky ale len klasické pilníky, nalakovanie nechtov na vlastnú žiadosť, na záver len natretie krémov, kt.hned aj zotrela, žiadna masáž, je to ok, či je to bežné? ďakujem
čo mám očakávať pri mokrej a suchej pedikúre - čo všetko v tom je zahrnuté, a ťažko sa rozhoduje, jedni propagujú jedno, druhí zase iný typ
ahojte. Ja práve končím s pedikérskym kurzom, učila nás to jedna super školitelka s 30-ročnou praxou, a ona robí len klasicku mokru pedikuru so skalpelom. Je to šetrnejšie k nohám, pedikérka má v rukách cit, modernejšie brúsky Vám kožu len dotrhajú,dosekajú(mali sme ako modely ženy,čo si to robia doma brúskami). Odporúčam tiež klasicku mokru pedikuru s kupelom noh, ošetrením nechtov, odstránením zrohovatenej kože krémom na záver.....doplnkové služby sú potom masáž chodidla s predkolením, peelingy, zábaly a lakovanie nechtov čo si často dávaju žienky v letnom období, 🙂
pedikura je fajn, urobia ti kúpel, obrúsia päty, stvrdliny, nakrémujú a ak chceš tak ti urobia aj nalakovanie. ja som si tak dala pred dovolenkou, bolo to super, i keď lak sa mi zmyl zo slanej vody, a potom som ale banovala že som nešla aj po dovolenke, lebo z horuceho piesku nohy chceli rovnaku starostlivosť ako pre. platila som cca 15 eur. to bolo pred rokom.