Čo sa vlastne v súčasnosti nosí?

bridgetjonesova
23. mar 2014

Čaute baby tak som sa teda dočkala. Bola som označená, že sa obliekam ako BABIČKA 😝 😝 😝 Teda velmi ma to nahnevalo. Poraďte mi prosím čo sa nosí, čo je moderné. Som na materskej, ale nechodím v teplákoch, práveže doma nosím legíny a tričká, veď čo iné pri deckách. Vonku väčšinou rifle a tričko. Neviem ako to obohatiť. Odkedy som doma ani sa nemaľujem, takže vôbec netuším aký make up letí a ani som sa o to nezaujímala, ale asi budem musieť začat. Ďakujem za každý tip.

sisaha
23. mar 2014

@bridgetjonesova nemusis sa malovat podla toho co prave leti.. maluj sa tak, aby ti to pristalo, aby si sa v tom dobre citila.. A to co sa nosi? Zbehni do obchodnych centier - napr. S.Oliver (tam su pekne namodelovane figuriny), napr. http://www.soliver.eu/New_Spring_Looks/fruehjah...
celkový výzor netvorí iba oblecenie, ale aj make-up, vlasy, topanky a doplnky. Niekedy staci satka na ozivenie.

domak2
23. mar 2014

@bridgetjonesova ja by som sa rada dozila toho, aby sa nosila slusnost 😀 Obliekaj sa ako chces a ako sa citis dobre, niekto naozaj nema sebavedomie ani na to aby zvladol ako sa obliekaju druhi ludia 🙂

lyzzy
23. mar 2014

@bridgetjonesova ....vies co sa nosi u mna?
Zdravy rozum,zdrave sebavedomie,pozitivne myslenie,laska,mier a nesledovanie takychto idiotin ze co kto nosi.

bridgetjonesova
autor
23. mar 2014

@lyzzy ved ano ja to nesledujem a pekne sa mi to vratilo v tom zevraj sa obliekam ako babka 😝 a to ma nasr...

lyzzy
23. mar 2014

@bridgetjonesova ....ale prosim ta. 😀 😀

zita19
23. mar 2014

@bridgetjonesova Kto ti to povedal? Nemusis od zakladu zmenit satnik, staci nejaka drobnost co ta potesi. Inac mam uz 55 rokov a doteraz nosim saty, co som si sila pred 25 rokmi. Nastastie su nadcasove, nastastie do nich v pohode vleziem, nastastie sa nerozpadli. Keby som dala fotku, urcite v nich nevyzeram ako babka, aj ked babka uz 7 tyzdnov som. Nejak ma prestali bavit modne "vlny" uz davno.Radsej investujem do nadcasovych veci. A napriek tomu, ze nevymetam butiky, nesledujem modne trendy, nenosim to co je presne IN myslim si, ze vyzeram aj pouzitelne aj zverejnitelne. Treba prepnut hlavu na pozitivny mod. 😉
Ale ano presne si pamatam, ked som bola s dcerou na materskej, po cca roku som mala pocit, ze som niekde "mimo civilizacie". Prehodnotila som obsah satnika, par veci dokupila, povedala som si, ze medzi ludi budem chodit vyfesakovana za damu (aj ked obcas to bolo o hubu, kym som sa namalovala, ucesala a obliekla seba a obidve deti bolo treba aspon jedno znovu prezlieikat a dceru urcite prebalit a nakrmit, ale dalo sa to nejak uhrat).

jabadaba
23. mar 2014

@bridgetjonesova licit sa treba podla typu tvare, farby pleti, vlasov, nie co je moderne. Leginy preboha vynechaj. To co vidam vonku na ulici je des a hroza, tym sa neinspiruj. 😝 Vela Ti toho netreba, aby si sa citila dobre, mladistvo a sebavedomo. Staci obyc tricko, dobre padnuce dzinsy a mozes ist. Ziadna veda. Urcite si svoj styl najdes. Castokrat sa da dobre inspirovat na strankach roznych modnych magazinov. Aj vlasy, ich uprava vela spravi. Ak ich mas huste, kvalitne, tak z toho sprav svoju prednost. Pre ozivenie staci par svetlejsich pramenov akoby vytahanych od slnka, okolo tvare hlavne, a uz mas rozziarenu tvar. Ked si sa pytala co leti v malovani, tak predsa len si vybavujem vyjadrenie nejakeho oneho, modneho guru (desna funkcia 😀 ) a apeloval na prirodzenost, jemne, pastelove farby, lahke lesky na pery, nic kriklave, vyrazne. Proste jemne tony. Samozrejme v zavislosti od tvojho typu tvare. Sama vies co Ti pristane.

adri266
23. mar 2014

@jabadaba pamatate, ked sa leginy volali kaliopky? 😀 😀 😀 A ked sme k nim zasadne, ale zasadne nosili dlhsie tricka ci tuniky, aby zakryli aspon boky? KEd vidim niektore dievcata a zenske, ze maju tricko do pasa, a leginy, cez ktore im presvitaju kvietkovane nohavicky, je mi na grcanie

@bridgetjonesova ak Ti to povedal manzel, vezmi ho do obchodu, a nech Ti ukaze, co by sa mu na Tebe pacilo. Ak to bol niekto iny, maj ho v pazi. Obliekaj si to, v com sa citis fajn, sebavedomo, a pohodlne 🙂

zita19
23. mar 2014

@adri266 K leginam:
Pamatam sa na casy ked sa volali kaliopky, ale aj vtedy sa poniektore v nich vedeli "vystafirovat".... To nie je o dobe, to je o ludoch 😝
Toto poznas:
Stihle zeny si myslia, ze su tlste. Tlste zeny si myslia, ze su obezne. Obezne nosia leginy. 😀 😀 😀

jabadaba
24. mar 2014

@adri266 pamatam veru, ale na rozdiel od dnes videnych legin tie kaliopky boli aspon z hrubsieho materialu. Ale to co vidim na ulici je uz viac ako des. Zasadne cierne, zmolkove, dobre uz znosene, polopriesvitne na riti...k tomu zasadne tricko ci pulovrik do pasa. Najviac to vidam na zenach, ktore nemaju ani stipku sebakritiky, prdel maju rozkydanu ako cesto! Hnus.

Predvcerom sme s muzom sedeli pri Dunaji na kave, na tom korze pred Euroveou. Take defile exotov sme uz davno nevideli. A gro tvorili cicky v leginach vsetkych vkusovych urovni... 😝 Vedla nich samozrejme stramak v obleku ci normalne nahodeny a tieto kravy poloobnazene akoby si zabudli kus odevu.

ivett1
24. mar 2014

@bridgetjonesova no, aj ja som mala také "pocity" na materskej, že som úplne mimo módu...a o to horšie, že som to kedysi študovala...😉 ...ale ...úplne súhlasím s kočkami, ktoré ti napísali, že sa nemusíš silou mocou pridŕžať módnych trendov, lebo to, čo sa snažia všetci tí návrhári alebo ako sa im to dnes hovorí, presadzovať, je niekedy na hranici vkusu...
ovšem ...cieľ to splní ...určite zaujmú😀 ...
treba si vybrať, odskúšať čo ti pristane a čo sa týka maľovania...naozaj je lepšie, ak sa maľuješ svojím štýlom, teda čo ti pristane...lebo v podstate je módne všetko😀 ...teda z každého rožku trošku - niečo zo 60-tych rokov, niečo z 80-tych, aj 30-te roky ...a tak.... a keď chceš byť silou mocou "v kurze" stačí si kúpiť také klasiky ako EVU, EMMU...a si v obraze hneď😀
PS: na margo tých legín, ja som bola v tom, že sa majú nosiť namiesto siloniek k sukni...ups...som ja ale trendi-y analfabetka...ak to bolo myslené ako návrat do xy rokov (ja so nosila také čierne trošku lesklé na strednej a tuším aj chvíľu na výške), tak teda mohli by byť o chlp z kvalitnejšieho - nepriesvitného materiálu?...aspoň podľa mňa... 😅

klincek
24. mar 2014

@bridgetjonesova nestresuj 😉 ..aj o mne si asi par ludi urcite mysli, ze sa neobliekam oslnivo, no ale zabijem sa, ked mi je najlepsie v gatiach a tricku? 😅.
urob to ako ja po MD-vyhadz satnik-ale ze uuuplne 😀, a vsetko si vyskusaj. co ti je male, strihovo alebo farebne nesedi, v com sa necitis dobre a nikdy si to nenosila, natrieskaj do igelitiek a odnes napr. do HMka, maju tam na to zber a za kazdu jednu tasku dostanes 1 kupon na zlavu pri nakupe u nich (nic moc, ale potesi, a mne osobne bolo luto hadzat to len tak do smetiaka). tak si tam vyber nieco pekne🙂.
ja som tak vypratala tretinu satnika vratane topanok a bielizne, a vobec mi tie veci nechybaju. a dokupujem si postupne podla potreby, vkusu a stavu penazenky, a co si kto o tom mysli, je jeho vec 😉

namornicka
24. mar 2014

Prečítaj si aj nejaké módne a kozmetické blogy, je ich veľa, tam sa dozvieš čo sa nosí, kde sa oplatí nakupovať, sú tam fotky, recenzie, komentáre. Ak vieš anglicky tak si prečítaj aj zahraničné blogy.

jamabe
24. mar 2014

Ja kvôli tomu (tiež som asi trochu mimo na MD čo sa módy týka..) pozerám Nákupné maniačky 🙂 Niežeby sa tam tie baby vždy super obliekli, ale skôr si všímam, čo a ako komentuje stylista.. Niekedy celkom poučné, teda aspoň pre mňa. Ja chodím stále len v rifliach, vetrovke a botaskách 😀 (Však ale na detské ihrisko - super)

viera27
24. mar 2014

Bez na modni peklo, pomrkaj Inspirace
http://www.modnipeklo.cz/inspirace/

prebehni diskusiu
http://www.modnipeklo.cz/diskuse/co-jsem-mela-d...

a urcite ta nieco nakopne....