Čo sa to deje vo svete?

13. jún 2024

Normálne ma desí čo sa vo svete deje. Každý je agresívny, naštvaný. K moci sa dostávajú indivíduá, ktoré by ju nemali mať. Vo vzduchu je doslova cítiť zlo. Som jediná kto to tak cíti? Svet má teraz zlovestný vibe.

egonsk
13. jún 2024

ved preto sa objavuju na Slovensku billboardy s jezisovym posolstvom ci co to tam je pisane 😋 ... niekto to chce zlanarit ludi na novu vieru, lebo ked ludia prestanu verit, stavaju sa neriadenou strelou a to speje do zahuby.

gribka1
13. jún 2024

@egonsk No spoliehať sa len na seba a nie na tých hore (duchovno, nie politici), je nadľudský výkon.

viestta
13. jún 2024

@egonsk netreba verit v ziadnu vyssiu silu, ktora vsetko zariadi. Staci verit v ludske dobro a dobro sirit. Aj bez viery moze byt clovek dobry, aj s vierou moze clovek byt zly

barbora0308
13. jún 2024

Myslim si, ze je vo svete rovnako zlosti, ako jej bolo vzdy resp. agresie je dokonca urcite menej ako napr. v nejakom 16-17 storoci 😅 mame ale k dispozicii media, internet, socialne siete, ktore sa zaoberaju prevazne negativnymi spravami...

egonsk
13. jún 2024

@viestta mne to vysvetlovat nemusis, autorka je v depke nie ja 🙂
Ale ked si sa uz ozvala, tak ake to mas tie chladnicky, co maju zvitkovy kompresor uz vies? Ci este stale si nemala cas si vnutri pozriet PN? 😉😋

viestta
13. jún 2024

@egonsk ked si na teba spomeniem, ked budem mat hlav v chladnicke tak sa pozriem.

egonsk
13. jún 2024

@viestta ok, dovtedy sa budem tvarit, ze ti verim, ze take mas doma 😁😁😁

miskakyska
13. jún 2024

... skôr má desia prírodné katastrofy 🥺

thirstymonk
13. jún 2024

Mňa nedesí nič. Čím skôr príde koniec sveta, tým lepšie.

diaszoky
13. jún 2024

@miskakyska presne tam uz niet uniku

rozculena
13. jún 2024

ale takto to je od vzniku sveta 😀

diewcatqoo
13. jún 2024

Vobec si nemyslim, ze je vo svete o dost viac zlosti, nez bolo napr. v stredoveku. Stale plati to, co platilo uz oddavna, ze blbci, bohuzial, vzdy kricia hlasnejsie, nez rozumni ludia. A vdaka vydobytkom techniky vsetky tieto vyplody blbcov pocut este viac.
K tomu, ze sa k moci dostavaju ludia, ktori by tu moc nemali mat: ti ludia su vo vacsine krajin demokraticky zvoleni. Takze co si narod zvoli, to ma. Kedysi ludia take pravo nemali a tron sa dedil generaciami. A ak si myslis, ze to vsetko boli inteligentni jedinci, ktori to mali v hlave usporiadane, tak sa velmi mylis.

marianarem
13. jún 2024

Suhlasim, tiez mam pocit, ze celkovo teraz nie je dobre obdobie, citim viac negativity ako pred par rokmi. Na druhej strane beriem to tak, ze je to asi prirodzene. Tak ako jednotlivci mavaju blbe dni a obdobia, tak aj svet. Nakoniec zase pride lepsie obdobie.

jamimo
13. jún 2024

Vždy sa vo svete diali zlé veci... Len na Slovensku bude vládnuť POKOJ 😏 na základe rozhodnutia voličov.
PS: Kedysi som počula, že koniec sveta nebude tak ako si ľudia predstavujú, ale že ten už beží v priamom prenose. Ani srnky netušia, a do nekonečna to týmto štýlom asi tiež nepôjde. Katarzia raz bude, to som si istá. A nie, nie som pesimista, som len tvrdý realista. Posledný nech zhasne.

jamimo
13. jún 2024

@gribka1 náhodou? Počula som, že tu na plochej matičke Zemi je peklo a tam hore čaká väčšinu Kráľovstvo nebeské. Veď: Blahoslavení chudobní duchom... tak nejak sa to hovorí. Časť nominantov tohto národa tam má predplatené teplé "fleky". Lebo vesmír, nebo a ľudská debilita je nekonečná 😄

eva8
14. jún 2024

Trosku prirody na oddych 🙂

V národnom parku Yellowstone sa udiala veľká rarita, narodil sa tam biely bizón.
... podľa predstaviteľov domorodých Američanov, kmeňa Dakotov žijúceho v týchto oblastiach, je narodenie bieleho bizóna znamením a naplnením ich prastarého proroctva. Toto proroctvo ohlasuje príchod lepších časov, no zároveň je signálom, že treba urobiť viac pre ochranu Zeme a zvierat, ktoré ju obývajú.

„Narodenie tohto teľaťa je požehnaním aj varovaním. Musíme urobiť viac,“ povedal Arvol Looking
https://www.imeteo.sk/spravy/pripad-jeden-z-mil...