Ahojte, poradíte,prosím, čo sa stane, ak kurier prinesie balík a nikto nie je doma? Máte s tým skúsenosť?
@lenkaalenka Kuriéra platíš na to, aby ti balík doniesol vtedy keď si doma. Niektoré spoločnosti posielajú sms - ako píše pribinak, niektoré nie. Väčšinou ti zavolajú, že prídu vtedy a vtedy ak nie si doma, tak sa dá dohodnúť na inom čase keď budeš, prípadne na druhý deň a dohodnúť rovno aj čas. 😉
.... mne sa nemohol dovolať, nechal mi v schránke lístok s kontaktom na kuriérsku službu, zavolala som a dohodli sme sa, na ďalší deň som mala zásielku doma....😊
Kurier zvykne predtým zavolat, ci si doma. Ak nie, tak sa mozete dohodnut na inom mieste a case, ak to ma on po ceste. Ak mu to nevyhovuje, pride zas na druhy den....Vsetko sa riesi cez telefon.
Ha.ze zavola predtym ako pride 😀. Malokedy sa stalo ak ked to mali tak napisane. Mne vacsinou vola.ked je uz pred vchodom 😀. Ale niektore kurierske sluzby napisu den vopred alebo v ten den sms.ze ti pride zasielka aj s tel.cislom na vodica.a k veci.ak ta vodic nezastihne na adrese.skusi ti zasielku dorucit na iny den pripadne ti necha zasielku v deppe.
mne vacsinou rano pride sms ze ho mam cakat a ak nebudem doma zavoalat na to cislo 🙂
@lenkaalenka mne prisla predtym sms s oznamenim,kedy pride,zavolala som mu a dohodli sme sa,ze to necha pri zadnom vchode - byvame v dome a bolo to vyplatene
@lenkaalenka áno.Odnesie ho naspäť do prepravnej spoločnosti a doručí v iný deň. Treba im napísať mail a môžete si aj zmeniť napr.adresu doručenia napr. Prácu. Mne to doručili do práce.
@lenkaalenka zoberie ho naspäť do prepravnej spoločnosti a doručí iný deň.
no ved kurier ta bude najskor kontaktovat smskou a dohodnete sa, ze kedy ti zasielku prinesie a ked si cely den mimo dom, tak popros susedu ci kamosku, aby balik prevzala