Ahojte,
toto je prevazne zenske forum a asi aj jeho zameranie je nejake ine, ale je tu pomerne velka dievcenska zakladna… ja sa len chcem ustit, ze tento svet este nie je strateny.
Moja otazka znie… co sa to stalo s dievcatami v dnesnej dobe?
Chapem, vsetci mame slobodnu volbu, nad vsetkym, nikoho neodsudzujem, to hovorim este skor nez cokolvek si precitate…
ale kde sa vytratili tradicne hodnoty?
Vernost, cudnost, cistota, rodinne zalozene dievcata, skutocna laska, ziadne hry, ciste umysly, svadba, partner a vztah na cely zivot.
To naozaj, je dnes take tazke najst dievca, ktore to ma proste v hlave inak?
Nepovie vam, ze spala v 15, 16, 17 s niekym,
povie vam ze chcela mat len jedneho priatela a snazila sa aby to tak bolo,
chce rodinku, deticky,
starostliva, verna a milujuca.
Dievca, s ktorym si vybudujete domov, zivot, zazitky, dievca ktoremu obetujete zivot, a ktore bude silny, “stavebny” pilier vasho zivota…
Dievca ktore nebude mat nahe fotky na facebooku a instagrame,
dievca ktore za jej zivot nevidel takmer kazdy chalan v meste nahu a mal ju v posteli…
prosim, povedzte mi ze to je len o mojom nestasti a tato doba este fakt nie je uplne skazena…
co sa to stalo?
to fakt dnes uz neexistuju dievcata, ktore si chlap moze obliect do nadhernych bielych siat, a vazit nadovsetko? Ktorej bude nosit kvety, a okrem cervenych ruzi, jej vie doniest aj biely kvietok?
Nemam vobec ziadne nejake materialisticke naroky ( zaobstarat zenu a deti, rodinu ma vediet muz ), chcem len slusne, inteligentne dievca… to co niekto nazyva nerealisticke naroky, ja za naroky nepovazujem, pretoze som toho nazoru, ze by to tak malo mat kazde dievca…
alebo?
nezapadam do tejto doby?
alebo mam v osude to, ze proste je toto ideal, nie realita a ja som sa proste nenarodil do spravnej doby?
To su naozaj dnes baby ako cez kopirku, len inak vyzeraju?
Co sa to stalo? :(
Otcovia, milujte svoje dcery, ukazte im ako ma vyzerat ich buduci muz, nech si ho vedia na zaklade vas vybrat a vy matky, prosim vychovajte spravne svoje dcery, nech su dobre matky, verne zeny… buducnost vam podakuje.
Existujú len o teba neprejaví záujem žiadna...
Samozrejme, ze take dievcata stale existuju. Doba je dnes uvolnenejsia, alw to neznamena, ze vztahy v minulosti boli take krasne a ciste, ako tu malujes. Zeny boli zviazane okovami moralky - inej sko u chlapov.
Čo vyžaruješ, to priťahuješ
Mozno maju trosku vacsie percentualne zastupenie medzi [silno, praktizujuco] veriacimi a ked je muz nie-veriaci, moze (nemusi, su aj vynimky) to robit problemy, aj naopak. Je aj mozne, ze slusne dievcata a slusni chalani su trosku menej vyrazni (malo odviazani, zabavni...) a prevdepodobnost, ze sa taki navzajom najdu, je mensia.
Ach ta Eva, ze si musela zrovna ona prva hryznut z toho jablka. Cely zivot dookola len preco su zeny take, preco toto preco tamto. Co keby si si hladel svojho? Nieje nas problem, ze si nevies najst partnerku. Mne je jedno v akej malej bublinke zijes, kazdopadne drzim palce tvojej buducej manzelke.
Problem je aj v tom, ze takmer kazdy si o sebe mysli, ze je dobry, cestny, mudry a ze vsetko robi spravne 🙃. A vsetci ostatni "idu v protismere".
Mam 2 netere, obe maju pevne vzťahy od 15r, študujú, jedna na VS, druha na SŠ. Plánujú rodinu, deti.
Ja naopak si myslím, ze dievčatá to maju dnes extrémne ťažké. Očakávaju sa od nich tradične hodnoty, ale aj nezávislosť, perfektný vzhľad, dokonala postava. Kde su ti chalani, ktorí babu zavolali do kina?
@mamamasama Pekná hlúposť. Deti, ktoré sú zneužívané alebo týrané vyžarujú čo?
Ak nedokážeš nájsť také dievča, možné sú len dva problémy. Buď sám nemáš čo ponúknuť, alebo hľadáš na nesprávnom mieste. Z toho, ako formuluješ myšlienky, mám pocit, že to skôr bude druhá možnosť. Kde sa snažíš spoznať nových ľudí? Na diskotékach, v baroch a v internetových zoznamkách asi také nájdeš dosť ťažko. Moja rada je hľadať dievča, ktoré má podobné záľuby ako ty. Baví ťa turistika? Zapoj sa do turistického klubu. Máš rád knihy? Chodievaj na autorské čítania. Atď. Nemusíš sa snažiť okamžite hľadať frajerku, ktorá ti príde strašne príťažlivá. Nájdi ženu, s ktorou si rozumieš po hodnotovej stránke s chcete podobne tráviť čas- tam je dobrá šanca, že po nejakom čase prídete na to, že by ste sa hodili ako partneri.
A čo tak sa zamyslieť nad tým kde sú tí muži ktorí ženám dvorili? Keby každá mala čakať na toho pravého v dnešnej dobe tak sa načaká asi aj 20 rokov lebo máloktorý chlap sa chce v 30tke viazať a nie to ešte v nižšom veku.Väčšina žien ktorá si nezobrala prvého boli slušné dievčatá, ale nemôžu zato, že boli podvádzané, odkopnuté.Či čo si mali povedať, už som mala dvoch už budem sama?To sa dá nejak naplánovať s kým ostaneš?
A dnes je veľmi moderné to hrať na gantlemana a zároveň byť najväčší sukničkár a ukazovať prstom na ženy a hlavne si vyberať tie slušné a tie dodrbať tak, že im klesne sebavedomie na 0.
Vám chlapom je niekedy jedno či je žena slušná, stačí že vám časom dá to čo chcete a netrápi vás, že čo ona cíti.
A takých je dnes kvantum.
Myslis, ze v minulosti boli dievcata ine? Boli aj taketo, predstav si. A aj dnes su aj „normalne” dievcata. Takze sa prestan lutovat a bud hladaj inde, alebo rob nieco so sebou. Alebo aj aj.
pred par dnami som na tuto temu pocula zaujimavu prednasku. rezonuje vo mne doteraz. ak hladas partnera v bare, diskoteke.... vies co najdes.... ak hladas na stretnutiach kde su dolezite hodnoty... najdes presne toto... takze hladaj tam kde chces nieco najst... drzim palceky
@odium je materialna doba a doba zazitkov, takze vacsina dievcat u nas je uz v tomto zmysle vychovana. Zeny si chcu uzivat a nie doma riadit domacnost. Deti cakaju kedy ich rodicia/stari rodiacia umru, aby po nich nieco zdedili a to spenazili a dufaju a veria, ze nez sa tak stane nebudu ich mat na krku (doopatrovanie).
Ak hladas tradicne hodnoty, mozes sa obzerat po inych narodnostiach, kde to este moze existovat - ale neabudni, ze tam moze byt aj ina kultura, ktora ti nemusi vyhovovat. Aktualne je obdobie zmeny a az o takych 20 rokov sa mozno vykrystalizuje trend na dalsie generacie. Aktualne este prebieha ohlupovanie riadene zapadom (usa).
Používateľka odium už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka.
ja som takáto len jednu chybičku mám.Nechcem deti🙂 náboženky založená nie som ešte aj to😀
Nie som nábožensky založená a som slušná, morálna, milá, dobrá a ešte som so žiadnym nesexovala, hoci som vzťahy mala. Čakám s tým na toho pravého. Celkom už dosť rokov. A tiež nechcem "ľahkého", ktorý mal v posteli xx žien. Aj kvôli chorobám či hpv. A tiež nechcem nejakého narcisa a arogantného chlapa, ktorý je neuprimný a len sa so ženami zahráva. A práve takých som stretávala, aj takých, ktorí neberú ženu ako rovnocennú partnerku. Aktuálne radšej nerandím a nezoznamujem sa na zoznamkách, lebo som bola z tých chlapov tam otrávená a je mi ďaleko lepšie teraz ako keď mám strácať čas na káve s nejakým neuprimným chlapom či k*revníkom.
A čo tak sa pozrieť na seba? Len tak letmo som to prebehla, väčšinu vecí spĺňam ale neviem prečo by som mala mať práve o teba záujem. Žena, pardon dievča má byť taká, hentaká, onaká a ty? Si vtipný, milý, dobre vyzeráš, dobre zarábaš, nikdy si s nikým nespal, nepodviedol, neklamal...? Nikto nie je dokonalý ak takú hľadáš veľa šťastia.
Takze som trafila autora, ked ma tak rychlo nechal zmazat? To nikomu nevadia duplicitne nicky od tej istej osoby? Pred Velkou nocou sa uz druhy krat teatralne lucil s tymto forom, ktore je plne zlych a zavistlivych osob a zas je tu...
@loolaa máš veľmi zvlaštne, scestné zmýšľanie. To o tebe tiež dosť povie
Jasné, že existujú. Ale ako píšu niektorí predo mnou buď treba hľadať inde a zároveň sa treba uistiť, že aj tá druhá strana má čo ponúknuť. Napríklad nerozumiem chlapom, čo ženy berú ako trofeje, využívajú ich na sex a potom začnú nariekať, že by chceli nevinnú tradičnú ženu. Prečo by taká malá o nich zakopnúť? Aby bola ďalšia položka na zozname? Keď niekto niečo vyžadujee od druhých, má ísť príkladom, inak je to len pokrytec.
Ale určite sú aj ženy, čo chcú rodinu, normálneho stáleho partnera, aj ja sa k ním radím 😂 len v bare na takú asi nenatrafíš. Treba mať otvorené oči s veriť, že taká sa raz nájde. Hlavne netlačitlť na pílu.
Existuju take dievcata, len tie neuvidis na socialnych sietach. Na tych sa ukazuju prave tie vyzlecene, vylepsene, atd.
toto skor v kostole hladaj i ked kupodivu poznam dost žien čo v 18ke našli toho praveho
@odium samozrejme existujú, ale také sa minuli medzi prvými a minú takmer okamžite☺️
No je ich ako šafránu a je to úplne iná liga 😉