Ahojte,co sa oplati kupit na Ukrajine?
My kupujeme prášky na pranie sú naozaj lacné a výborne,perem v nich uz nejaký ten rok a kupujem všetkým mojim známym, ďalej zimné lyžiarske bundy,nohavice vo vybornej kvalite,dokonca aj môj oco si tam chodí kupovať a to je zvyknutý kupovať si mega drahé značky a pochvaľuje si, ja vždy kúpim aj nejaké oblecko pre seba muža aj malého ale jeho kvalita zodpovedá nasemu povedzme new yorkeru, čiže je to lacnejšie ale vydrží povedzme sezónu, topánky majú ale kvalitné, my do firemného auta tankujeme aj benzín, vždy kúpim nejaké cukríky...no a pred pár rokmi som si kúpila na ukrajine svadobné šaty, mega krásne,krajsie som nevidela vážne,boli značkové,stali okolo 800 euro a keď som ich hľadala na slovensku boli dvojnásobne drahšie... kupujem aj moroznik z lekárne je to na detox a chudnutie, je skvelý na sk ho nepredavaju... ono defakto majú veľa vecí dobrých, nájdeš aj mega luxusné veci aj smejdy ako všade,ale my si vieme viac dobre nakúpiť nielen na trhu ale aj v meste len ľudia majú predsudky o ukrajine a k tomu je to nádherná krajina... určite však vždy zájdeme do tej najlepšej restiky v meste akú nájdeme a dáme si luxusný obed za pár euro...príjemné nakupy
Na ukrajine sa velmi vela veci da zohnat za skvelu cenu a aj kvalitne, aj ked poznam ludi co odsudzuju veci z ukrajiny, ako aj z polska ale ja si myslim, ze maju vyhodnejsie veci ako my..
podla toho pre koho a aky je rozpocet a co uprednostnujes... 🙂 to je siroky pojem co sa oplati lebo asi milion veci 😎
ja osobne ked som bola minuly rok na Vianoce v Kyjeve tak som si kupila kozuch (prava koza treba pozerat poriadne lebo su aj napodobeniny) za 60eur v prepocte 🙂 dalej cizmy, 3 ciapky take zimne a milion svetrov 🙂 v nakupnych centrach treba pozerat po obchodoch kde maju zlavy a tam sa treba ist pozriet... lebo niekedy to je fakt ze za facku 🙂