Čo sa dá vyčítať z emailu?

nadaa1
3. máj 2022

Ahoj keď niekomu pošlete email čo všetko o vás zistia ? Ja tam nemám žiadne údaje nič chcela som si dať vyveštiť zadarmo ale chceli odomňa email tak som poslala a len meno a dátum narodrnia a tak teraz neviem či som spravila dobre....

maranta_leuconeura
3. máj 2022

Daj si svoje meno do googlu a zistis ;)

nadaa1
autor
3. máj 2022

@maranta_leuconeura také ako číslo účtu či heslá a podobné to asi nie že ?? Skôr som myslela na toto..a čo si myslíš o tých čo veštia ? Že hovoria pravdu do budúcna že sa fakt to splní alebo nemusí dik budem fest rada keď odpíšeš

janetinka27
4. máj 2022

@nadaa1 nehovoria pravdu. bud su podvodnici,co sa len tvaria,zevestia alebo si myslia,ze vedia vestit.
potom su vestci,ktori pracuju s demonmi, buducnost nepoznaju,poznaju iba tvoje zvyky a ciele a podla toho predpovedaju buducnost (je to len predpoved na zaklade tvojho doterajsieho zivota),preto sa mnohe veci splnia.
ale skutocnu buducnost nepoznaju,len predpokladaju.
ku vestcom nechod, je to uzemie nepriatela, v podstate ti buducnost nepovedia inu,ako uz poznas - to znamena: ak chodis na VS, povedia,ze ju dokoncis atd,lebo sa to da predpokladat. no keby si sa nahle rozhodla,ze rano nevsta es a do skoly nepojdes,to uz nevedia....

modrykonik1237
4. máj 2022

Využívať služby veštkyne je - otvoriť dvere zlým silám. Nerobila by som to v žiadnom pripade. Nezískaš tým pokoj, ani odpovede na svoje otázky. Radšej sa obráť k tomu, kto je pokoj sám a len v pokoji koná veľké veci.

stannkal
4. máj 2022

@nadaa1 "sikovny" človek vie s emailom kadečo spraviť. Ale takýmto biznisom ide väčšinou o to dostať ta na svoj mailing list alebo ho rovno predaju ďalším biznisom takže pravdepodobne budeš "iba" dostávať viacej spamu.