Prosím o nápady, ako uskladňujete/vystavujete obrázky vašich detí. Mám nadanú 8r ilustrátorku a nechcem tie pekné diela vyhadzovať, no chladnička je už nimi obmagnetovaná a voľná stena obrámovaná. Ostatné len zakladám do obalov na pamiatku. Čo by sa dalo ešte urobiť s vydarenými kúskami, zalaminovať, či nejaká iná technika? Existujú nejaké výtvarné zakladače?
Ďakujem za inšpiráciu.
Pamätám si, že u nás doma mamina normálne do euroobalov a do zakladača dávala. Ešte písala na tie obaly aj fixkou dátum. Síce to nie je neviem aké luxusné riešenie, ale aspoň poriadok by v tom bol.
@marci77 dakujem
Najnovšie vešať na nástenku, staršie do krabice.
@silvusias dakujem
@januska12323 viacmenej to tak robime. Dakujem
Vytriedila by som tie najlepsie z daneho mesiaca. Ak sa nevies sama rozhodnut, urcite pomoze aj ucitelka vytvarnej a samotne dieta.
mám ich zarámované, a na stene.
Ja som detom kupila velke maliarske dosky a tam maju schovane velke vykresy a v zakladacoch (kupila som take s vytvarnym motivom, nech to maju take akoze stylove) v euroobaloch zas mensie (aby sa na seba jednotlive kusy neprilepili).
Po pravde, maju vacsiu hodnotu pre nas ako rodicov, nez pre nich. Jedno z deti sa seriozne venuje malovaniu, a ked vidi svoje starsie vytvory, prevraca oci, kolko chyb tam nachadza a smeje sa, ako ich povazovalo kedysi za vrchol svojej tvorby a ze v pamati ich nosi so spomienkou, ake dokonale sa mu vtedy zdali.
Jedine, comu sa mu snazim branit, aby tie starsie veci netrhalo len preto, ze jemu sa nezdaju hodne uchovania, kedze z jeho pohladu je to "shit". Hovorim, ze az bude slavne, este to vyhodne predame zberatelom 😂 😂 😂
@malacibulka dakujem, viem posudit, ktore su na odlozenie a ktore na vyhodenie. Akurat tych peknych je privela a len z kapacitneho dovodu ich nechcem vyhodit.
@mondolina dakujem, tiez mame niekolko zaramovanych, ale pomaly by sa zisiel nejaky zamok s dostatkom stien 🙂
@liloastitch dakujem pekne za tip!
@autor v takom pripade krabice a mas vybavene. Mozes vystavku nasledne striedat.
@malacibulka ano, zatial ich krabicujeme.
Naskenovať a dať spraviť fotoknihu 🙂
@domi52 toto je tiez super napad!
@liloastitch to je niečo podobné, ako som písala, len také praktickejšie prevedenie 🙂
fotokniha z tých najlepších
@domi52 super napad! Dakujem
@lucka_ke dakujem pekne
Dcéra kreslí a maľuje veľa. Chodí aj do ZUŠ a do jedného ateliéru, čiže diel je naozaj dosť. Čiastočne triedim, ostatné sú v doskách po rokoch potriedené v zásuvke pod posteľou. Veľa je zarámovaných a obmieňam. A tiež som robila fotoknihu, nech je pamiatka.
@moonlight1210 - presne u nás.
@louise dakujem. Tiez to mam zatial v byte, ale pomaly to bude treba presunut do pivnice a nechcem, aby to skoncilo ako moje detske diela - zozrate mysami 😆. Ta fotokniha je asi najlepsi napad zatial.
Ja som raz v rádiu počula, tiež tam toto riešili, a jedna mamička prišla s dobrým nápadom : Ona si výtvory detí vyfotila, potom si dala fotografie vyvolať a založila do albumu ☺️☺️ myslím, ze to je pekný spôsob uchovania a hlavne šetrí miesto 👍
Ja mam tiez v zakladaci, ale planujem ich pofotit a urobit fotoknihu. Uz asi 5 rokov 😂😂😂 zachvilu budem mat dalsie od druheho krpca, uz budem musiet 🤪
Nechať si zviazať.
Ja ich skladujem v tých veľkých darčekových taškách, lebo ich máme pri dvoch maliarkach na tony 😁 Na každý zozadu napíšem meno, dátum a čo je vlastne nakreslené.
Dcera má pod postelou úložný box a tam idú výtvory zo škôlky. Take tie domáce skladujeme v papierovom zakladači na časopisy a keď sa zabudne na to, že existujú, prechadzajú triedením. V oblube kreslí farebny vietor (duhové čiarky krížom cez papier) 🤣 takze tie idú cca po 2-3 mesiacoch do papiera na separ 🤷🏼♀️ take tie "maminka, nakreslila som ti v škôlke, lebo ťa ľúbim" sú vystavené na chladničke, kým sa spod nich tá chladnička úplne nestratí. Potom idú medzi obrázky do toho zakladača na časopisy. Prípadne vezmeme kresby dedovi a babe, nech sa s nimi oni potom vysporiadajú ako chcú 🤣 malá má radosť, že im dala darček a ja to nemám doma 😅
ja mam krabicu na povale a tam som dala tieto vytvarne diela zo skolky a 1.stupna ZS, take tie podarenejsie😅
tiez mi to je luto vyhodit