mám problem,,kupila som si taku zimnu odlahčenu vetrovku,dala som ju oprat na jemno,,no ked sa usušila,,ostali v nej hrudky,,a kusky vetrovky su bez výplne,,bola draha,a chcela by som to nejak yachraniť,
Vypln je zrejme este mokra. Taketo bundy sa potom bud susia v susicke, alebo len davaju cistit do cistiarne...podla znakov na bunde. Ja mam zimnu taku, ze ju mozem prat doma aj susit v susicke, ale susicku nemam...tak aby sacta vypln v bunde "nezgrcla"...periem bundu spoluns tenisovymi loptickami. Funguje to super. Susim potom volne alebo na rebrinovom radiatore 😊
Vypln je zrejme este mokra. Taketo bundy sa potom bud susia v susicke, alebo len davaju cistit do cistiarne...podla znakov na bunde. Ja mam zimnu taku, ze ju mozem prat doma aj susit v susicke, ale susicku nemam...tak aby sa ta vypln v bunde "nezgrcla"...periem bundu spolu s tenisovymi loptickami. Funguje to super. Susim potom volne alebo na rebrinovom radiatore 😊
dakujem ,,skusim ju ešte raz oprať s stenisovými loptičkami,,kolkomá biť tých loptičiek a kde ich zoženiem,,a na akom stupni ste to prali girlie81,,
jednu vetrovku som dala oprat a tiez mi ostali hrudky ale nastastie to uz bola starsia vetrovka tak som ju vyhodila, uz som sa ale poucila ze vetrovky budem davat radsej do cistiarne
@sabanacka ja som si svoju dala do povodneho stavu fénom.Chvilu v jednom rukave,chvilu v druhom,zazipsovat a vyfukat chrbat a predok.inak neviem poradit