Maminky prosím Vás poradte mi, vzdy mam mastne vlasy uz neviem co s tym :( umyjem si ich napr dnes a zajtra su uz mastne.. neviete co by mi nato pomohlo? Dakujem
@katizz mam to tak isto, druhy den mastne, obcas to zachrani suchy sampon, ale vacsinou to po case vidno aj po nom
Farbenie podľa mňa nepomôže.Ešte by ti to mohlo zničiť vlásky ešte viac. Skôr by som skúsila nejakú prírodnú kozmetiku, ktorá by ti tak nemusela zaťažiť vlasy
Yves rocher žihľavový šampón na mastné vlasy. Odporúčam, naozaj super.
@bobula46 pridavam sa, tento sampon vyhrava aj u mna
@katizz ja som začala používať prírodný šampón od yemna.sk - tuhy šampón, konkretne nimbovy šampón s medovkou a céderom, nakoľko som toho vyskúšala veľa a nič...je pravda, že vlasy si umyjem ráno, mám ich v ten deň v práci rozpustené, niekedy ich zaštipcujem, keď mi vadia a už doma ich mám vypnuté, v noci rovnako. V minulosti som musela použiť na druhý deň ráno oveľa viac suchého šampónu, keď som nechcela zasa umývať, teraz po 2 mesiacoch používania sa mi stalo, že som niekedy použiť nemusela suchý vôbec, čo som bola fakt nadšená....nepoužívam nič iné, iba kondicionér na suché končeky a to si dám ozaj iba na končeky pred fénovaním. Prešla som kompletne na túto kozmetiku, aj telové mydlo, dokonca aj krém na tvár aj dezodorant. Krásne to vonia, je to síce drahšie ako v obchode bežne dostupná kozmetika, ale treba vyskúšať. Napr som mala takýto šampón aj od ponio.sk, ale tam som nevidela az take vysledky, je potrebne vyskušať.
Keďže chodím často do fitka, tak som samozrejme musela aj často umývať vlasy. Čím sa mi zmastnili. Aby som predĺžila intervaly medzi umývaním, postupujem nasledovne: v nedeľu večer umyjem (používam tuhý prírodný šampón) , v utorok večer, alebo stredu ráno vyzehlim(nič tak nevysusi ako žehlička) . A potom niekedy podľa potreby kvalitný suchý šampón (niektoré sú na...). Úžasné to pomohlo, vlasy sa už skoro vôbec nemastia.
@viera27 aky suchy sampon pouzivas? Ja mam zatial najlepsiu skusenost s Batiste
@tyrkysova_kobyla Jo, tiež Batiste na hnedé vlasy. Ale aj Toni and Guy volume mi sedí.
ahojte dievčata neviete mi poradiť nieaký overený krem na spevnenie stehien??? zadku ale co vam fakt pomohol dakujem pekne
@zarkabubko plávanie
skús si vlasy po umytí preliať octovou vodou...troška octu do vody...
vlasy si nemusíš celé zafarbiť, stačí aj melír....mne to pomohlo...
@bobula46 kde kupuješ?
ja som si kvoli tomu dala spravit melir, nepomohlo, mastia sa dalej....
@deti95060810 objednávam cez e-shop. Zrovna dnes mi prišlo 🙂
@zarkabubko krem? Najlepsie na spevnenie je cvicenie
@zarkabubko všetky tieto krémy sú len doplnok ku cvičeniu takže žiaden ti nemôže samotný bez nejakej fyzickej aktivity
@zuzana76 mala som od alverde ten druhy, mandarínka a bazalka tusim. Ale radšej mám Soaphoriu Balancoshamp a Ponio zihlavovy s citrónom. Tieto sú na mastnejuce vlasy super. Aj mi lepšie voňajú a celkovo ich mam radšej. Tie alverde sú vlastne len Bambucké maslo a olivový olej tuším, to nie je to co chcem. Tieto "moje" sú bylinky, íl, ricinovy olej, citrón, jednoducho o triedu lepšie zloženie.
@viera27 ako dlho taky tuhy sampon vydrzi?
@tyrkysova_kobyla podľa mňa ako klasicky šampón.
@tyrkysova_kobyla ano krém🙂
Ja som si ako 20 rocna spravila ocistnu kuru na jeden rok, kedy som si umyvala vlasy vylucne len
1. Zltky zmiesane so sodou ako sampon
2. Jablkovy ocot ako kondicioner
Rok som takto fungovala az kym som si vlasy neumyvala len raz za tyzden, potom som presla na klasicke sampony z drogerky a odvtedy vlasy posluchaju. Po novom si ich umyvam a striham vylucne len podla lunarneho kalendara, umyvanie vlasov cez vodne znamenia vraj tiez ovplyvnuju ich kvalitu. Vzdy som sa na tom smiala az kym mi to kamoska neporadila.
@zarkabubko krémy nepomáhajú,je to len biznis 😊 drepy, výpady atd. 🤗
vela urobia hormony, ale mne pomohlo ked som sa farbit zacala, vtedy mi uz tak moc vlasy nemastneli 🙂