Pradlo so susicky hned skladate do skrine???
ano, vysusi
ak stíham, tak hneď skladám. Jedine v prípade, že je ešte niečo vlhké /obliečky sa zvyknú zrolovať, alebo ak sú hrubšie nohavice/ tak nechám dosušiť.
Nesmie byť veľa prádla, hlavne čistá bavlna...
poskladam a sup do skrine ...
necham ho v kosiku a poskladam v priebehu 5-7 pracovnych dni :D :D :D
Samozrejme. A inak neviem, aká sušička nevysusi prádlo, ved mávajú funkciu, ktorá vie aká je vlhkosť prádla. A nastaví sa presne pri každom programe. Skladám do skrine a na žehlenie veci 😎 a niekedy ani nie, na hádžem na kopu a zehlim keď mám čas 😂
Väčšinou je úplne suché a skladala a odpratávala som hneď po vysušení. Teraz keď robím síce poskladam, ale už nemám silu večer o desiatej to roznášať po skriniach, tak v košíku to čaká na svoju chvíľu. Rifle, hrubšie mikiny nechávam ešte na sušiaku dosusit ak ostanú vlhké.
Skladam a hned davam do skrin.
Ak nevysusilo riadne (hrube uteraky, mikiny, rifle), dam este dosusit a tiez hned ukladam.
@simca06022011 Ja ani nezehlim. Teple poskladám rovno do skrin.
Ked mam zanesene filtre obcas sa stane ze nebysusi dobre inak vysusi paradne a hned do skrine
@evittam no ja musím 😂 mne to také nestačí 😂
@simca06022011 a avivaz davate?
@princessawsm Napodobne 😂 Akurát to povystieram, nech to nie je dokrcene 🙂
@olinaaaa pouzi obycajny ocot namiesto avivaze. Pracka aj pradlo sa ti podakuju 😉
@olinaaaa zalepi tu sušičku, ale sem tam dávam 😂 do Sušičky mam kapsule s vôňou, ale to neprevonia prádlo nejak extra vôňou. Ale stačí.
@princessawsm práčka sa ani náhodou nepodakuje 😇
ja sa snazim poskladat este teplne - trosku to povystieram,takze to nie je take dokrkvane. Ak nestiham a necham v kosiku alebo niekde vychladnut - potom je to ako keby to krava pozula a musim to zehlit.
Ak sa stane,ze je tam vela pradla a ten preddefinovany cyklus nevysusi uplne - zapnem znova este na 10-20 minut a hotovo
Ja poskladam a dám na susicku a o pár hodín do skríň potriedim
ako kedy, zavisi to od programu