Čo s oblečením?

vokavado
13. júl 2017

Ahojte, nevie niekto o nejakej burze (kúpa-predaj) šatstva? Všetky veľkosti od periniek až po dospelácke, viac aj menej nosené - veľa aj takých vecí, ktoré boli oblečené len 1-krát. Mám toho strašne veľa, už neviem čo s tým. Hoci len za symbolické ceny, len nech sa toho zbavím. Tu cez MK to veľmi neide - je lepšie vidieť a vyskúšať si. Neviete niektorá o niečom??? Ďakujem Dada

pribinak
13. júl 2017

Materské centra robievaju burzy, skus šťastie tam

ulicnik92
13. júl 2017

Však to hod tu na bazár 🙂

nina19833
13. júl 2017

U nás robievajú aj dome kultúry sem tam nejaké zbierky pre ľudí, ktorí to potrebujú a tam môžeš doniesť hocičo a oni to potom rozdeľujú tak, že kto čo potrebuje tak sa skús popýtať či sa také niečo nerobí aj u vás 🙂 Alebo hoď teda niečo aj sem do bazárika

deti95060810
13. júl 2017

ja dávam do charity....V každom meste je....mne je v podstate jedno komu to dajú...

eko22
14. júl 2017

Skús sa opýtať do detského domova ak blízko vás nejaký je. My sme zakaždým dávali oblečenie tam. Oni si povyberali čo potrebujú a zvyšok buď použili na niečo iné, ako handry alebo aby si mohli niečo vyrábať a podobne alebo zanes do červeného kríža 🙂

stastenka42
14. júl 2017

ja nosím oblečenie na detskú onkológiu a velmi sa tomu tešia..

vienala
14. júl 2017

@stastenka42 ale ja mam taku skusenost, ze na onkologiu beru len nove veci a hracky. Tak neviem, ci by zobrali aj pouzite, nakolko deticky potrebuju zdravotne nezavadne veci a to neviem, ci sa da docielit aj pri tych, co uz boli velakrat pouzite. Take mozno raz oblecene a vyprate a vyzehlene su, myslim, ze Ok, ale ostatne pouzite neviem.

stastenka42
14. júl 2017

@vienala no u nás v detskej fakultnej berú nosené..tie vecičky posúvajú tým rodinám chorých detí a oni sú vďačný..

vienala
14. júl 2017

@stastenka42 tak to ano, chapem, casto tie rodinky maju okrem choreho dietatka aj financne problemy, nakolko liecba je draha a casto vypadne prijem jedneho z rodicov.