Ahojte, nevie niekto o nejakej burze (kúpa-predaj) šatstva? Všetky veľkosti od periniek až po dospelácke, viac aj menej nosené - veľa aj takých vecí, ktoré boli oblečené len 1-krát. Mám toho strašne veľa, už neviem čo s tým. Hoci len za symbolické ceny, len nech sa toho zbavím. Tu cez MK to veľmi neide - je lepšie vidieť a vyskúšať si. Neviete niektorá o niečom??? Ďakujem Dada
Však to hod tu na bazár 🙂
U nás robievajú aj dome kultúry sem tam nejaké zbierky pre ľudí, ktorí to potrebujú a tam môžeš doniesť hocičo a oni to potom rozdeľujú tak, že kto čo potrebuje tak sa skús popýtať či sa také niečo nerobí aj u vás 🙂 Alebo hoď teda niečo aj sem do bazárika
ja dávam do charity....V každom meste je....mne je v podstate jedno komu to dajú...
Skús sa opýtať do detského domova ak blízko vás nejaký je. My sme zakaždým dávali oblečenie tam. Oni si povyberali čo potrebujú a zvyšok buď použili na niečo iné, ako handry alebo aby si mohli niečo vyrábať a podobne alebo zanes do červeného kríža 🙂
ja nosím oblečenie na detskú onkológiu a velmi sa tomu tešia..
@stastenka42 ale ja mam taku skusenost, ze na onkologiu beru len nove veci a hracky. Tak neviem, ci by zobrali aj pouzite, nakolko deticky potrebuju zdravotne nezavadne veci a to neviem, ci sa da docielit aj pri tych, co uz boli velakrat pouzite. Take mozno raz oblecene a vyprate a vyzehlene su, myslim, ze Ok, ale ostatne pouzite neviem.
@vienala no u nás v detskej fakultnej berú nosené..tie vecičky posúvajú tým rodinám chorých detí a oni sú vďačný..
@stastenka42 tak to ano, chapem, casto tie rodinky maju okrem choreho dietatka aj financne problemy, nakolko liecba je draha a casto vypadne prijem jedneho z rodicov.
Materské centra robievaju burzy, skus šťastie tam