Ahojte...ako každý rok aj tento sme dostali kopec nevhodných darčekov... Keby sa opýtali, tak poviem presne čo chcem, čo potrebujem. Napríklad so švagrinou sme si povedali...kúpila mi čo som chcela a bolo to do 10 eur pre obe deti. Ostatní pokupovali darčeky za viac peňazí a je mi to na 2 veci. Nie som nevďačná, skôr si mohli kúpiť za tie peniaze niečo pre seba ako blbosti. Hovoríte si vzájomne čo by ste chceli, alebo máte radi prekvapka? ...je mi ľúto každého eurá, ktoré niekto zaplatil. Len dané veci nevyužijem, mám ich duplovane a pod. Predať, darovať? Na FB do skupín nechcem, keďže tam mám rodinu a známych, ktorí nám dali tieto veci. Osobne nikoho nepoznám na darovanie...mne by bolo ľúto, keby moje darčeky niekto predával ako nevhodnú kúpu 😏 ale zas mať to hodené v skrini....
Presne kvoli tomuto si hovorime, co chceme. Nepotrebujem prekvapenie, kde dostanem nepotrebnu hlupost. Stale som dostavala sice drahe darceky, ale nepotrebne. Posuvala som ich dalej.
Ak to nechces predavat alebo darovat (ci nedajboze vyhodit), tak skus este swap (vymenit)... 🙂
Co napr. to je? Ja predávam aj darujem ďalej.