Čo robíte vo voľnom čase?

Včera o 19:31

Ahojte dievčatá, čo robíte vo voľnom čase? Väčšinou pracujem od pondelka do soboty a v nedeľu mám voľno. Tým, že som zvyknutá väčšinu času niečo robiť, tak neviem, čo s voľným časom. Niekedy sa stane, že aj v sobotu mám voľno, ako dnes a rada by som si našla nejakú novú záľubu. Rozmýšľala som na tým, že akú, ale na nič som neprišla. Keď idem cvičiť, to je tak na hodinu a pol maximálne. A potom čo? Poraďte mi prosím, aké máte záľuby a čo robíte vy vo svojom voľnom čase.

nikoletta1712
Včera o 20:08

Ahoj…Ja okrem toho, že chodím do fitka 4x týždenne na hodinu ( čisto len kardio), tak chodím na minimálne hodinu na rýchlu chôdzu do prírody, na kávu niekde sama s knihou, v noci chodím pozerať na hviezdy, mesiac…Učím sa/zdokonaľujem v nemčine, taliančine a začala som sa učiť španielčinu…Niekedy len tak sedím niekde na lavičke, na pohári vína bez mobilu, bez knihy a vizualizujem…

rezanka73
Včera o 20:37

Presviedčam ľudí že moje názory sú správne.

euka210
Včera o 20:40

Neviem, co je to volny cas...ked nie som v praci, tak riesim deti, domacnost, zahradu a i tych 24h na den je malo. V nedelu ked mame cas, tak ideme na prechadzku alebo vylet.

svokrinjazykmonika
Včera o 20:56

Čítam knihy, hrám playstation, pozerám seriály

simona20201309
Včera o 21:07

Na začiatok si mala uviesť ,,otázka pre bezdetne" . . .
Takto som stratila 15 sekúnd môjho drahocenného času