Ahojte, ako trávite voľný čas cez týždeň? Chcela by som vedieť, čo robia iné páry cez týždeň po návrate domov z práce, my sa s manželom občas nudíme a nevieme, čo by sme robili, tak dajte dáke zaujímavé tipy 🙂 (varenie, upratovanie, ísť niekam von na pivo, do kina, na večeru, pozeraniu filmu, TV, návšteva priateľov, prechádzka, to robíme stále dookola :D)
@lili929 my sme ohromne filmovo - seriáloví 🙂 cez týždeň sa nám iné aj tak nechce, keďže manžel chodí z práce až po ôsmej večer... a každý večer čítame - jeden druhému nahlas... obyčajne literatúru zameranú na osobný rozvoj a leadership - to potrebujeme v rámci osobného posunu v kariérach...
a kým sme neboli tehotní a nebola som na rizikovom, tak nás cez víkend bavili výlety po Slovensku na rôzne zaujímavé miesta, do pekných miest, na rôzne pamiatky a podobne 🙂 k tomu sa plánujeme vrátiť hneď ako bude malinká na také niečo ready 🙂
tip, spravte si dieta a budete pocitovat nedostatok volneho casu 😂😂😂 ale teraz vazne, rozne vylety, spoznavanie okolia, prechadzky, chodit na tury, atd... my sme celkom radi travili cas v prirode 🙂
Veru detičky ešte nemáme, tak sa musíme zabaviť sami 🙂
Čas v prírode je super,teraz je krásna jeseň, tak sa dá vybehnúť, horšie to už bude s tými dlhými zimnými večerami
Do kina sme nechodili, bolo na nas neskoro, ostatne vsetko ako spominas. Plus vecer do kostola (1x za týžden) a 1x na stretko. Po roku prislo dieta takze vecer kupeme, krmime, uspavame a potom odpaleni ideme spat aj my
Aj na sipky a hloh sme chodili
@lili929 Aj ja sa chcem nudiť! 😂 No, spravte si dieťa a bude o zábavu postarané. 😁 Ale nie, vážne, nespomínam si, že by som sa nudila, ani keď som dieťa nemala. Čo tak nejaký spoločný šport? Spolu do fitka 3x do týždňa, alebo spolu behať, prípadne aj s nejakým psíkom... Mojím veľkým koníčkom je čítanie, keď si predstavím, koľko úžasných kníh je na svete, že nestihnem za celý život prečítať ani stotinu toho, čo by som chcela... Alebo sa vzdelávať, učiť cudzí jazyk... No a samozrejme najväčší zabijak voľného času je internet, tam je vždy čo čítať. (Mne stačí otvoriť si mapy a strávila by som nad nimi hodiny!)
My ked sme este nemali dieta, sme chodili na kavicky, kino, playko sme hrali. Alebo len tak sadli do auta vecer a sli a sli. Bezne sme skoncili v ke na diskoteke, pritom do ke mam 100 km 😁 Ale napr mojim relaxom je soferovanie. Teraz prislo dieta a som rada ked mozem dakam vypadnut sama bez maleho 😂
Keď sme ešte nemali deti, tak to bolo to čo spomínaš plus sex.. veeeela sexu.. teraz na nič nie je čas 😀 užívajte kým sa dá
Prechádzame sa po okolí s malou v kočíku a rozprávame sa, venujeme sa domácim prácam, staráme sa o malé zlato. Keď malé zlato spinká, bláznime sa vo vedľajšej izbe. Ideme spolu na kávičku, niekde na menší výlet. Hráme sa občas spoločenské hry aj s kamarátmi. Venujem sa svojmu koníčku, zatiaľ čo polovička odpočíva... Viac nám situácia zatiaľ nedovoľuje 🙂
My keď sme boli bezdetni, aspoň raz do týždňa sme sli do kina, väčšinou každý vecer sme zbehli do restiky(posedieť, pokecat, ja aj pofajcit si), pozreli sme si telku, chodili sme do jazykovky, 1x do týždňa sme chodili do karantenky pomahat psikom(povencit, posocializovat, pofotiť, zobrať na veterinu, keď bolo treba, odviezt psíka do docasky/na adopciu, alebo inému OZ pomôcť s prevozom), väčšinou sme aj doma mali nejakú docasku, čiže v takomto obdobi sme s nimi casto chodili do lesa na hríby.. práveže ako bezdetni sme žili veľmi aktívny, zároveň veľmi pohodový zivot, kedy sme sa cítili naplnení a spokojni..
No neviem, my sme spolu 13 rokov a nenudili sme sa spolu nikdy. Okrem toho čo si napísala sme spolu často chodili behať alebo cvičiť do fitka, občas na nejakú prednášku alebo diskusiu na témy čo nás zaujímali, hrali sme spolu hry na playstation, otvorili sme si víno a len tak sa rozprávali, čítali sme knihy a potom sa o nich rozprávali, radi sme chodili hlavne v zime a v jeseni do wellness (sauny, vírivka), veľakrát po práci sme si dali rande v meste a išli napríklad na nejakú výstavu a potom na kávu, plánovali sme si výlety a cestovanie. Teraz máme 2 mesačné bábo, tak po práci chodíme na prechádzky s kočíkom a na kávu každý deň.
keď sa nám podarí dopísať úlohy a uložiť deti, sadám k prípravam a dorábam veci do roboty, chystám testy a pod...a potom odpálená padám do postele
Kým sme nemali dieťa, tak zhruba to čo vy, stále dookola, potom sem tam nejaký výlet, návšteva rodiny, zimné športy (večerné lyžovanie sme stíhali perfektne) a aj spoločenské hry občas... a niekedy si každý sám zahral playko a bolo 😂 tiež sme sa nudievali... a teraz mame dieťa 😂
S dietatom sa veru už nudiť ňikdy nebudete najlepsie s 2 a este lepsie ked ich budete musieť vyslovene nútiť ucit sa a sedieť nad nimi a ked ti pospinia gaucovku tak budes mat aj co upratovať stále a pod ale ked dojde svokra na návštevu povie ti ze nic si neupratala
Hravali sme zolika o peniaze 😀 A ten kto vyhral, druheho pozval na kavu, veceru... 😀 A okrem toho vsetko co uz tu bolo spomenute....
@malykonik No, spustím si Google Earth a "cestujem". 😁 Pozerám si fotky rôznych miest, kde som bola, aj kde som nebola, ale nie len fotky, proste si pozerám, ako to vyzerá pri pohľade zhora, keď ma niečo zaujme, dám si Streetview, popozerám, ako to tam vyzerá. A vždy, keď čítam o nejakom mieste, pozriem si to na Google Earth.
Takže najlepšie je zaobstarať si bábätko a už nebudeme musieť vymýšľať, že čo večer 🙂
@lili929 no tomu ver ze bude o program postarane. Zo zaciatku som si nestihala ani umyt hlavu. Uz je to lepsie, pol dna sa mi chcelo kakat, konecne sedim na wc! Lebo ked som sa o to pokusala poobede, hned krpec na kolenach, potulit sa a tahal ma prec. No vy* pri takom rezime :D
ste asi bez detí že? my máme 4 a ideme sa zblázniť...posledné 3 chodia na zŠ...takže úlohy, projekty, skúšanie....
teraz si uzivajte jeden druheho lebo ked pride mimi, nebude cas na nic, ja mam 2 skolopovinne a mam co robit bez muza, ktory robi v Rakusku
@lili929 to nás chceš poniektoré nas.ať? 😂 Voľný čas budem mať cca o 14 rokov. Keď môj syn bude maturovať a dcéra už bude dúfam vydatá a "na poriadku"... Potom sa budem rada nudiť 😂
@lili929 my sice deti mame, ale ja mam 3x niekedy 4x tyzdenne jogu, takze to ti hned struhne ten tyzden na polku 😁 a potom s manzelom len posedavame, ked deti zaspia, rozpravame sa
@lili929 asi este nemate deti, ci? My uz sice mame vacsie, ale aj tak s nimi travime vela casu, po praci sa s nimi rozpravame, pomahame s ulohami a seminarnymi pracami (ci o nich diskutujeme), vrtame sa v zahrade, trochu doma cvicime. Plus hlavne kniha a niekedy film. Okrem toho - a okrem tebou spominaneho - ideme niekedy na bicykel. Po praci mame inak velmi malo casu...aspon ja pocitujem jeho nedostatok.