Čo robíte s vecami, ktoré doma nepotrebujete?

19. jan 2024

ako sa správate k veciam, ktoré máte doma a nepotrebujete ich/nepoužívate.......Darujete, predávate, vyhadzujete, alebo odkladáte?
Ďakujem za vyjadrenie 🙂

yvanielka
19. jan 2024

Podľa stavu... buď vyhodíme, darujeme, odložíme do garáže alebo nahodíme na marketplace, prípadne vymením za niečo... čiže všetko z menovaného 😀

deti95060810
19. jan 2024

to najlepšie si vyberie švagriná, ostatné ide na charitu.

juliacenc
19. jan 2024

Darujem, predavam, vyhadzujem. Rada by som darovala vsetko, ale nie je komu. Nepoznam nikoho kto je odkazany na darovane veci a neviem ako sa k takym ludom dopatrat. Uz ani ludia v nudzi nechcu podarunky, zbehnu do pepca a nalupia detom tricka po 2€… no a niekto v ramci setrenia zoberie, aby nemusel kupovat

maryetta
19. jan 2024

Ak je nieco ozaj suce len ja to proste nepotrebujem tak darujem. Az ked nieco take “hodnotnejsie” tak za symbolicku cenu predame.
Inac ak to ja nepotrebujem tak to vyhodim.

jablkovastrudla
19. jan 2024

Rozdavam kamaratkach, odnasame do charity. Snazim sa nevyhadzovat neznicene veci, recyklujeme co sa da. Som vo viacerych freebies skupinach tak tam som sa zbavila dobreho nabytku, a nemala som vycistky ze vyhadzujeme funkcne veci.

lubina
19. jan 2024

Vela veci, ktore som uz nepotrebovala (z rozneho dovodu) som porozdavala, darovala, niektore aj predala a co bolo uz nepouzitelne, tak vyhodila.

sweet20
19. jan 2024

v kosiciach na fb mame skupinu bartrujeme v kosiciach.. tak tak to vymienam , napr za pracie kapsuly a pod.

ivangeline
19. jan 2024

Vyhadzujem/darujem.

domka222
19. jan 2024

Vyhazdujem,darujem,vymením

btus
19. jan 2024

@juliacenc asi by sme sa mali naučiť tkať pokrovce. Starká tak zvykla využiť staré veci. Tiež mám problém s tým, kam dať nevyužité veci. Veľakrát nové šaty, ktoré dcéra mala len 3x na sebe.

lienocka44
19. jan 2024

darujem...predat oblecenie sa vobec nedari, ani za symbolicke ceny...

lindous
19. jan 2024

Takých vecí nie je veľa, keďže sa snažím nenakupovať veci, ktoré nevyužijem, ale ak niečo také je, tak všetko z toho okrem predaja, s tým sa ja neznášam babrať, dohadovať, riešiť... záleží od toho aká je to vec a v akom je stave 🙂

gvenduska
19. jan 2024

Záleží čo to je
Predám darujem ako to zanesiem do zbornej banky

bloger
19. jan 2024

Napríklad na charitu ktorá u nás v obci funguje. Alebo darujeme proste niekomu.

konikmodry111
19. jan 2024

Niečo davame na charitu, niečo porozprávame zadarmo

zuzinka888
19. jan 2024

Ja odkladam, ved este budeme potrebovat🙈🙈🙈 az do dňa, ked ma manzel naserie, v praci je den blbec, deti extremne rebeluju a toto vsetko sa spoji s PMS. Potom leti vsetko to naskreckovane( inak by leteli deti a manzel🤣🤣🤣) na zberny dvor.

morusha
19. jan 2024

Poväčšine darujem známym alebo cez lokálne fb skupiny, prípadne symbolicky vyswapujem. Drahšie veci predávam cez bazoš alebo market place.

majlo1234
19. jan 2024

Hodnotne veci predavam, nehodnotne sa snazim ani nemat, ale ked uz mam, tak bud darujem alebo rovno vyhodim. S dsrovanim je to take, ze sa ozve dvesto ludi, z toho 150 si to prosi doviest k dveram, 49 slubi ze dojde a nepride a ten jeden poctivo dojde

terina25
19. jan 2024

Vyhadzujem.

juliacenc
19. jan 2024

@btus prave, mas pravdu … a topanky deto… par krat obute a uz male a co s nimi az nedobre vyhodit…

hankab
19. jan 2024

Zachovale oblecenie predavam, starsie hadzem do kontajnerov na saty. Lapace prachu bez lutosi vyhadzujem do kontajnera. Nemam rada zbytocny bordel doma a skladovanie veci, o ktorych viem ze ich nikdy nevyuzijem.

alickapusinka
29. aug 2024

ja odkupujem

heln
29. aug 2024

co ma nejaku hodnotu, alebo by este niekto vyuzit predavam cez aplikaciu, ktora sa tu nesmie menovat , zo starych triciek robim handricky, co sa este da vyuzit ale nie je vhodne na predaj darujem do materskeho centra.