Ahojte kocky, co robite s vasim nevyuzitym oblecenim? Darujete, predavate alebo posuniete niekomu?
Dajte tip 😉
Posuvam, ak niekto ma zaujem, ostatne nosim na charitu. Na predavanie nemam nervy
Detské skúšam predať, ale za symbolickú cenu fakt plná krabica.
Oblečenie po mne a manželovi darujem 😉
Podľa toho aké a v akom stave. Veľa (hlavne dospelackeho) som odniesla do H&M na recykláciu.
predám aj darujem
...chodíme na bazár, blšák a swapy...
Ja mam v okoli mamu so 4 detmi, vsetko co mi pride vhod im darujem. Milujem tu radost ked dievcatam donesiem nejaku kabelku alebo pekny kabat🤩...veci,ktore mi pridu uz nevhodne na darovanie davam do kosa.
@lenik98 sestra ma kamarátky a deťmi, ktorým sa oblečenie zíde. Ona už to rozdá komu uzná za vhodne. Naposledy som jej niesla plné vrece oblečenia. Niektoré ešte s visačkami, aj turistické drahšie nohavice. Tiež asi 10 párov rôznych topánok. Také obnosenejsie veci rovno vyhadzujem
A napr oblečenie po synovi som darovala tiež jednej mamičke v núdzi (cez švagrinu). Dokonca fusak,zimné topánky q,tiež aj nenosené veci. Potom som sa dozvedela,že mamička sa so synom zbalila a odišla za iným chlapom a starí rodicia,ktorí jej pomáhali o nej nič nevedia.
to najhoršie ide do koša....
detské veci si povyberá švagriná pre svoje dievčatá a čo nechce tak dávam na charitu...
mne dokonca nosí veci pre charitu suseda aj švagriná -nechápem či sa hanbia alebo aký problém...
Nové/pekné/trendové/s visačkou darujem kamarátkam, nech si vyberú ak sa im niečo páči a zvyšok do koša na oblečenie
Detské darujem do DSS a dospelé dávam do humany
Strcim do tašky a posuniem segre.ta posuva kokegyniam v praci.aj ja mam veci od nich
@lenik98 umývam s nimi auto
Damske nosim do azylaku a co uz nie je tip-top, to do vreca a do kontajneru na oblecenie...