ahoj...aj vam ostava tolko nevyuzitych flias od kupovanej detskej vyzivy...? take tie, co sa nedaju znovu pouzit... tie jednorazovky???
na co to vyuzivate, ci ich rovno hadzete do kosa???
prosim o nejaky napad, co s nimi dalej...
dakujem 🙂
no vsak prave... 😀
u nas by sa to tiez len skladovalo... ale toto som hned zatrhla.... vsak treba nieco aj recyklovat 😀
este som tak rozmyslala, ze by sa hodili celkom aj na korenicky ... hm
no mna teraz napadlo,mam nejake aj ja "zrecyklovane" mam v nich uložene gombiky a koralky....
Ja jednorazovky vyhadzujem a tie co maju pevné viecka tak do tych zavaram domacu jablkovu vyzivu.
Mna by vsak zaujimalo ci sa daju nejako vyuzit plechovky z mlieka. Tie tiez vyhadzujem lebo neviem co s nimi. Par som si odlozila a v nich mam napr. musli, piskoty. Ak niekto viete tak poradte.
my mame od mesta recyklacne debnicky a tam davame vsetko sklo, umelinu, plechovky, papier.... Takze jasna odpoved...recyklacne sa ich zbavujem....nie su mi k nicomu. 🙂
ja som ako digysa to iste do recyklacneho odpadu..
ja malej davam striedavo vyzivu a varim. ked varim, tak robim viac porcii a zvysok mrazim prave do tych poharikov od vyziv. aj npr ovocko jej este mixujem a aj to do tych poharikov.
janka toto ma nenapadlo 😀 ale je pravda, ze ja mam do bludu takych malinkych plastovych nabiek presne na jednu porciu pre malu... tiez jej striedavo varim a kupujem...
ale zaberie to dost miesta nie? co si ja nemozem dovolit....
nadobiek 😀
kupujem vyzivu len obcas aj to len sklenenu z vieckom a do nich zavaram,mam,korenicky,gombiky a pod.
teda ja som sa pokusila do nich zavarit, no iste si viete predstavit, ako dopadla nasa kuchyna. podla vzoru mojej maminy som pohariky otocila hore dnom a vyziva mi z nich pekne krasne vytiekla....
tiez teda putuju do skleneho odpadu
u nas putuju bud do odpad.kosa al.ked nie som leniva triedim do skla
ja som do toho robila lekvar,do takych malych mini som si davala koreniny a ked sme isli niekam na rybacku tak sa to dobre vyuzilo
fľaška do odpadu skla a vrchnák do odpadu kovy, nie?
ja tie fľaše tiež dávam do recyklácie - skla - samozrejme a vrchnáčiky do koša 😉
no ja som prvych 10 odložila svokre,lebo ona do nich "bali" svokrovi do roboty pomazanky,ostatne vyhadzujem,lebo ja neznašam skladovať,vznika s toho bordel.... 😉