Baby poradte, co vam pomaha odreagovat/ukludnit sa ked mate zlu naladu a vsetci vam lezu na nervy? 😀
Tak mne na odreagovanie pomaha knizka. A ked ze sa neviem na knihu uz ani sustredit, tak vtedy mam najradsej si vziat pero a pisat co mam na srdci. To mi pomaha najviac 🙂
štuple do uší a počúvam hudbu 🙂 občas si aj zatancujem, alebo si spravím koncert pri zrkadle 😀 😀 😀 😀
@aranel16 cvičím, alebo idem na prechádzku. Sama 😀 (ak sa dá). A hlavne si vždy uvedomím, že mám byť za čo vďačná. A čo mi to spôsobuje? Môj muž má o tom svoje teórie, ale ani ja sama presne neviem. Som meteosenzitívna a mesačné fázy na mňa vplývajú tiež. Často rozmýšľam nad tým, v akej r.ti sa tento svet nachádza a to ma vie trochu deprimovať. Ale naučila som sa s tým fungovať tak, aby moje okolie trpelo čo najmenej 😀
UPRATUJEM! Zistila som, že keď mám zlú náladu alebo ma niekto fakt vytočí do vývrtky, ide mi zrazu všetko od ruky. 😀
Som rada, že sem chodím len ja a nie môj zvyšok rodiny, lebo by ma vytáčali každú chvíľu len aby bol doma poriadok. Takže psssssssssssssst! 😀
ja sa idem prejst jednoducho, najlepsie s kamoskou, alebo len tak
na horsiu naladu kolisavu posobi dobre les, dobra hudba
a niekedy si aj len tak lahnut a odpocivat, ak sa da
asi ale neviem, co je to byt vytoceny do vyvrtky, toto teda vobec nemavam
Takisto upratujem 🙂 Ako hovorí Cerez, neskutočne mi vtedy idú práce od ruky a urobím aj to, do čoho sa mi inokedy nechce 🙂
Najviac mi pomahalo ked som si isla zabehat alebo pocvicit, tak som si dokonale vedela prevetrat myslienky a zabudnut aj nato co ma nahnevalo. Teraz kedze uz obmedzujem to cvicenie tak idem do prirody, priroda je ten spravy liek na zlepsenie nalady
ako kedy, niekedy stačí jedna ciga - a to nezvyknem fajčiť, ale keď som vytočená do nepríčetna tak upratujem ako besná 😀 a keď som doma sama, tak si do toho pustím na plno nejakú muzičku, ktorá naznačuje POZOR, nerozprávať na mňa 😀
upratujem.
vypnem mozog a uplne pedantne vysoaram kazdy skaru zubnou kefkou, vydrhnem vsetko vsetucko.
a potom, komplet spotena a na smrt zmorena idem do sprchy a vojdem do vonaveho, cistuckeho bytu. paraaaada
Mňa tie ukľudňuje upratovanie 😉 Možno preto, že si myslím, že sa pri tom čistí nielen byt, ale aj hlava 😀
Zavisi co ju sposobilo, ponadavam si, niekedy poplacem, pokecam s kamosom a je 🙂
Som flegmatik, takze do takehoto stavu sa dostanem len vynimocne. Pomaha dobra hudba, alebo dlha prechadzka v prirode rychlou chodzou. Pripadne si spomeniem na jeden okamih mojho zivota, kedy navzdy odchadzal zo zivota clovek, ktoreho som velmi milovala a vtedy som si uvedomovala, co je skutocny problem, ze vsetko ostatne su somariny. Staci spomienka na tuto situaciu a som stastnym clovekom a svet je gombicka.
mňa dokáže upokojiť, keď vidím svoje deti ... skrátka prídem vytočená z práce ...prekročím prah dverí a oni na mňa spustia všetky tie ich problémy, radosti ...tak riešime, tešíme sa a na tie moje nálady mi neostane čas ... upokojí ma moja rodina...ale aj ma vedia vytočiť ... keď sa na nich hnevám alebo som urazená a ľutujem sa- idem upratovať alebo robím niečo, čo som dlho-predlho odkladala, že až keď budem mať čas 🙂 napr. začnem čítať knihy 🙂
dost zalezi od toho ze aka vec ma rozculi. ale teraz sa snazim vsetko brat s kludom kedze hned a stres pocituje aj babatko v brusku takze sa snazim byt kludna. ked ma nieco nahneva tak sa idem poprechadzat a tym si vyvetram aj hlavu. to mi pomaha asi najviac
Mozte pisat tiez, co vam vie takyto stav sposobit, nech je to zaujimavsie :-P