Čo robíte, keď máte 1 celý deň aj noc len pre seba?

15. aug 2024

Dajte tipy, ako čo najlepšie využiť voľný deň len seba. Nechcem ani upratovať, ani sedieť pred TV. Kaderníčka, kozmetička, nechty nie, to ma nebaví a je to pre mňa skôr povinnosť 🙂 Wellness? Kino? Nemám ale parťáčku, čiže skôr len obchoďák a nákupy?

stela567
15. aug 2024

Také niečo som nezažila ale ak by náhodou tak by som spala a spala.😂

petamich
15. aug 2024

Naposledy, ked som mala vikend pre seba tak som spala a spala a netflix a sla som si zabehat, asi tolko 🙂

anketkarka
15. aug 2024

Všetko sa dá aj bez parťáčky. Aj kino a wellness. Kniha, príroda. Vieš ako je super počúvať spev vtáčikov, alebo žblnkanie vody len tak v tichosti a osamote? Paráda.

katarinaba
15. aug 2024

Vzdy podla nalady. Vacsinou nerobim nic. Ale ze uplne nic. Jedlo si objednam, lahnem do obyvacky, pustim TV a na striedacku si pozriem TV, nieco na mobile, potom si zdriemnem. Milujem take dni.
Ked tych dni je viac - tak potom uz ma to nebavi, tak aj poupratujem, zbehnem s kamoskou bud na kavu alebo hodinu latino, so psom na extra dlhu prechadzku.

jaskolka
15. aug 2024

Ja si čítam, maľujem podľa čísel, alebo diamantove malovanie, lustim krížovky, alebo len tak sadnem na terasu, vyložím nohy a relax. Jedlo si objednám na donášku, nikdy sama len pre seba nevarím. Keď sa mi chce, zájdem pobehať obchody, a v tom prípade sa najem v reštaurácii.
Večer zapnem telku, alebo obľúbene podcasty a idem spať

madeincssr
15. aug 2024

Pekny vylet niekam priroda/hrad/galeria/muzeum/nejaka akcia (nemusi byt daleko, draho ani namahavo) a podvecer zrelaxovat a/alebo zaplavat niekde v termalnej vode (tak 3-4 hod. pred zaverecnou byva v malych termaloch uz fajn).

cimage
15. aug 2024

Ja by som odpocivala, isla by som sa dobre najest v klude do restiky a potom do divadla aj keby som musela cestovat.

h2
15. aug 2024

Pre mňa je obchoďák a nákupy najhorší možný scenár. Ja by som si upratala a potom len tak oddýchla, spravila si nejaké jedlo, čo ináč nevarím, lebo to zvyšku rodiny nechutí a zjedla by som ho v posteli. 😊

eliska13
15. aug 2024

Zavolala by som kamarátke a išli plávať, do sauny, najesť sa len tak niekde sedieť.Ale väčšinou nikto nemá čas🙂tak upracem a opalujem sa oddychujem

tiezjedna
15. aug 2024

Ked manžel naposledy zobral deti na víkend k svojmu dedovi, ja som si zaletela do Valencie😉

michaela789
15. aug 2024

Milujem samotu. Takže ráno sprcha, makeup pre dobrý pocit, cvičenie a určite nejaký seriálový alebo filmový maratón s nejakým mojim obľúbeným polotovarom alebo objednaným jedlom 😂 nikam nejdem, nikomu nevolám, len ležím, čuším a tvarim sa, že tu nie som tak dlho ako sa len dá 👌🏻 pre mňa nebesky strávený čas 😂

lakebabe
15. aug 2024

Večerný welnes sama, nájdi si nejaký menší súkromný wellnes a chod . Zvykla som tak chodiť často keď som bývala sama kúsok od kúpeľov bolo to super, oddýchneš si daj si masaz 👌

nikushka8
15. aug 2024

Ked som nahodou sama,tak sa venujem sitiu. Vsetko poroztahujem a najma striham,lebo sit sa da aj pri detoch 😁 popritom kukam telku,filmy,lebo na to fakt nemam cas a patricne si uzivam,ze odo mna chvilku nikto nic nechce. Ani nevarim, staci mi salat, lebo vzdy chcem stihnut,co najviac.

diewcatqoo
15. aug 2024

Nezazila som to uz ani nepamatam.. ale keby sa nahodou nieco take vyskytlo, tak by som kludne aj len cumela do prazdnej steny a uzivala si ticho, ze ma konecne nikto nepotrebuje 🙂

nevenka
15. aug 2024

@stela567 aj ja, na 100%.

zuzi0911
15. aug 2024

Ja súhlasím so Stelou 😄

guiseppinka
15. aug 2024

Aktualne mam taky den - muz uz odisiel za deckami, dnes mame volno, zajtra idem do prace a potom za deckami. Takze dnesny ciel je upratat detsku, skoro splneny, povysavat vsetko a poodkladat, co este ostalo (to viem este aj buduci tyzden spravit) a zbalit sa na vikend... ale pomedzi to dobehne kamoska, tak aj pokecame

guiseppinka
15. aug 2024

@tiezjedna to nie je taky zly napad... idem aj pozriet letenky

mirka17
15. aug 2024

@jaskolka ahoj prosím ta, zaujalo ma to diamantové malovanie, dcéra maluje podla čísel a určite by sa jej to páčilo. je to lahké? vyzera to dobre? nevieš poslať nejakú fotku toho čo si urobila? dík

jaskolka
15. aug 2024

@mirka17 ja som si kúpila na začiatok len také jednoduché obrázky z Tedi, a celkom ma to oslovilo. V podstate tam lepis tie diamantiky,mám krajinku a potom vtáčika na konári. Sme tetsz u svokry, tak neviem to odfotit, keď nezabudnem, tak potom dám foto 😊
Ono zo začiatku mi nešlo to uchytenie diamantu do pera, alebo co to je (ta pomôcka na nalepovanie) ale po chvíli som si to osvojila. No a ťažke - ani nie, zo začiatku to ide ťažšie,je to iný štýl, ale podľa mňa je to na šikovnosť rovnaké ako to malovanie
Teraz plánujem objednať normálne zo stránky Zuty, odtiaľ mam aj obrazy maľované podľa čísel. Len tam sú už asi väčšie rozmery

mirka17
15. aug 2024

@jaskolka dík

mirka17
15. aug 2024

@jaskolka inač teraz ma napadlo, dcéra si kupila v dráčiku taký obraz leva a tiež tam lepila resp. prikladala také diamantiky, ale tiež podla čísel. žeby to bolo ono? ani som netušila že sa to volá diamantové malovanie. Ale nie je to oblepený celý obraz, ale iba niektoré časti..

autor
15. aug 2024

dakujem baby za tipy, zial letenky som ziadne vhodne nezohnala na dnes :D tak som teda predsa len upratovala, ako spravna zienka domaca, co si neda pokoj ani v den volna.. ale zohnala som kamosku do kina na vecer 🙂 a asi dam dovtedy aj ten shopping trosku..

chillibubble
15. aug 2024

ja ked mam takyto den, ze ani dieta ani muz, tak to vacsinou skonci tak ze nerobim nic. este aj ked si naplanujem co vsetko upracem, aj tak vacsinou nespravim nic 😀 este aj riad od rana umyvam vacsinou az vecer.

jaskolka
15. aug 2024

@mirka17 áno, sú tam tiež čísla 😊

milanemila
15. aug 2024

Rano by som isla cvicit, potom kadernik iba nech mi umyje hlavu a spravi fukanu. Potom brunch/obed kludne aj sama s knizkou, iba tak by som sa motkala a v klude poprechadzala 😂 mozno nejaka galeria. Vecer s kamoskami vecera+ mozno kino/nejaky koncert/divadlo a potom pohodicka doma. Alebo by som sa zbalila a isla niekam na wellness. Toto je taka moja predstava, ale dobre vieme ze vacsina matiek by doma upratovala a reorganizovala 😂 takze mozno by som tak dopadla aj ja a medzitym nahadzala do seba nejaku donasku na terase 🤦🏼‍♀️

tiezjedna
15. aug 2024

@guiseppinka vrelo odporúčam👍 ale chce to víkend aspoň, na situáciu autorky by sa to asi aplikovať úplne nedalo.

3petka
15. aug 2024

No veru chcela by som niečo take. Tiež má napáda že by som prespala cely deň. Ale je tu aj silná túžba si konečne bez prerušenia činnosti upratat. Neviem je toho toľko že by som potrebovala týždeň aspoň 🤣🤣🤣🤣
Bude lepšie keď pôjde starší už do školy …