Baby ja neviem čo mám doma robiť..keď mám navarené popratane a len tak si sadnem k mobilu či knižke hneď so mňa rype že nič nerobím..ale ja fakt.neviem čo ešte okrem toho čo som napísala.mam robiť
by som mu povedala sadni si aj ty alebo neotravuj a viac ma nezaujima 😀
Lezim na posteli a oddychujem. Kto ma pripomienky, tak 1. moze si to urobit sam 2. poviem, ze to spravim neskor.
Co si platena sluzka, aby si robila 24 hodin a nemohla si sadnut? Ja by som mu povedala, ze si ma sadnut aj on a relaxovat.
Ked mam všetko hotové co je treba, robim to čo chcem JA alebo deti 🙂 zajtra nebudem robit vobec nic, lebo som dnes spravila☺️ vyspim sa po nocnej a volna disciplina 🙂
Teraz nerobím nič. Včera sme sa vrátili z "dovolenky". Jedine co som dnes urobila je, že som dala vyprat prádlo. Inak ešte všetky veci, ktoré sme priniesli z "dovolenky" sú v obývačke. Je tu bordel jak v tanku kvoli tomu a je mi to jedno 😂
Ja nemam vsetko hotove - ani zdaleka! -a teraz lezim a citam si 😅
a ten čo do teba rýpe robí čo?? asi sa tiež nudí, keď má čas rýpať...
Ja napr. kľudne nič nerobím aj keď nie je upratané, navarené. Nie som nikoho slúžka a tieto aktivity nie sú len mojou záležitosťou.
ked mam vsetko hotove (vlastne aj ked nemam) dam si kavu na zahrade alebo idem von na kavu niekam a kecam s muzom abo kamoskami a deti lietaju kolo nas alebo ich checknem cez telefon ci ziju a nie su hladne abo smadne
tak chod von.. stretnut niekoho, kto nebude rypat
Sedím pri PC 😉nikdy nemám všetko hotové😂 niektoré veci stoja aj týždne..........napr.okná.......a seriem na to..........ale teda do mňa nikto nerýpe
masturbuj
A pan robi co? Ja citam knizku a nie je ani navarene ani upratane 🙂 a je mi to uplne jedno
Teplo je, nič sa mi nechce, ale robím do večera
Ja nemám ani navarené ani upratane.Cely deň bazén a oddych .
U nás doma sme normálni a nikto nikomu nič nevycita
a kto je to co ta zbuzeruje? nejaky plebs? Lebo ine ma nenapada... bud si sluzka a fakt by si vzdy mala nieco robit... alebo si rovnocenna manzelka/priatelka/milenka a mas narok nerobit absolutne nic...
Kto ti to hovorí? Co si ty plateny personál 24 h denne? Ja som dnes urobila len najnutnejšie veci do prace, odvtedy ležím v tieni na lehatku, lebo na mňa čosi lezie a nechce sa mi ani žiť. Ešte by mi ktosi prišiel povedať co sa valam
Po tejto hlaske by som tyzden - dva nepohla prstom ….😎
Kto ti to vraví? Jednu facku za to
@stellarstar otec večne a to chodím do školy aj brigádujem keď sa dá
Ja si sadnem aj keď nemám navarené, a upratané. A skúsil by mi hocikto niečo povedať, tak mu poviem, nech nevrta a nech ide on robiť keď sa natoľko nudí, že stíha ešte podpichovať.
Momentálne sedím a pozerám telku. A deti sa tu naháňajú, čakám kedy niekto príde búchať 🤭
A otec stale fici, maka, nikdy si nesadne?
Lahni si na gauč . Aj keď nemáš popratane , navarene, veď robota počká. 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
V lete chodíš do školy? Skôr si doma prstom nehla a otcovi to vadí. Vypadni niekde z domu zabaviť sa s rovesníkmi, nebudeš doma na očiach
Nech si robí sám
Predpokladám, že otec v hlave stále špekuluje,co ešte by si mohla spraviť,keď "len tak ležís a flakas sa". Ako ja taky prístup nemám rada🫣🫣
V lete brigádujem inak som na strednej..žijem len s otcom takže robím všetky ženské práce doma aj sa učím na vysokú aj chodím na 8h na brigádu a cez rok s a snažím aspoň víkendy
Tak si veľmi šikovná a máš právo na oddych.Co chce, aby si išla maľovať či trhať burinu, alebo čo?
Aj také treba dni
@luccija ja neviem..teším sa až pôjdem na výšku na internát a budem mať kľud
Kto ti to hovori?