Čo robíte doma?

13. aug 2024

Baby ja neviem čo mám doma robiť..keď mám navarené popratane a len tak si sadnem k mobilu či knižke hneď so mňa rype že nič nerobím..ale ja fakt.neviem čo ešte okrem toho čo som napísala.mam robiť

hederamonstera
13. aug 2024

Kto ti to hovori?

solinkarka
13. aug 2024

by som mu povedala sadni si aj ty alebo neotravuj a viac ma nezaujima 😀

majka99999
13. aug 2024

Lezim na posteli a oddychujem. Kto ma pripomienky, tak 1. moze si to urobit sam 2. poviem, ze to spravim neskor.

muchotrafka298
13. aug 2024

Co si platena sluzka, aby si robila 24 hodin a nemohla si sadnut? Ja by som mu povedala, ze si ma sadnut aj on a relaxovat.

20erika07
13. aug 2024

Ked mam všetko hotové co je treba, robim to čo chcem JA alebo deti 🙂 zajtra nebudem robit vobec nic, lebo som dnes spravila☺️ vyspim sa po nocnej a volna disciplina 🙂

bessie12
13. aug 2024

Teraz nerobím nič. Včera sme sa vrátili z "dovolenky". Jedine co som dnes urobila je, že som dala vyprat prádlo. Inak ešte všetky veci, ktoré sme priniesli z "dovolenky" sú v obývačke. Je tu bordel jak v tanku kvoli tomu a je mi to jedno 😂

simsalabim
13. aug 2024

Ja nemam vsetko hotove - ani zdaleka! -a teraz lezim a citam si 😅

sissy27
13. aug 2024

a ten čo do teba rýpe robí čo?? asi sa tiež nudí, keď má čas rýpať...
Ja napr. kľudne nič nerobím aj keď nie je upratané, navarené. Nie som nikoho slúžka a tieto aktivity nie sú len mojou záležitosťou.

fairyy
13. aug 2024

ked mam vsetko hotove (vlastne aj ked nemam) dam si kavu na zahrade alebo idem von na kavu niekam a kecam s muzom abo kamoskami a deti lietaju kolo nas alebo ich checknem cez telefon ci ziju a nie su hladne abo smadne

reanda
13. aug 2024

tak chod von.. stretnut niekoho, kto nebude rypat

rozculena
13. aug 2024

Sedím pri PC 😉nikdy nemám všetko hotové😂 niektoré veci stoja aj týždne..........napr.okná.......a seriem na to..........ale teda do mňa nikto nerýpe

anunna
13. aug 2024

masturbuj

petamich
13. aug 2024

A pan robi co? Ja citam knizku a nie je ani navarene ani upratane 🙂 a je mi to uplne jedno

sisska96
13. aug 2024

Teplo je, nič sa mi nechce, ale robím do večera

doriiis
13. aug 2024

Ja nemám ani navarené ani upratane.Cely deň bazén a oddych .
U nás doma sme normálni a nikto nikomu nič nevycita

katkaseiner
13. aug 2024

a kto je to co ta zbuzeruje? nejaky plebs? Lebo ine ma nenapada... bud si sluzka a fakt by si vzdy mala nieco robit... alebo si rovnocenna manzelka/priatelka/milenka a mas narok nerobit absolutne nic...

lakebabe
13. aug 2024

Kto ti to hovorí? Co si ty plateny personál 24 h denne? Ja som dnes urobila len najnutnejšie veci do prace, odvtedy ležím v tieni na lehatku, lebo na mňa čosi lezie a nechce sa mi ani žiť. Ešte by mi ktosi prišiel povedať co sa valam

biglovemom
13. aug 2024

Po tejto hlaske by som tyzden - dva nepohla prstom ….😎

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stellarstar
13. aug 2024

Kto ti to vraví? Jednu facku za to

autor
13. aug 2024

@stellarstar otec večne a to chodím do školy aj brigádujem keď sa dá

vyrovnanaosoba
13. aug 2024

Ja si sadnem aj keď nemám navarené, a upratané. A skúsil by mi hocikto niečo povedať, tak mu poviem, nech nevrta a nech ide on robiť keď sa natoľko nudí, že stíha ešte podpichovať.
Momentálne sedím a pozerám telku. A deti sa tu naháňajú, čakám kedy niekto príde búchať 🤭

0silvia0
13. aug 2024

A otec stale fici, maka, nikdy si nesadne?

larisa
13. aug 2024

Lahni si na gauč . Aj keď nemáš popratane , navarene, veď robota počká. 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

sisaka
13. aug 2024

V lete chodíš do školy? Skôr si doma prstom nehla a otcovi to vadí. Vypadni niekde z domu zabaviť sa s rovesníkmi, nebudeš doma na očiach

januska12323
13. aug 2024

Nech si robí sám

anjelicek26
13. aug 2024

Predpokladám, že otec v hlave stále špekuluje,co ešte by si mohla spraviť,keď "len tak ležís a flakas sa". Ako ja taky prístup nemám rada🫣🫣

autor
13. aug 2024

V lete brigádujem inak som na strednej..žijem len s otcom takže robím všetky ženské práce doma aj sa učím na vysokú aj chodím na 8h na brigádu a cez rok s a snažím aspoň víkendy

luccija
13. aug 2024

Tak si veľmi šikovná a máš právo na oddych.Co chce, aby si išla maľovať či trhať burinu, alebo čo?
Aj také treba dni

autor
13. aug 2024

@luccija ja neviem..teším sa až pôjdem na výšku na internát a budem mať kľud