Ahojte babulky, čo robíte? Napíšte, či už opíšte dnešok, čo robíte aktualne, čo ešte dnes planujete, plány na zajtra, čo robíte cez týždeň (ak ste v týchto koronovych časoch doma) a tak... Len pokecajme 🙂
Pečiem koláč 😅
@ewka9 mnam, aký? 😄 my sme si dali 10km do noh a teraz akosi neviem čo s načatým dnom 😅
my sme tiež dali 9.5km prechadzku a momentálne manžel pripravuje tuniakovu pomazanku na večeru a ja oddychujem a citam koňa 😁
Ako stale sobota-robota...doobedu deti, varit, poobede az doteraz som pomahala manzelovi s upratanim stromu co dnes zrezal. Zajtra mozno nejaka prechadzka ked bude pekne. Popri detoch a zase uceni on line sa snazim pretriedit oblecko po malom, lebo uz mam koopec krabic.
A pre seba...nejaky pekny veniec na dvere urobit. Cakame ze budu o par dni male zajaciky, tak sa deti budu mat comu vytesovat. Ja sa veeelmi tesim jari po tej hnusnej zime...konecne viac vonku...aj deti, aj my praca v zahrade pomaly zacne, slniecko, dlhsie dni, teplejsie...😊
ráno testovanie, poobede prechádzka lesíkom, večer budú "Záhady tela" (stv1)
som velmi stastna, ze mame vlastny dvor .....a ze dnes aspon cez obed bolo ako tak teplo a slniecko svietilo .....mame jarne prazdniny, tak som velmi vdacna, ze mozme s detmi aspon po dvore pobehovat a vymyslat aktivivity, ked uz inde sa velmi neda .....
Varila som, upratovala, "komandovala" deti a poobede sme strihali stromy, pilili konáre, hrabali trávu.. potom rýchlo všetko detske špinavé od piesku do práčky, urobiť večeru a pustiť rozprávku deťom, moja denná hodina kľudu.. snáď zajtra sa nám podarí ísť niekam do lesa kde nikto nebude..
Ahoj,bola som behať.Dala som 7 km. Teraz relaxujem. Uvarila som si zelent caj.Manžel je na testovaní, starší syn mi umyl auto, mladší ma dovolene 2 hodky na počítači 😁
Ahoj, klasicky sobota, upratovanie, varenie, upiekla som jeden kváskový chlebík a ešte slivkový koláč s mrveničkou, požehlila a trošku sme boli na dvore s naším zverincom 🙂 konečne sedím 😁
My doobeda varenie, muz bol s malym vonku, potom si spolu lahli a ked vstali sli sme vonku vsetci 4 na preliezky. Po prichode este muz vysaval, ja som spravila hot-dogy a osprchovala deti 🙂 vecer nas caka telka a dame si vino - mame narodky 🥂
Prisla.som.poobede z prace,aspon zbezne upratala....a zitstujem,ze starnem....momentalne neplanujem nic,nahrievam krize😁
Ale ked prestanu boliet,zajtra by som rada isla s rodinkou na cerstvy vzduch...niekde do lesa.
Upratovanie, obed, tyčinky z lístkového cesta, testovanie, Merlin, prechádzka, zlepiť puzzle, skladanie nového puzzle😄 ešte ožehliť, vymeniť gumičky na látkových rúškach, film alebo kniha
Karanténujem...
Sadím kvietky a zeleninu...
A pijem vaječný likér
Ja som dnes bola lenivá celý deň 🤣 manžel robí na dvore, deti som mala u brata tak som si užívala kľud, ale nejak si to neviem vychutnať 🤔 uvarila som obed a potom som sa ponevierala, hrala so psami a skladala puzzle kým neprišli o 17:00 deti domov 😜
Absolútne nič, rochním na gauči, všade bordel, dokopala som sa uvariť obed a ešte čerpám silu na pondelkové otvorenie školy ako učiteľka, keď vidím notebook, je mi ťažko, cez prázdniny som sa lízala z očkovania 😂
a dnes pôjdem baburiatka pozrieť k rieke, už som videla, že vykukujú, tak nech mi ich niekto skôr neukradne :D
háčkujem sveter kým sa malý hrá s autami 😀