Čo robíte?

6. mar 2021

Ahojte babulky, čo robíte? Napíšte, či už opíšte dnešok, čo robíte aktualne, čo ešte dnes planujete, plány na zajtra, čo robíte cez týždeň (ak ste v týchto koronovych časoch doma) a tak... Len pokecajme 🙂

bavlnka92
6. mar 2021

háčkujem sveter kým sa malý hrá s autami 😀

ewka9
6. mar 2021

Pečiem koláč 😅

autor
6. mar 2021

@ewka9 mnam, aký? 😄 my sme si dali 10km do noh a teraz akosi neviem čo s načatým dnom 😅

luci_ba
6. mar 2021

my sme tiež dali 9.5km prechadzku a momentálne manžel pripravuje tuniakovu pomazanku na večeru a ja oddychujem a citam koňa 😁

euka210
6. mar 2021

Ako stale sobota-robota...doobedu deti, varit, poobede az doteraz som pomahala manzelovi s upratanim stromu co dnes zrezal. Zajtra mozno nejaka prechadzka ked bude pekne. Popri detoch a zase uceni on line sa snazim pretriedit oblecko po malom, lebo uz mam koopec krabic.
A pre seba...nejaky pekny veniec na dvere urobit. Cakame ze budu o par dni male zajaciky, tak sa deti budu mat comu vytesovat. Ja sa veeelmi tesim jari po tej hnusnej zime...konecne viac vonku...aj deti, aj my praca v zahrade pomaly zacne, slniecko, dlhsie dni, teplejsie...😊

unicornlady
6. mar 2021

ráno testovanie, poobede prechádzka lesíkom, večer budú "Záhady tela" (stv1)

marci77
6. mar 2021

som velmi stastna, ze mame vlastny dvor .....a ze dnes aspon cez obed bolo ako tak teplo a slniecko svietilo .....mame jarne prazdniny, tak som velmi vdacna, ze mozme s detmi aspon po dvore pobehovat a vymyslat aktivivity, ked uz inde sa velmi neda .....

jana_eyre_2
6. mar 2021

Varila som, upratovala, "komandovala" deti a poobede sme strihali stromy, pilili konáre, hrabali trávu.. potom rýchlo všetko detske špinavé od piesku do práčky, urobiť večeru a pustiť rozprávku deťom, moja denná hodina kľudu.. snáď zajtra sa nám podarí ísť niekam do lesa kde nikto nebude..

iinuska
6. mar 2021

Ahoj,bola som behať.Dala som 7 km. Teraz relaxujem. Uvarila som si zelent caj.Manžel je na testovaní, starší syn mi umyl auto, mladší ma dovolene 2 hodky na počítači 😁

priamia
6. mar 2021

Ahoj, klasicky sobota, upratovanie, varenie, upiekla som jeden kváskový chlebík a ešte slivkový koláč s mrveničkou, požehlila a trošku sme boli na dvore s naším zverincom 🙂 konečne sedím 😁

alchemilkazltozelena
6. mar 2021

My doobeda varenie, muz bol s malym vonku, potom si spolu lahli a ked vstali sli sme vonku vsetci 4 na preliezky. Po prichode este muz vysaval, ja som spravila hot-dogy a osprchovala deti 🙂 vecer nas caka telka a dame si vino - mame narodky 🥂

oliviakatka
6. mar 2021

Dokončujem deku 🧶❤

terezka1947
6. mar 2021

Prisla.som.poobede z prace,aspon zbezne upratala....a zitstujem,ze starnem....momentalne neplanujem nic,nahrievam krize😁
Ale ked prestanu boliet,zajtra by som rada isla s rodinkou na cerstvy vzduch...niekde do lesa.

janage
6. mar 2021

Upratovanie, obed, tyčinky z lístkového cesta, testovanie, Merlin, prechádzka, zlepiť puzzle, skladanie nového puzzle😄 ešte ožehliť, vymeniť gumičky na látkových rúškach, film alebo kniha

fino
6. mar 2021

Karanténujem...
Sadím kvietky a zeleninu...
A pijem vaječný likér

patrishapat
6. mar 2021

Ja som dnes bola lenivá celý deň 🤣 manžel robí na dvore, deti som mala u brata tak som si užívala kľud, ale nejak si to neviem vychutnať 🤔 uvarila som obed a potom som sa ponevierala, hrala so psami a skladala puzzle kým neprišli o 17:00 deti domov 😜

astika
6. mar 2021

Absolútne nič, rochním na gauči, všade bordel, dokopala som sa uvariť obed a ešte čerpám silu na pondelkové otvorenie školy ako učiteľka, keď vidím notebook, je mi ťažko, cez prázdniny som sa lízala z očkovania 😂

unicornlady
7. mar 2021

a dnes pôjdem baburiatka pozrieť k rieke, už som videla, že vykukujú, tak nech mi ich niekto skôr neukradne :D