Čo robiť s chorým psíkom ?

25. nov 2019

Ppo dlhsej dobe som prisla domov a vsimla som si,ze nas psik neni na tom zdravotne dobre. Byva vnutri. Fenka ma 11 rokov, cela sa trase zvracia ale zerie. Ja som rodicom povedala,ze nie je vporiadku. Oni tvrdia,ze ju mam nechat napokoji. K veterinarovi ju vziat nechcu lebo sa boja,ze ju utratia prip.,ze sa dozvedia zase nejaku zlu spravu. Prva fenka zomrela na metastazi v tele kde sme ju museli dat utratit. Nemyslim si,ze psik je vporiadku. Co mam robit?

autor
25. nov 2019

Oprava nezerie od vcera. Mamina tvrdi,ze to je z toho,ze pozerie vsetko co vidi

ketrin
25. nov 2019

jednoznačne k veterinárovi, - treba rodičom povedať, že čím skôr sa to bude riešiť tým skôr jej môžu zachrániť život - môžu to byť obličky a tam ide o čas , vlastne vo všetkých prípadoch ide o čas - práveže týmto prístupom ju môžu stratiť

danusskaaa
25. nov 2019

Nemali niekto z vašich v blízkom čase crevnu virózu??? 2 týždne dozadu sme to riešili my. Dcera mala a prešlo to na psa- ten to však vychytal tak, že najprv "len" vracal a prehanalo ho. Za 2 dni, už nevladal a vracal "doslova hovna" a tak sme šli k veterinarovi. Z virózy sa mu zapalil pankreas- vraj je to u starších psov bezne (nás ma 11 rokov). Musel ostať tam na infuzkach (aby zastavili vracanie) a týždeň ešte bral atb. Už je dobre a som smutná z toho, že som nešla skôr. Len keď zase nechceš bežať s grcajucim psom k dr, keďže je to dosť častý jav- hlavne keď vonku zoberie trávu. Odporúčam však ísť, ak sú problémy viac ako 2 dni.

luba41
25. nov 2019

je kastrovaná? pravdepodobne má horúčku, ked ju trasie...nenechaj ju len tak bez pomoci..a nečakala by som 2 dni..to može byt už neskoro, určite sa jej dá pomoct..

otak_besar
25. nov 2019

Máš 2 možnosti, buď napíš na fórum, kde ti 12 náhodných ľudí na základe 2 príznakov diagnostikuje chorého psa na diaľku 200km alebo skús ísť za veterinárom, ktorú urobí prehliadku a poskytne ti profesionálny názor a formu liečby. Rozhodnutie necháme na teba.

joja101
25. nov 2019

Treba ju zobra k veterinarovi, ak ju maju radi tak ju nenechaju takto sa trapit. Ak je nieco zle tak to treba zistit co najskor. Ak by pozrala nieco zle alebo jej to nesadlo tak sa vam ulavi a mozete teda pockat kym to prejde ale ak nie tak nevidim dovod na to ju takto chudiatko nechat

tinapa
25. nov 2019

Dá sa pomôcť len vtedy, keď zistíte, čo mu je..takže by som nečakala. Keď vaši nechcú, zober ho ty. Nášho psa nafukovalo, najprv pozvoľne, nebolo to vidieť moc, postupne začal menej žrať, brucho mu rástlo po bokoch vyzeral tučný, no chradol.. Trvalo to tak polrok. Potom to už bolo zjavné, že nie je v poriadku, liečili ho ale zle..naši nechceli najprv sono urobiť, ct.. Ale keď jeden deň chudák vôbec nemohol cikať, nežral a len ho dávilo a chrčal, neváhali sme a odviezli ho na kliniku.. Robili mu sono- výsledok bol nádor na slezine..Možno by ste šli rovno mu pichnúť injekciu, no zverolekár povedal, že treba urýchlene operovať, a ak bude mať metastázy, nebude ho preberať z narkźy- 12 ročný pes. Náš hrdina to prežil, metastázy našťastie nemal a nádor mal 7 kg. Bez sleziny žil ešte rok, potom bohužiaľ sa mu to vrátilo..ele vedeli sme, že už dlho nevydrží, tak sme si ho ešte rok užili.. Chcem len povedať, že aj beznádejné prípady sa dajú zachrániť, len treba konať.

autor
25. nov 2019

Problem je,ze nasi s tym nesuhlasia a psa nasilu brat nemozem a druha vec musel by ist niekto somnou pretoze ona ma z aut hrozu zalezie pod sedadlo grcia zvracia jedna radost

tinapa
25. nov 2019

No záleží od toho, aký vzťah máš ku tomu psovi.. Či ti za to stojí, o neho bojovať..teda za neho.. Zajtra múže byť neskoro..

ukulela
25. nov 2019

No je jasné, že pes je chorý. Sama vieš, že sú dve možnosti. Buď lekár, alebo teda dúfam že sa mu nič nestane.

maca1984
25. nov 2019

vezmi toho psika k veterinarovi..prosim.
Ja prave sedim na veterine,idem si prevziat nasho psika kt.dnes vazne ochorel,z nicoho nic a budem dufat,verit,ze tu s nami este par krasnych rokov pobudne.Nedovol aby ten hafan trpel.

larafabrizzi
25. nov 2019

Môj psík je pre mňa nadovšetko, tak ako s dcérou, aj s ním bežím hneď, keď treba, neprežila by som, ak by som niečo zanedbala. Už to je zlé, že zvieratká nevedia rozprávať a vyžalovať sa, je na nás, aby sme odhadli čo je v pohode a čo už nie.
Každý sme iný a máme iné vzťahy, nemožno radiť úplne, no mne by ani rodič, ani nikto iný nezabránil zobrať ho a ísť s ním, hoci aj taxíkom. Ja mám to šťastie, že vždy tu je niekto, kto mi pomohol zachrániť aj cudzie zvieratko, čo niekto vyhodil, či voľne žijúce, ako sokolíci, čo si dolámali nohy pri páde z hniezda, zvieratká nás potrebujú a potrebujú našu odhodlanosť, rozhodnosť a bojovnosť. Určite nájdete cestu.Držím palčeky, len rýchlo...neodkladajte to, nedumajte, treba konať.
Dajte vedieť, ako to dopadlo.

denisa098
25. nov 2019

K veterinarovi, keď pes vracia ci hnackuje, treba dať hladovku a vodu.

autor
26. nov 2019

Ahojte tak psik len nieco zle asi popapal dnes lieta beha jak keby jej nic nebolo

angi07
Autor odpoveď zmazal
Zobraz