Čo robiť, keď som poslal peniaze vopred na účet a oklamali ma?

adamohruska
14. aug 2021

Minuly týždeň som kupoval konkrétny tovar a pani vyžadovala platbu vopred na účet, z dobrých skúsenosti na tejto platforme som s tým žiaľ nemal problém a platbu som uskutočnil
No prešiel čas a nič neprišlo a pani zrazu neodpisuje…
Komunikovali sme cez Modry koník a nemám žiadne jej údaje až na IBAN
Viete mi poradiť čo v tejto situácii čo je možné ju nájsť keď mám jej IBAN a je v poštovej banke…
Budem rad za každú radu
Ak by niekto chcel môžem poslať viac fotiek z komunikácie ohaldom toho ako som si veci objednal a ak by neikto vedel poradiť neváhajte a napíšte mi ďakujem aj do správy 0907496840

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sara07
14. aug 2021

však tu jej napiš recenziu aspon

lienka.7
14. aug 2021

@adamohruska kontaktovat banku, aby peniaze ziadala naspat. Inak potom policia...

agajka22
14. aug 2021

da sa treba vyskusat, ist do postovej banky a povedat ze omylom ste poslal peniaze na tento iban a chcete aby ich vratili a banka by mala vyzvat majitela uctu naa vratenie nebude to hned do 30 dni ale vrati, uz som to tak raz robila sice v slovenskej sporitelni ale urcite to pojde aj v postovej

bloger
14. aug 2021

@adamohruska môžeš požiadať o späť vrátenie peňazí na svoj účet

benit
14. aug 2021

Nahlasit adminom a napisat recenziu. Ohladom banky uz radili.

erikaa09
14. aug 2021

Na fb su skupiny podvodnici... mozno tam najdes iban dotycnej a mozno je uz podane aj TO

dianasl
14. aug 2021

@adamohruska nás tak oklamali o 200 eur a boli sme na polícii. Tiež sme nemali žiadne info len iban ale polícia sa s nimi spojila a peniaze nám vrátili...

bennn
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bennn
Odpoveď bola odstránená
Zobraz