Minuly týždeň som kupoval konkrétny tovar a pani vyžadovala platbu vopred na účet, z dobrých skúsenosti na tejto platforme som s tým žiaľ nemal problém a platbu som uskutočnil
No prešiel čas a nič neprišlo a pani zrazu neodpisuje…
Komunikovali sme cez Modry koník a nemám žiadne jej údaje až na IBAN
Viete mi poradiť čo v tejto situácii čo je možné ju nájsť keď mám jej IBAN a je v poštovej banke…
Budem rad za každú radu
Ak by niekto chcel môžem poslať viac fotiek z komunikácie ohaldom toho ako som si veci objednal a ak by neikto vedel poradiť neváhajte a napíšte mi ďakujem aj do správy 0907496840
však tu jej napiš recenziu aspon
@adamohruska kontaktovat banku, aby peniaze ziadala naspat. Inak potom policia...
da sa treba vyskusat, ist do postovej banky a povedat ze omylom ste poslal peniaze na tento iban a chcete aby ich vratili a banka by mala vyzvat majitela uctu naa vratenie nebude to hned do 30 dni ale vrati, uz som to tak raz robila sice v slovenskej sporitelni ale urcite to pojde aj v postovej
@adamohruska môžeš požiadať o späť vrátenie peňazí na svoj účet
Nahlasit adminom a napisat recenziu. Ohladom banky uz radili.
Na fb su skupiny podvodnici... mozno tam najdes iban dotycnej a mozno je uz podane aj TO
@adamohruska nás tak oklamali o 200 eur a boli sme na polícii. Tiež sme nemali žiadne info len iban ale polícia sa s nimi spojila a peniaze nám vrátili...