Ahojte baby,mala 18 mesačná mi dlhšie uz dáva prsty do úst a pritom ju hrozne napína a robí to stále a stále a vôbec jej to nevadí.Skoro pokazené niečo vygrcne🙄.Neviete poradiť čo stým robiť
@danielahamar no zúbky nám idú ale že a tak aby si prsty pchala hlboko do hrdla?
@rainbow82 no povedať ti nevie, že ju tam boli, či?
@danielahamar nevie ale neplače je v pohode ešte sa tomu aj smeje.Tak ja už neviem čo to je
Aj môj 13m to robil a potom prestal ;) myslím že je to len obdobie
Aj moj to robil a ked som ho za to hresila smial sa a znova to opakoval. Prestal s tym takže neviem cim to mohlo byt.
Pokiaľ jej nerastú zúbky, nebolia ju zúbky, nemá zapálené hrdielko, nemá afty, tak sa jednoducho baví ... vie, že Ťa to rozčuľuje, o to viac ju to láka ... skús si ju nevšímať, keď to robí, prestane, nájde si inú zábavku ... moja osobná skúsenosť 🙂
@rainbow82
@rainbow82 aj moja presne v týchto dňoch robí to isté 😨🤔
@malinajahoda hm..tak aspoň nie som sama,som si vydýchla,už som.myslela na iné hrozné veci 😕
@rainbow82 ale nechápem prečo to robí. Nerobí to každý deň. Ale vyzerá to čudne.
@rainbow82
@malinajahoda aj môj to robí 🙈 Bude mať 17m zachvilu
@bafka bože to co je za obdobie? Moja má zatiaľ 17 m, vo štvrtok bude mať 18 mesiacov.
@malinajahoda ja to prikladám zubom 🙄 no môj je teraz sám o sebe strašný, uvrešťaný, upistany..
@bafka zuby to asi nie sú. Moja už má dávno 16 zubov. Čakáme už len na posledné 4 stoličky a tie že sa majú prerezať až v 2,5 roku. Tak ja teda neviem. Aj moja je niekedy ako ródeo. Separacna úzkosť a k tomu vzdor. A čo dokáže s hlasivkami vypustiť z úst, zbohom moje uši 🙉
@malinajahoda no super toľko zúbkov..my máme este len 8,vidím že nás čaká ešte veľa zlých dní 🤔🤔🤔
@malinajahoda tak to máme perne do určitého veku 😂.
@rainbow82 fú, my sme si užili pri zúbkoch, horúčky. Najhoršie sú očáky a stoličky. Každý deň tie deti vymýšľajú 🙄🤔😂
@malinajahoda no my máme len 4 stoličky, 2 hore a 2 dole.2 vrchné a 2 spodné.Teraz jemne vidieť dva hore a to je vse.
Nebolia ju náhodou zuby?