Čo robiť, keď ma zastavila veštica alebo niekto?

adelakom12
13. mar 2020

Dobry den, mam chulostivy problem.
Dnes ma pred obchodnym domov zastavila pani, povedala mi nejake detaily o mne a ze hento a tamto a Boh ma tu chce a neviem co a potom nakoniec ze si mam dat na ruku peniaze a vravim, ze nemam a ze si mam ist vybrat. Otazka dalsia bola ze kolko som ochotna zaplatit za to, aby som zila bezstarostne a ona ze chodte vybrat aspon 50eur.. a doteraz sa z toho neviem spamatat, co by som v takomto pripade mala robit, aby som sa jej zbavila alebo co ak ma nahodou nejako zakliala alebo tak.. ocividne mala nejaky dar, lebo mi hovorila veci o mne, ale nechapem co tie peniaze, teraz mam strach co mam robit ?
vdaka

korunka1
13. mar 2020

Mať tvoje problémy....to fakt tomu veríš?
Hlavne si umy ruky

petulda333
13. mar 2020

Poslat ju do teplych krajin a umyt si ruky

adelakom12
autor
13. mar 2020

@korunka1 dakujem za odpoved, ktora mi na 1000% pomohla a vobec nebola nepotrebna🙂
niekedy jebyt ticho hodnotnejsie nez nieco povedat

deti95060810
13. mar 2020

to si jej ozaj dala? Len raz som dala 2 e aj to som ľutovala ešte dlho predlho...🙄

adelakom12
autor
13. mar 2020

@deti95060810 nedala osm jej nic, preto mam divny pocit, ci nebude z toho nasledok typu: ona mi nic nedala ani ked som ju vyzvala, zaklejem ju :D :D :D

deti95060810
13. mar 2020

@adelakom12 takýchto darebákov treba len hnať a vyhýbať sa im...

limetka69
13. mar 2020

no co by som robila? opytala by som sa jej, ci ma povolenie na podnikanie :D

fokuska
13. mar 2020

@adelakom12 No ja by som ju prerusila uz po prvych slovach rovnako ako roznasacov letakov, predajcov, anketarov a podobnych ludi co ma zastavia, poviem, dakujem, nemam zaujem, dovidenia a idem si dalej po svojom.

lula313
13. mar 2020

@adelakom12 veľa takýchto (väčšinou) ciganiek pobehuje po SK, ja by som sa vyhovorila, že som veriaca a nechcem, aby mi nič hovorila.

adelakom12
autor
13. mar 2020

@deti95060810 och keby som vedela dopredu,ono to vsetko tka rychlo prebehlo, zacala rozpravat a kym som sa spamatala uz to bol o

sissy27
13. mar 2020

@adelakom12 mňa by ani nezastavila, nedala by som jej šancu, môže do vetra rozprávať 😂 a na otázku "koľko som ochotná zaplatiť aby som šťastne žila" by som jej odpovedala protiotázkou, koľko je ochotná zaplatiť ona, ak na ňu nebudem volať policajtov, daňový úrad, sociálku, hygienu a čerta z pekla 😂

gerfinka
13. mar 2020

@adelakom12 presne takto ma pred rpkmi zastavila jedna na mileticke v ba. Presne akože veštba, kecy o Bohu a ze mi požehná na peniažky. Mala som asi 2 eura vo vačku, jej hovorím, že mám len toto. Ona ze nie, že musia byť papierové, najlepšie 50😁že ak nemám (ešte sa ma aj zo 3x pýtala, či jej neklamem), že ona so mnou pôjde k bankomatu. No jasne, ze som nešla... A nič katastrofické sa mi od vtedy neprihodilo. To som bola ešte slobodná, nezadana... Teraz som šťastné vydatá, drieme na mne dcérka a druha v brušku. Nič si z toho nerob, hod to za hlavu😉

kvietocek05
13. mar 2020

Ľudia čo majú také schopnosti nikdy nebudú otravovať na ulici. A väčšinou za to ani peniaze nechcú 😉. Väčšina takýchto ciganok žiaden dar nemá a vsetko len také všeobecne veci hovoria.. Takze klud.

lenocka12345
13. mar 2020

@adelakom12 daj mi pár minút na pozorovanie a tiež ti niečo pravdivé o tebe poviem ( avšak priznávam , že veštím :D )
takéto panie veštiť nevedia , nevedeli , vedieť nebudú a dokonca ani len nechcú pretože to nepotrebujú ,
prekliať ťa môže kedykoľvek , ktokoľvek , by si sa divila .... ak chceš dať zo seba dole zlú energiu , zlo , prekliatie , akokoľvek to nazveš , zapáľ vysušenú bielu šalviu 🙂 hotovo 🙂

zoana
13. mar 2020

ahoj, toto sa stalo aj mne. Prišla ku mne cigánka, začala hovoriť veci o mne, videla že som tehotná a že to isto bude chlapec. Dala som jej pár drobých, tiež chcela papierové. Zhrabla drobné, škaredo na mňa pozrela a niečo zamumlala. Hrozne blbý pocit. Následne sa mi narodilo zdravé dievčatko. 😝 Potom ku mne prišla o pár mesiacov zasa a zasa začalo hovoriť veci o mne, poslala som ju preč a zas bola hnusná. A už mám aj druhé zdravé dieťa.

Ak vieš po anglicky kukni sem:

https://www.youtube.com/watch?v=neFRvEghhkc

Chlapík sa volá Deren Brown, je to veľmi zdatný psychológ. Ľuďom nahovoril, že im urobí konkrétne opisy osobností podľa dátumu narodenia. Väčšina ľudí sa čudovala ako to trafil a on im nakoniec prezdradil, že každý dostal ten istý opis. Tá pani čo ťa zastavila urobila to isté. Vymyslela pár viet, čo sedia na každého a ty si z toho nadobudla pocit, že má nadprirodzené schopnosti, že to tak trafila.

korunka1
13. mar 2020

@adelakom12 tak odo mňa nečakaj pochopenie s vesticami,tvoj problem,ze tomu veris
Inak daj,co ti take osobné povedala....aby si nebola prekvapená, ze to bude sediet na polku Mk

smejko25
13. mar 2020

@adelakom12 v dnesnej dobe internetovej je uplne jednoduche si o danom cloveku vyhladat zakladne info 🙂 na FB ci MK ci Instagram postujeme fotky s manzelom/detmi/rodinou atd pritom sukromie si nezahalujeme nijako 🙂
Neries ani by som sa nad tym nepozastavoval

smejko25
13. mar 2020

@zoana to mi presne pripomina tie vestice z telky 😁 ked som este byvala u rodicov babka to pozerala 😁 veru na kazdeho univerzalne vety 😁najprv zistila ze kolko ma volajuci rokov a tak zacala : Chyba vam jeden z rodicov, mate problemy s klbmy a take dristy

stanulienkat
13. mar 2020

Ak mas taketo starosti,tak k psychiatrovi.

nikyball
13. mar 2020

@adelakom12 ahoj neboj nič ti nespravila. Ak by mala takéto schopnosti nemusí naháňať ludi pred obchodným domom a žobrať od nich peniaze

brita7777
13. mar 2020

aj mne sa stalo, stare dobre manipulatorske triky 🙂 dufam , ze ti nevestila z dlane teraz tu zuri pandemia

h2
13. mar 2020

@adelakom12 Čo máš robiť? Nič. Prestaň sa strachovať. A hlavne v týchto dňoch prestaň chodiť do obchodných domov a podobne, lebo sa Ti stanú horšie veci, ako že Ťa "prekľaje" nejaká podvodníčka, ktorej išlo len a len o to, ako Ťa pripraviť o peniaze. Dobre, že si jej nič nedala. Nabudúce sa takýmto osobám vyhýbaj oblúkom.

adelakom12
autor
13. mar 2020

dakujeeem za rady, ste zlate 🙂 <3

pivonka6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dopolbokaodrata
13. mar 2020
mikadooo
13. mar 2020

@adelakom12 je možné, že počula nejaký Váš telefonát, alebo Vás dlhšie sledovala a podobne? Prípadne našla v smetiach nejakú vašu poštu atď.? Prípadne cez fb profil vie ako sa voláte atď.? Porozmýšľajte. Možno to čo o vás vedela ani nebolo také ťažké zistiť, na to, aby Vás takto oblafla a obtiahla a peniaze. Alebo niekto, kto Vás nemá rád si zaplatil u nej službičku, aby Vás dobre vystrašila a detaily z Vášho života vie od neho? Dobre ste spravili že ste jej nič nedali. Skúste na to rýchlo zabudnúť. Skôr by som mala podozrenie a rozmyslela si, ako sa k tým informáciám dostala, akoby som verila nejakým jej nadprirodzeným schopnostiam. Držím palce aby ste na to rýchlo zabudli.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jajko22
13. mar 2020

A co Ti povedala o Tebe,mozno niekto o Tebe rozpraval a ona to pocula

mircalla
13. mar 2020

@adelakom12 To je prvy clovek, ktoreho dnes namiesto koronavirusu trapia neexistujuce problemy

trinneo
13. mar 2020

@adelakom12 úplne ta chapem, mne sa stalo nieco podobne pred asi desiatimi rokmi, zomrela mi starka, mala aom pred statnicami a bola som uplne na nervy... Cakala som mamu v aute, ucila sa a zrazu prisla ku mne ciganka a pytala sa na hodiny, tak som povedala a uz to potom islo... Tiez mala v mnohych pravdu, ale s odstupom casu to vsetko vypozorovala... A ani neviem ako som jej dala 20eur, v penazeneke som mala asi 200eur, a toto boli najdrobnejise... a potom sa strasne hanbila, za to... Ale ked som to porozprávala so slzami v ociach mamr, tak jej sa nie o poodbne stalo par mesiacov dozadu... Tesne po pohrebe starkej (a jej mamy) a tiez jej dala nejake peniaze...a ha som si vtedy povedala, ze ok urobila som blbost, ale nechcela som, aby ma prekliala alebo cosi a nech jej tie peniaze pomozu,ked sa uz stalo... A odvtedy sa snazim takymto ludom vyhybat, resp.dufam ze by som uz reagovala inak... Ale stava sa a treba sa hlavne z toho poucit a preniest sa cez to...